עבור לתוכן

Mini Ninjas -דמו

Featured Replies

פורסם

יש! סוף סוף! :jump:

פורסם

נראה משחק ממש מיוחד...מנסה

פורסם

נוריד,ונקווה בשביל IO שמדובר ביצירת אמנות לא צפויה,שכן חסר להם שהם זנחו ככה את היטמן בשביל איזה משחק בינוני לא ברור.. ::)

אה,ואם כבר אני רוטן לגביהם..מה עם FREEDOM FIGHTERS 2 יא קקות?!

פורסם

טוב,אני שמח לראות שהמשחק באמת,כמו שקיוויתי,הוא לא סתם משחק ילדותי חסר מעוף..

כמו שניתן לצפות מחברה באמת טובה כמו IO,המשחק,על אף המעטפת החיצונית הילדותית והפשוטה,הוא מעניין,עמוק למדי(יותר מחצי מהמשחקים ה"בוגרים" וה"אפלים" שיש שם בשוק),ופשוט נראה סולידי מאוד..אולי לא מדובר כאן באיזה להיט היסטרי שישנה את ההיסטוריה,אבל נראה שיש כאן משחק טוב מאוד שיכול להעביר את הזמן בכיף ובהנאה,במיוחד בתקופה יבשה זו..וזה לא משהו שניתן להגיד על הרבה משחקים..

הבעיה הממשית היחידה שלי היא,בכל זאת,המעטפת הגראפית החיצונית,שפשוט ילדותית מדי,בייחוד ביחס לעומק היחסי של הגיימפליי(עליית רמות,כשפים,מציאת מרכיבים,הכנת שיקויים וכו')..אני מניח שהצורה הילדותית מיועדת בכדי למשוך גם קהל יעד צעיר יותר וקז'ואלי יותר,אבל אני חושב שזו אליה וקוץ בה,והרבה אנשים בוגרים יבחרו להתעלם מהמשחק הזה בגלל הילדותיות המצועצעת שבו..ככה שמצד אחד הם מרוויחים קהל יעד אחד,אך מצד שני מאבדים אחר..

פורסם

נראה מעניין, מוריד על מהירות כמעט מקסימלית, תודה! :xyxthumbs:

רק חבל שהגרפיקה כזו... זה קצת מציק.

עדכון- סיימתי את הדמו. חביב, העלילה לא הכי מקורית, המשחקיות נחמדה, מכיוון שזו תקופה יבשה אז הוא יכול להתאים כרגע, אם היו עכשיו משחקים רציניים לא הייתי מתמקד בו כ"כ.

פורסם

עוד לא הגעתי להתקין (להוריד למעשה) אבל אני מקווה שהוא יהייה כפי כמו Castle Crashers

עריכה:

סיימתי את הדמו והוא נורא כיפי אבל השליטה קצת קשה (רק לי?) ומסקרן אותי האם משחק המלא יכלול מצב של מולטי

פורסם

כן, באמת השליטה קצת מעצבנת, אבל מתרגלים לזה.

פורסם

כן, באמת השליטה קצת מעצבנת, אבל מתרגלים לזה.

XBOX360 GAMEPAD

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

XBOX360 GAMEPAD

בהחלט מוסיף טעם למשחק D:

אחד המשחקים המיוחדים והכיפים שיצא לי לשחק בהם,אני שונא אבל שונא משחקים עם גרפיקה ילדותית מצוירת

אבל המשחק הזה פשוט קנה אותי :P.

ממליץ בהחלט!

פורסם

בשלוש אותיות - ק-ק-י !

בצורה יותר מפורטת...התרשתי לשחק בו (ולא שיחקתי בדמו) אמרתי יאי סוף סוף עוד ININJA שבטוח יהיה עם הנאה צרופה.

אבל במקום זה קיבלתי גוש קקה במסך - משחקיות אל כיפית , שליטה לא נוחה , חוסר הנאה וגרפיקה לא מדהימה....

סתם שיעמום מוחלט !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים