פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים האחרון exehttp://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&Inst=Yes&ProductID=2782&DwnldID=17930&strOSs=All&OSFullName=All%20Operating%20Systems〈=eng
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים פירמטתי את המחשב, הורדתי דרייבר עדכני, זה הכל.. מה אוכל לעשות?? יש לי בעיה קטנה עם המשפט הזה, דרייבר עדכני של למה? מה עם שאר הדרייברים? אתה יכול לפרט מה התקנת באיזה סדר אחרי הפירמוט?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אם אתה שואל אותי אז הספק שלך כבר התעייף, אם יש לך אופצייה לבדוק את המחשב עם ספק כח אחר זה יהיה מצויין.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר יש לי בעיה קטנה עם המשפט הזה, דרייבר עדכני של למה? מה עם שאר הדרייברים? אתה יכול לפרט מה התקנת באיזה סדר אחרי הפירמוט?עדכנתי את הBIOSוהורדתי רק את זה:http://www.nvidia.com/object/winxp_190.38_whql.html
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים תביא מאורר ריצפהתפתח את הדלת שמול הלוח אם במארזתפעיל אותו על עוצמה סבבה ותשאיר אותו שםזה יוריד לך את כל הטמפרטורות ב 15 מעלות פלוס מינוסאחרי זה תראה אם עדין נטקעים דבריםאם כן מאוד יכול להיות שכמו שנאמר הספק לא סוחבתמיד יש אפשרות שהכרטיס מסך או רכיב אחר פשוט תקול, ותצתרך להחליף אותם אחד אחד כדי לבדוק במקרה כזהבהצלחה
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אם אתה שואל אותי אז הספק שלך כבר התעייף, אם יש לך אופצייה לבדוק את המחשב עם ספק כח אחר זה יהיה מצויין.הייתה לי את אותה הבעיה והתברר שהספק לא סוחב.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מחבר הייתה לי את אותה הבעיה והתברר שהספק לא סוחב. הוא יחסית חדש, ואם אני צריך להחליף אז במה?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים דני, אחרי עדכון BIOS הבעיה עדיין קיימת?ספק HEC 500TD מספיק למערכת שלך. אחרי הבדיקות בעומס שעשית לא השתכנתי שהוא תקול.
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים הבנתי, זה הכל? לא לוח? לא קול? כלום רק כ.מ?תתקין את הדרייברים של הלוח מהרשת (הכי חדשים), יש סדר מסויים שאתה מפרמט, אחרי ההתקנה של המערכת הפעלה,קודם מתקינים את הדרייבר של הלוח, אחריו כ.מ, ואחריו מה שנשאר שאת הקול מנסים לדחוף בסוף).זה מה שעשית?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים מחבר הבנתי, זה הכל? לא לוח? לא קול? כלום רק כ.מ?תתקין את הדרייברים של הלוח מהרשת (הכי חדשים), יש סדר מסויים שאתה מפרמט, אחרי ההתקנה של המערכת הפעלה,קודם מתקינים את הדרייבר של הלוח, אחריו כ.מ, ואחריו מה שנשאר שאת הקול מנסים לדחוף בסוף).זה מה שעשית?אחרי הפרמוט התקנתי את כל הדרייברים דרך הדיסקים שקיבלתי עם המחשב, לפי הסדר כמו שצריך.עדכנתי את הBIOS ועדיין הבעיה לא נפתרהמה עושים?
פורסם 2009 באוגוסט 1216 שנים הסבירו לך שהדרייברים שיש בדיסקים ישנים.מה הבעיה כבר להוריד את הדרייברים מהאינטרנט??כאילו, מה אתה רוצה להגיד לי שאתה מתקין את הדרייברים של ה8800 מהדיסק?? אתה רציני?
פורסם 2009 באוגוסט 1316 שנים מחבר Start->Run-> eventvwr.mscיש לך תחת System הודעות מסוג errors/warnings ?כן. בכל מקרה אני מוריד את הדרייברים המעודכנים ולא נראה לי שזה הולך לפתור את הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.