פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים שלוםאני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאותמינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים אני לא בטוח שאפשר לעשות ביטוי רגולרי כזה (כלומר אפשר, אבל הוא יהיה ממש מסורבל).לא יותר קל לעשות פונקציה פשוטה שתבדוק את זה? (זה לא שביטוי רגולרי יהיה יותר יעיל)
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר אני מניח שאתה צודק ובאמת כדאי לעשות פונקציה, אבל אני מנסה להבין איך לעבוד עם ביטוים רגולרים, לכן זה חשוב לי. וברמת העקרון אני בטוח שזה אפשרי, כי הדרך שבה ASP.NET CONFIGURATION מבקש סיסמא היא כזאת.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מי אמר שה-asp.net configuration עובד עם ביטויים רגולרים?ביטויים רגולרים נועדו לזיהוי של פטרנים, לא כדי למצוא מאפיינים של טקסט.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מחבר שוב אתה צודק. אבל יש לך במקרה קישור לאתר שמסביר איך לכתוב ביטוים רגולרים? ולא האתר של ASP.NET הוא לא ברור בכלל.
פורסם 2009 באוגוסט 1916 שנים מה זה האתר של asp.net?בכל מקרה, יש המון מדריכים לשימוש בביטויים רגולרים. חפש בגוגל regular expression tutorial ותמצא המון תוצאות. אני אישית אוהב את התיעוד שיש באתר של python.מה שכן כדאי לשים לב, שלפעמים התחביר של ביטויים שונה טיפה משפה לשפה, אבל העקרון הוא אותו עקרון. לכן אחרי שתבין קצת יותר, כדאי לעיין בתיעוד הרלוונטי לשפה/חבילה שבה אתה משתמש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.