פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אני משתמש לי להנאתי במחשב, ופתאום אני מגלה שנעלם לי הסידירום (ונשארו ה-DVD והצורב..)...בדיוק היום התקנתי Win98 דרך VMWare.. יכול להיות שזה השפיע?מה למען הערנב אני אמור לעשות עם האיכספי הטיפש הזה?! אני אנסה לעשות restart...
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים גם לי זה קרה פעם עם הצורב שהוא לא זיהה..זה עשה בעיה רצינית שיחקתי עם החיבורים ועם הכל (שום RESET לא עזר)זה רשם לי ב - (Device Manger) שיש איזה בעיה ב - Registeryהפתרון היחיד לזה היה התקנה מחדש של XP
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים תיכנס ל-registry ותעשה חיפוש לערך lowerfilter תבדוק שהערך הנ"ל משוייך ל-cdrom ותמחק אותו סגור את ה-regedit ולך ל-device manager תסיר את ה-cdrom ותעשה זיהוי חומרה הסימן הצהוב אמור להיעלם ותוכלשוב להשתמש ב-cdrom .
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים לי קרה משהו דומה אתמולב99 אחוז בהתקנה של Renegadeההתקנה מתה..והית הודעה בווינדוז שהוא לא מוצא את הסידיומאז הצורב לא מזהה אף סידירקים/צרובים/מקורים.. בכלל!מסכנה: הצורב מת?
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים מחבר בוקר סיכום restart רגיל = פתר את הבעיה..! ;D הבעיה היתה שהכונן פשוט נעלם מרשימת הכוננים, לא שהוא לא קרא דיסקים.. אני עדיין לא מבין מה גרם לווינדוז הטיפש להעלים לי פתאום את הסידירום..
פורסם 2002 בפברואר 2623 שנים בוקר סיכום restart רגיל = פתר את הבעיה..! ;D הבעיה היתה שהכונן פשוט נעלם מרשימת הכוננים, לא שהוא לא קרא דיסקים.. אני עדיין לא מבין מה גרם לווינדוז הטיפש להעלים לי פתאום את הסידירום.. יש תשובה אחת והיא פשוטה = MICRO$OFT.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.