פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אני יכול לכתוב סקריפט קטן לפורום....if ($user[host] = '*zahav.net.il') { echo ('כן, לי זה קורה המון'); } else { echo ('לא, לא קרה לי אף פעם..'); }מקסים.
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים LOL...אבל יש בו באג, כי אני באינטרנט זהב והוא לא התנתק לי אף פעם :-Xאגב, זה לא אמור להיות *.zahav.net.il?
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים אני יכול לכתוב סקריפט קטן לפורום....if ($user[host] = '*zahav.net.il') { echo ('כן, לי זה קורה המון'); } else { echo ('לא, לא קרה לי אף פעם..'); }מקסים.LOL!אבל אני מחוברת לקווי זהב 012 וגם לי זה קורה לפעמים...
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים כן, אבל לא כמו שקורה לחברה מ-VGames (יש שם ריכוז גדול של אינטרנט זנב)...הם מתלוננים המון על בעיות התחברות ל-ICQ דרך אינטרנט זנב...
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים למי? לי? אתה לא רואה ב-IP-ים שאני מחובר עכשיו דרך 012 ? אני כמעט לא משתמש במנוי שלי בזנב..אבל יש בו באג, כי אני באינטרנט זהב והוא לא התנתק לי אף פעםבשבילך, ver 2b:if ('zahav' isin $user[host] && random(500) <> 1) { echo ('כן, לי זה קורה המון'); } else { echo ('לא, לא קרה לי אף פעם..'); }עכשיו זה מוסיף אפשרות שאולי, ממש אולי, אתה מחובר באינטרנט זנב, אבל משום מה זה אף פעם לא קרה לך.. ;Dנ.ב.אינטרנט זנב, מת עליכם..! זה הכל באהבה.. ;D
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מה? לאכתוב שם שאם אתה באינטרנט זנב, וגם יצא לך כל מספר חוץ מאחד בהגרלה של 0 עד 499, אז יש לך את הבעיה..אם אתה לא באינטרנט זנב, או לחלופין יש לך מזל מטורף, אז אין לך את הבעיה..עריכה: מ-0 עד 499, לא עד 500... newbie שכמוני..
פורסם 2002 בפברואר 2423 שנים מחבר כל מי שה UIN שלו נפגע בפריצה השתנתה לו כתובת האימייל בפרטים למשהו מוזרהאי מייל בסדר, לא מעוות... ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.