עבור לתוכן

מחפש נייד ללימודים, 13.3 אינץ,5.5K גג.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה לכם על העזרה, אני אבדוק גם את הMATHTYPE וגם את MATHCAD (וכנראה שאני אדבוק בראשונה).

:xyxthumbs:

פורסם

אני חשבתי שזה בלתי אפשרי לכתוב עם זה בזמן אמת, אבל מסתבר שזה לא ככה, והיה איתי אחד בכיתה שהיה מסכם הכל על הנייד, כולל הכל, ידע את כל הקיצורים וכו', ובסוף גם שולח לי את זה למייל.

זה דורש המון תירגול, אבל ראיתי את זה ואני בשוק עד היום.

בתקופה שבה השתמשתי תכופות ב-mathtype ידעתי את כל הקיצורים שלו וגם הוספתי המון קיצורים משלי ובאמת הגעתי לרמת מיומנות גבוהה שאיפשרה לי לכתוב הכל מהר מאוד.

הבעיה המרכזית מבחינתי בסיכום בזמן אמת זה שילוב של שרטוטים ודיאגרמות שהמרצה מצייר על הלוח בתוך עמוד מודפס.

פורסם

אני עדין חושב שעדיף לצלם :P

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה, איך ה7200RPM מול ה5400RPM? הבנתי שהוא עושה יותר רעש וצורך יותר חשמל? האם הפרש הביצועים יהיה ניכר בשבילי?

תוספת הכסף יחסית לא משמעותית בהצעה שקיבלתי אבל האם זה שווה את התוספת(300 שקל תוספת עוד 160GB ל160 ו7200 ולא 5400)?

פורסם

אני חושב שבניידים עדיף 5400

פורסם
  • מחבר

אני אלך על 5400 באמת.

חוסך לי כסף, חשמל ורעש.

פורסם

כסף - קצת.

חשמל ורעש - לא (גם אם יש הבדל, הוא זניח למדי).

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התשובה. בכל מקרה יש לי קצת בעיה עם החנות שאני קונה ממנה את הנייד, הדגם עם 160GB(5400RPM) בא עם ויסטה הום בייסיק וסוללה 4 תאים שאני לא רוצה את זה.

אני מעדיף להשקיע כבר ב320GB(7200RPM) , בא בלי מערכת הפעלה ו6 תאים(300 שקל תוספת).

עכשיו יש לי בעיה שאני לא יודע אם אמורה להפריע לי, דגם אחד בא עם כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 802.11b/g והשני(הדגם עם ה160GB) בא עם Dell Wireless 5100 802.11a/g draft -n .

התמיכה של השני ברשת N אמורה להפריע לי? בעיקרון אני הולך להשתמש באלחוטי בבית, ואולי בכל מיני מקומות ציבוריים(בתי קפה וכאלה).

באוניברסיטאות(אם בכלל אני אצליח לעבור) אני לא יודע איזו רשת יש.

פורסם

התמיכה של השני ברשת N אמורה רק לעזור, בשום אופן היא לא תפריע. יש תאימות אחורה, כלומר תוכל להתחבר לרשת N וגם ל G (וגם A אבל זה פחות רלוונטי).

גם ללא קשר לרשת N, כרטיס הרשת 5100 טוב מה-1397 אבל זה לא משהו שאני באופן אישי הייתי פוסל בגללו את אחד המחשבים.

פורסם

לדעתי הכרטיס רשת אמור לשחק תפקיד משמעותי

וה 5100 חדש יותר, וטוב יותר.

באודיטוריומים באוניברסיטת תל-אביב למשל, תמיד היו כאלה שמצליחים להתחבר ל WIFI וכאלה שלא...

מסקנה? צריך כרטיס רשת תותח!

פורסם

יש לי מה להמליץ לך צור איתי קשר בפרטי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים