פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים בשעה הזאת אני אמור לקבל פקס מאד חשוב !!!!אפשר להביא את הפקס? יש מקום לאן לחבר אותו ? ;D
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים פחחחח אחי אל תרד על הקטנים..... זה שהם לא מבינים לא אומר כלוםאני לא יורד על ילדים קטנים..... אני פשוט משער שזה יהיה סדר העדיפויות שלהם.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים היי אני מבין אני יושב כל היום ומשחק במשחקי מחשב אני הורס את המחשב זה יותר טוב מלהיות דבוק למסך כל היום :lol: ומה זה משנה אבא שלי משלם לתיקון אבל לרוב אני מפרמט וזה :lol: :lol: סתם אני יודע לסדר את המחשב שלי אחרי 1000 פעם שקילקלתי אותו :lol: :lol:
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים בשעה הזאת אני אמור לקבל פקס מאד חשוב !!!! אפשר להביא את הפקס? יש מקום לאן לחבר אותו ? ;D תביא תמחשב... :
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מה לדעתכם ילד בן 13 יעדיף לעשות? לשחק עוד קצת ב Crash Bandicut בסוני פלייסטיישן שלו, או להינות מפירותיו של www.sex*free.co.il (מצונזר) ;D המממ..... אשכרה בחירה קשה (בשביל בן 13).
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים דיי עכשיו באמת...אין כאן שום כוונה להעליב קטינים כי הרי אני נחשב לאחד כזה... תבואו בהמוניכם ובתקווה שיהיה אחלה!
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים יהיה יותר מאחלה.... יש כמה דברים מיוחדים.. שמחכים.. ולא רק הדברים הרגילים. .של הגרלות.. ופוסטרים.רק תדאגו לבוא בהמוניכם... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.