עבור לתוכן

כרטיס רשת עם 2 חיבורי אטרנט-יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית שני מודמים. אחד רגיל של הספקית, ואחד שלשבאמצעותו אמא שלי מתחברת למחשב בעבודה. במחשב שלי יש רק חיבור אחד ככה שכל הזמן צריך לנתק ולחבר את הכבל.

יש כרטיס רשת קווי, עם 2 חיבורי אטרנט, ככה ששני הכבלים יהיו מחוברים כל הזמן ואז צטרך רק לבחור את הרשת במחשב?

פורסם

אתה צריך כולה כרטיס רשת נוסף במידה ואין לך.

כמובן שני מודמים !

וייתכן שתצטרך גם להוסיף שורות ניתוב.

שים לב לשים בשניהם את אותו DEFAULT !

פורסם
  • מחבר

עכשיו הבנתי את זה.

אפשר המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI?

נטווח שדיור לא חשוב יותר מדי, כיהוא יהיה במרחק קטן מאוד מהראוטר, אבל מה שחשוב זה יציבות שידור ותמיכה בלינוקס.

תודה מראש

פורסם

זה עדין לא יעזור לך.ווינדוס לא יודע לעבוד עם שתי חיבורים במקביל(הוא יודע תמיד לנתב את המידע דרך DG אחד בו זמנית).

מערכות הפעלה כמו לינקוס כן יודעות לעבוד במקביל למול 2 חיבורים ואף יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא צריך לעבוד עם 2 חיבורים במקביל. אני פשוט רוצה ששני הכבלי רשת יהיו מחוברים כל הזמן. ואצטרך פשוט לבחור את הרשת שאי רוצה בהגדרות.

יש המלצה לכרטיס?

או שכל כרטיס של חברה נורמלית ייעשה את העבודה

פורסם

אם יש לך כבר כבל רשת שאתה כל הזמן מנתק ומחבר אז הייתי ממליץ לך לקנות כרטיס רשת USB במקום כרטיס אלחוטי כי כרטיס אלחוטי קצת פגיע ובמיוחד אם זה מרחק קצר, למה להסתבך עם אלחוטי?

אם בא לך אלחוטי אז יש כרטיס חביב של אדימקס EW-7318USg הוא עולה בסביבות ה 130 + - במקומות זולים אבל הוא שווה כל שקל מנסיון.

פורסם

זה עדין לא יעזור לך.ווינדוס לא יודע לעבוד עם שתי חיבורים במקביל(הוא יודע תמיד לנתב את המידע דרך DG אחד בו זמנית).

מערכות הפעלה כמו לינקוס כן יודעות לעבוד במקביל למול 2 חיבורים ואף יותר.

כל מה שאתה צריך זה DG אחד לאינטרנט , ולעשות שורת ניתוב לרשת השנייה בצורה סטטית.

בדרך כלל רשתות פרטיות כמו שיש לאימו משתמשות בכתובות IP לא חוקיות.

לדוגמא 192.168.5.0/24 , ואז אתה פשוט מוסיף שורת ניתוב סטטית במחשב לגשת עם 192.168.5.0/24 דרך הכרטיס רשת ההוא - או אם אתה מקבל IP באותה רשת אז אין צורך בניתוב אלא רק להגדיר בשניהם את אותו DG של הכ.רשת של האינטרנט

פורסם

אפשרי לעשות את זה גם ב"מנהל ההתקנים", לכבות כרטיס אחד ואח"כ להדליק את השני.

פורסם
  • מחבר

אפשר המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים