פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים רחוק מהבית... (רחוק מהלב) החלק השני לא קשור... אבל דיי רחוק ממני כל הסיפור הזה (מרחק גאוגרפי נטו)
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים הייתם צריכים להוסיף בסקר אפשרויות של מספרי אנשים שלא קשורים לפורום ואנחנו מביאים איתנו....מישהו הבין?
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר תגידו לכל מי שאתם חושבים שזה יכול לעניין אותו שיבוא...אנחנו מקווים להגיע לפחות ל-50 אנשים...
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים תגידו לכל מי שאתם חושבים שזה יכול לעניין אותו שיבוא...אנחנו מקווים להגיע לפחות ל-50 אנשים...אף אחד עוד לא ענה לי...מישהו הולך לתעד את המפגש הגדול הזה?
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מישהו כאן מתכנן להביא "כמות מכובדת" של חברים? ;Dאני מאמינה שכל אחד יביא איתו בערך 1-3 לא יותר....
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים חלומות 2002. כל דבר שאיי פעם רצית, אבל היה יקר מידי... "לראות, לשמוע, לחוש ולחוות את העולם האינסופי של החוויה הטוטאלית".. 23-26 בפבואר 2002. מלון דוד אינטרקונטיננטל ת"א. (מול הדולפינריום). או במילים אחרות מערכות קולנוע בייתי במחיר של עד מיליון ש"ח בערך. מסכי פלזמה לרוב. רמקולים אלקטרו סטטים דקיקים. רכבים מאובזרים עם סאבים שמרעידים את כל האולם. ונבחרת החלומות של הרסיברים והמגברים של ה-audiophills... ונכון אפשר גם יום שלישי.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אני מגיע עם ליווי משטרתי , זה נחשב ? :lol: אז אתה מגיע בסוף? כמעט בטוח שאולי , וגם זה מוטל בספק ... וזה לא ספק של הספק , אלא הספק השני
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים He'll come...THEY ALL COME EVENTUALLY!!Muahahahahahahahahahaha :asthanos:
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים למה דחיתם את המפגש ל1?מקווה שלא יקח המון המון זמן, יש צפי?אני, אוןף מינימיזר, SE7EN, Cereal Killerנבוא מחר, מחיפה יניב (SE7EN) מסיע אותנו.(יש!)אחרי המפגש נסע באוטו לתערוכה, התעורכה מגניבה לאלא הראו אותה בשש עם אושרת קוטלר,דני רופ (דרעק!) היה שם והתערוכה ממש גדלה ומגניבה.לנו יש כרטיסים בחינם, השגנו אותם דרך קומבינה. ( ;D)מי שרוצה לבוא, כניסה עולה 35 שקלים, ובתערוכה נמצאת במלון ליד הדולפינריום. (אינטרקונטינל?)יהיה פיצוץ.נ.ב.מי מהיובאנים בא?
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אני זזתי לי....לילה טוב לכולם...מקווה לראות אתכם....(אם שום מחבל :AR15: לא יחליט על שטות....אני רוצה לחיות!!!!)...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.