פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר אני הייתי נזהר עם *זה* מר דן מרחסין מצוות האתר אפשר תרגום ממישהו שבאמת יודע מה כתוב שם?
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים כרגע המנקה שלי בבית, אבל אני מתבייש לשאול אותה. LOLכי אתה מפחד שהיא תכניס לך את מקל המטאטא לתחת? אתה כבר לא רגיל לזה ? לנושא,או שזה לא ערבית, או שזה סתם גיבוב אותיות בלי שום משמעות.
פורסם 2009 באוגוסט 1416 שנים לנושא,או שזה לא ערבית, או שזה סתם גיבוב אותיות בלי שום משמעות.מסכים עם הבנאדם שנראה כמו מרוקאי שנמצא כרגע בחדר הכסא..ניסיתי לתרגם ואין לכך משמעות
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים מחבר יכול להיות שזה מצולם הפוך? (זה לקוח מסרטון די ביזארי, יש סיכוי שכל התמונה הפוכה אופקית למשל)קשה לי לקבל את העובדה שזה חסר משמעות, זה מקועקע למישהו על היד...בכל אופן - תודה רבה לכל מי שניסה לעזור עד עכשיו!
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים עושים הפוך על הפוך אף אחד לא מבין,אם אתה ערבוש, אני עןושה לך קעקוע חבל על הזממן מי פוגע בחוף ביהודי
פורסם 2009 באוגוסט 1516 שנים האות הראשונה נראית יותר כמו "ל" ולא "ב"לא מצליח ממש לקרוא, אבל נראה כמו שם
פורסם 2009 באוגוסט 1616 שנים מחבר אוקי, תודה רבה לכל מי שניסה לעזור.אני מניח שזה באמת שם של מישהו (אולי של המקועקעת עצמה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.