פורסם 2011 במרץ 114 שנים למי שלא הולך ליצור חשבון במשחק שיצור פה http://www.mycrysis.com/register/לא עובד גם שם...
פורסם 2011 במרץ 114 שנים גם אני לא מצליח ליצור חשבון, לא במשחק ולא באתר, ניסיתי גם ריסטרט והפעלה כאדמין ... גם ככה המשחק איכזב ב-360, ועכשיו במחשב אפילו אי אפשר להתחבר ...
פורסם 2011 במרץ 114 שנים בסדר חבר'ה תירגעו. יש כנראה לחץ, תחזרו עוד שעה שעתיים ויהיה בסדר לא קרה שום דבר. זה לא ששילמתם או משהו.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מי שלא מצליח ליצור חשבון, יכול לנסות להשתמש בחשבון GameSpy ישן שיש לו. לי זה עבד.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים kלא עובד גם לי..שאלה..האם יש אפשרות לשחק שם בהגדרות הגרפיות? כמו במשחק המלא?מעניין אותי אם הכרטיס מסך שלי יסחוב את המשחק על מקס' פרטים
פורסם 2011 במרץ 114 שנים יש רק 3 רמות לגראפיקה GAMER HARDCORE ADVANCED גיימר הכי נמוך אדוונסט הכי גבוה (*לפרוטוקול, אני עושה את זה מזיכרון של שבוע לפני בלבד, יכול להיות זה שמות אחרים )
פורסם 2011 במרץ 114 שנים אני גם לא מצליח ליצור חשבון, ולפי התגובות בכל מיני פורומים אני לא בטוח שהמשחק שווה את הטרחה...
פורסם 2011 במרץ 114 שנים מי שלא מצליח ליצור חשבון, יכול לנסות להשתמש בחשבון GameSpy ישן שיש לו. לי זה עבד. תיצרו/שחזרו חשבון מ gamespy.com אחרי זה תיכנסו למשחק ותעשו לוג אין, לי זה עבד. המשחק על הפנים, הרסו לגמרי את הגיימפליי, רואים שהתאימו אותו לקונסולות. אכזבה מבחינתי. עדיף לחזור לשחק ב crysis wars.
פורסם 2011 במרץ 114 שנים יש לי חשבון gamespy.com , אבל לא עובד לי בכניסה למשחק.שמתי את המייל וקוד ולא נכנס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.