עבור לתוכן

הומואים נמאסתם

Featured Replies

פורסם

אתה מכיר מישהו שכן מפגין נגד כל העוולות שבעולם?

כל אחד מפגין נגד מה שפוגע בו, אז אני באמת לא מבין את הציפיות (המגוכחות והאבסורדיות) שלך

אתה ממשיך לחזור על כמה שהם "משדרים מסכנות" וכמה "שאותם הכי דופקים" ו"להם הכי רע" (לא ציטוטים אלא רוח הדברים)

שזאת בכלל לא הגישה שלהם ובטח לא הגישה של מצעד הגאווה.

אתה חושב שמצעד הגאווה יותר פוגע בהם מאשר עוזר להם? זכותך לחשוב כך

הם מאמינים שזה עוזר להם, אז למה אתה ממשיך להתלונן?

אהה, כי הם לא נלחמים גם נגד האפליה של הנכים ושל היהודים שמתגייסים לצבא ולא עסוקים בלהיות אנשים יותר נורמטיביים

כנראה שהעוולה שלהם מעסיקה אותם מספיק ולא משאירה להם זמן להלחם עבור שאר העולם...

• תגובות 188
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז תצא ותפגין, אני בכיף הייתי מארגן מחאה בכל נושא מדינת ההלכה שיש כאן

וזה בכלל לא עניין של "אני יותר מסכן ממך", אלא יותר עניין של מה בוער לי ומה בוער לך.

להם בוער שהם מופלים בגלל מיניותם ולי בוער שיש כאן מדינת הלכה.

פורסם

אתה מכיר מישהו שכן מפגין נגד כל העוולות שבעולם?

לא, וזו בדיוק הנקודה. אני לא מכיר אף אחד שעושה כל כך הרבה רעש על כל כך מעט בעיות.

הם מאמינים שזה עוזר להם, אז למה אתה ממשיך להתלונן?

אני לא מתלונן, אני מסביר למה אחרים מתלוננים. אבל כן, אני בהחלט חושב שמצעד הגאווה עושה להם עצמם הרבה יותר נזק מתועלת (כמו כל דבר שעושים בצורה עיוורת בלי לחשוב באמת על ההשלכות), למרות שאני תומך בשוויון זכויות להומואים. אתה רואה? לא צריך להיות שונא הומואים ולהרביץ להם ברחוב, כדי לחשוב שמצעד הגאווה הוא מיותר.

פורסם

יש נגדם אפליה, זה נכון, וצריך לתקן את זה. מצד שני, נגד כולם יש אפליה ברמה זו או אחרת. נגד היהודים בגיוס לצבא, נגד לא יהודים באפשרות להתחתן, נגד ערבים יש אפליה ממסדית, נגד נכים יש אפליה בכל מקום שלא משקיע כסף בנגישות, נגד צעירים יש אפליה ברכישת דירה, נגד זקנים יש אפליה בסיוע מצד המדינה...

אין מה לעשות, החיים קשים, אבל לאט לאט האפליה הולכת ופוחתת - ומה שמיוחד באוכלוסית ההומואים זה שהאפליה כלפיהם הולכת ופוחתת בקצב הרבה יותר מהיר מהאפליה נגד קבוצות אחרות בחברה הישראלית. הבעיה של ההומואים שמשתתפים בעצרות ובהפגנות ובמצעדים האלו היא שהם חושבים שהם מיוחדים, שרק אותם מפלים לרעה, שרק אותם שונאים. כשמישהו בא ואומר לי "אני יותר מסכן ממך" האינסטינקט הראשוני שלי זה להביא לו כאפה, לא לרחם עליו.

אגב, למזלנו אנשים כמו alon-h הולכים ונכחדים. אבל שוב, הם קיימים בכל מגזר בחברה, ובממוצע שונאים את כולם באופן שווה.

קראתי עכשיו את כל הדיון ומאוד קשה להוסיף משהוא שעוד לא נאמר כאן ע"י צד כזה או אחר והתגובה שאני מצטט פשוט פוגעת בול במה שגם אני חושב ואפשר להאריך את רשימת המקופחים בעולם עד שפשוט תכלול רשימה שמית של כולם כי כל אחד מרגיש שהוא מקופח במקום זה או אחר בסיטואציה כזאת או אחרת.

הבעיה האמיתית בכל הויכוח הזה היא בעיני בורות/שנאה.

ההומואים מפגינים בורות בכך שהם חושבים שהם כאלה "מיוחדים" ו"יוצאי דופן" וששונאים אותם במיוחד כי הם הומואים.

לכם אני אומר תפסיקו להיות כאלה "FAGS". תפסיקו לבכות ותעשו משהוא מועיל כדי לשנות את הגישה כלפיכם. מצעד כזה או אחר זאת לא הדרך לדעתי, רוצים להיות "שווים" כמו כולם? נו אז מה אתם רוצים,יש קבוצות שמקבלות אתכם ויש ששונאות אותכם בדיוק כמו ששונאים כל מיעוט, הנה אתם שווים. רוצים שיוויון בפני החוק? תתחילו להגיש בג"צים על כל חוק שמפלה אתכם ותתמודדו לכנסת בשביל לחוקק חוקים שיטיבו איתכם. הערבים הרוסים והחרדים עושים בדיוק את זה וזה לגיתימי. לעשות מצעדים גאווה בירושלים זה לא לגיתימי בדיוק כמו המצעדים של מרזל באום אל פחם.

הדתיים מפגינים בורות בכך שהם חושבים שהם הם יודעי האמת המוחלטת הסופית והיחידה ולא מוכנים לקבל שום דבר אחר ושונה מהם.

לכם אני יגיד דבר כזה:

"אלוהים" הוא הרבה יותר ממה שאני, אתם, הרבנים שלכם, האפיפיור, אללה או בודהה(מחק את המיותר) יכולים לכלול או להבין. כל התורה כולה היא רק הצורה שבה "אלוהים" בוחר להתגלות בפני היהודים והיא פסיק זעיר מה שהוא באמת.

במקביל לתורה הוא מתגלה לאנשים במקומות אחרים בעולם בצורות אחרות. יש עמים שרואים "הרבה" אלים עם כוחות שונים, יש שמדברים עם רוחות האדמה, יש נוצרים, יש מוסלמים, היו מצרים לפנינו ויהיו אחרים אחרינו. תאמינו במה שאתם רוצים ותפסיקו לכפות את אמונותיכם על אחרים. מה שנכון לכם לא נכון לי וזאת כל הנקודה

פורסם

זה נראה לך דווקא אבל זה בכלל לא המצב

אם זה היה דווקא זה יכל להיות פרובוקטיבי בירושלים, זה יכל לעבור בשכונות אחרות

אבל זה היה גם בירושלים כי הם גרים שם, זאת עיר הבירה של ישראל ומרכז השלטון שלה

הם לא דורשים ממך כלום, הם דורשים בעיקר מהמדינה זכויות בסיסיות.[br]פורסם בתאריך: 10.08.2009 בשעה 20:51:04

אבל למה להפסיק פה? נבטל את המושג הפגנה כי הרי זה תמיד מפריע למישהו

תקפוץ להורים של גלעד שליט בפעם הבאה שהם יפגינו בירושלים ותגיד להם שאתה לא מסכים שצריך לשחרר אותו בכל מחיר ושיכבדו אותך ויפסיקו את ההפגנה

לגיטימי לא?ציבור די גדול מהמדינה נפגע ע"י חקיקה ואתה אומר לו לשבת בשקט בבית

יש אנשים שלא מצליחים להבין את המושג דמוקרטיה...

ההשוואות שאתם עושים כאן,מצעד של הומואים ערומים ליום העצמאות,הפגנות התבכיינות וטררם של ההומואים לעומת הפגנה למען שיחרור חייל ישראלי מהחיות ששבו אותו,

זה פשוט בלתי ייאמן באיזה סרט אתם חיים.דמוקרטיה,חופש הביטוי,זה לא שחור ולבן.אז נכון,מותר להם לצעוד חצי עירומים בת''א/ירושלים.אבל שההומואים לא יתפלאו

שאחרי זה איזה חרדי בא לחתוך אותם,ויתחילו לבכות ולא להבין מה קרה להם.

פורסם

אז שכל עורכי התימניאדות והעדלאידעות לא ייתפלא שקמות פה קבוצות נאו-נאציות

לבנות ששונאות כהי עור, בסדר הבנו, אתם תימנים, למה לעשות מצעדים רבע ערומים? באמת?

פורסם

אז נכון,מותר להם לצעוד חצי עירומים בת''א/ירושלים.אבל שההומואים לא יתפלאו שאחרי זה איזה חרדי בא לחתוך אותם,ויתחילו לבכות ולא להבין מה קרה להם.

הבנתי. תודה על ההסבר. בפעם הבאה שחרדים עושים תהלוכה בעיר מגורי (החילונית ברובה), עם חסימת התנועה, השירים שלהם והשחורים שלהם, שלא יתפלאו ולא יבכו אם מישהו מסדר להם מטען צד, נכון?

פורסם

אני לא מתלונן, אני מסביר למה אחרים מתלוננים. אבל כן, אני בהחלט חושב שמצעד הגאווה עושה להם עצמם הרבה יותר נזק מתועלת (כמו כל דבר שעושים בצורה עיוורת בלי לחשוב באמת על ההשלכות), למרות שאני תומך בשוויון זכויות להומואים. אתה רואה? לא צריך להיות שונא הומואים ולהרביץ להם ברחוב, כדי לחשוב שמצעד הגאווה הוא מיותר.

:goodposting:

פורסם

אני רוצה להראות על מה אני מדבר כשאני אומר שמצעד הגאווה מביא על קהילת הגאים שנאה ברמה לאומית בניגוד לכל מצעד/הפגנה אחרת בתחומי הקו הירוק:

- תהלוכות הדתיים | נעשות בחגים בעיקר מתן תורה וכאלה - לא מצריך חסימת חצי עיר וכח משטרה של 5000 שוטרים

- עדלאידעה בפורים נעשית כי זה פורים, חג רשמי בישראל של העם היהודי | כן מצריכה חסימת חצי עיר וכח משטרה מסויים של שוטרים כי כל העיר רוצה בזה ובאה לראות וליהנות.

- תהלוכות נכים | נעשות בגלל אי מתן קצבאות בלעדיהן הם לא יכולים להתקיים | לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

- תהלוכות ניצולי שואה | בדיוק כמו הנכים וגם כן לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

- ההפגנות למען גלעד שליט | מי שלא מבין למה זה כל כך חשוב, אין טעם להסביר | לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

עכשיו בואו נסתכל בפירוט על מצעדי הגאווה:

מצריכים חסימת חצי עיר כי זה חייב להיות גדול וארוך (גם בירושלים רצו שזה יהיה ענק עד שבאה מלחמת לבנון באותו שבוע ולחץ לאומי וההיגיון ניצח).

מעוררים זעם של כל המדינה עקב פרובוקטיביות שאינה יודעת שובע

דורשים משיכת כח שיטור של 5000 שוטרים ממשימות אחרות של בטחון פנים

אין בהם שום מטרה מהותית/קיומית (בלעדיו אנשים ימותו (קרי גלעד שליט) יגוועו ברעב(קרי הנכים/ניצולי שואה) או מטרה דתית/לאומית אחרת (קרי חג הפורים)

בזבוז משווע של כספי ציבור ונזק למשק וכל זה כדי לספק גחמה פרטית אישית על הרצון להתבלט ולעשות דווקא על האף האמור לעיל תוך כדי זריקת זין לכל כיוון תרתי משמע.

יש מבין למה המצעד הורס לכל הקהילה את המוניטין ומגביר את השנאה ? ולשנאה תוצאות באפלייה, ביחס ובהתנהגות.

בגלל זה הרוב לא שונא עדליאדות, תהלוכות דתיים, נכים, ניצולי שואה או את ההפגנות תמיכה בגלעד שליט. כשיש מטרה צודקת, כולם מבינים. כשאין, שונאים ובצדק.

פורסם

דווקא על כמות השוטרים אתה משחק?

הרי למה מלכתחילה יש שם נוכחות כזו של משטרה, אם לא

עקב איומים רבים שמקבלים מארגני המצעד?

מי רוצה/לא רוצה במצעד זה כלל לא רלוונטי, כי תמיד יש מישהו

שנפגע מממצעדים כאלו ואחרים בדרך זו או אחרת(אם זה נוחות או אם זה

סתם חוסר הבנה ובורות כלפי אותה אוכלוסייה).

מבחינתי כל מצעד שנערך פה ע"י מיעוט/קבוצה מגזרית כלשהם יש בזה

אמירה של "דווקא".

וכמו שהסבירו כאן קודם, מצעד הגאווה שנערך בת"א הוא אכן ראוותני ובעל מאפיינים

הומו-אירוטיים מוחצנים, אל מול המצעדים שנערכים בירושלים, שהוא מחאתי נטו,

כולם לבושים בצורה נורמאלית ונושאים דגלי גאווה, אף אחד שם לא רוקד ערום

או עם טנגה ורודה או שאר הדוגמאות שכל ההומופובים פה מכירים יותר מדי טוב ;)

פורסם

דווקא על כמות השוטרים אתה משחק?

הרי למה מלכתחילה יש שם נוכחות כזו של משטרה, אם לא

עקב איומים רבים שמקבלים מארגני המצעד?

מי רוצה/לא רוצה במצעד זה כלל לא רלוונטי, כי תמיד יש מישהו

שנפגע מממצעדים כאלו ואחרים בדרך זו או אחרת(אם זה נוחות או אם זה

סתם חוסר הבנה ובורות כלפי אותה אוכלוסייה).

מבחינתי כל מצעד שנערך פה ע"י מיעוט/קבוצה מגזרית כלשהם יש בזה

אמירה של "דווקא".

וכמו שהסבירו כאן קודם, מצעד הגאווה שנערך בת"א הוא אכן ראוותני ובעל מאפיינים

הומו-אירוטיים מוחצנים, אל מול המצעדים שנערכים בירושלים, שהוא מחאתי נטו,

כולם לבושים בצורה נורמאלית ונושאים דגלי גאווה, אף אחד שם לא רוקד ערום

או עם טנגה ורודה או שאר הדוגמאות שכל ההומופובים פה מכירים יותר מדי טוב ;)

אז זה המפלט שלך? הומופובים?

למה נראה לך שאנחנו הומופובים? כי ככה זה מפריך את הטענות ההגיוניות שלנו בצורה הקלה ביותר עבורך?

פורסם

אני רוצה להראות על מה אני מדבר כשאני אומר שמצעד הגאווה מביא על קהילת הגאים שנאה ברמה לאומית בניגוד לכל מצעד/הפגנה אחרת בתחומי הקו הירוק:

- תהלוכות הדתיים | נעשות בחגים בעיקר מתן תורה וכאלה - לא מצריך חסימת חצי עיר וכח משטרה של 5000 שוטרים

- עדלאידעה בפורים נעשית כי זה פורים, חג רשמי בישראל של העם היהודי | כן מצריכה חסימת חצי עיר וכח משטרה מסויים של שוטרים כי כל העיר רוצה בזה ובאה לראות וליהנות.

- תהלוכות נכים | נעשות בגלל אי מתן קצבאות בלעדיהן הם לא יכולים להתקיים | לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

- תהלוכות ניצולי שואה | בדיוק כמו הנכים וגם כן לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

- ההפגנות למען גלעד שליט | מי שלא מבין למה זה כל כך חשוב, אין טעם להסביר | לא מצריך חסימת חצי עיר, זעם של כל המדינה וכח משטרה של 5000 שוטרים

עכשיו בואו נסתכל בפירוט על מצעדי הגאווה:

מצריכים חסימת חצי עיר כי זה חייב להיות גדול וארוך (גם בירושלים רצו שזה יהיה ענק עד שבאה מלחמת לבנון באותו שבוע ולחץ לאומי וההיגיון ניצח).

מעוררים זעם של כל המדינה עקב פרובוקטיביות שאינה יודעת שובע

דורשים משיכת כח שיטור של 5000 שוטרים ממשימות אחרות של בטחון פנים

אין בהם שום מטרה מהותית/קיומית (בלעדיו אנשים ימותו (קרי גלעד שליט) יגוועו ברעב(קרי הנכים/ניצולי שואה) או מטרה דתית/לאומית אחרת (קרי חג הפורים)

בזבוז משווע של כספי ציבור ונזק למשק וכל זה כדי לספק גחמה פרטית אישית על הרצון להתבלט ולעשות דווקא על האף האמור לעיל תוך כדי זריקת זין לכל כיוון תרתי משמע.

אדון אלכס היקר, ראשית כל זהו סדר העדיפויות שלך - ואני מניח שישנם המון אנשים שחולקים עליו. לדוגמה, אני לא חושב שבמדינה מערבית ודמוקרטית יש לאסור על תהלוכות למען קבלת זכויות טבעיות (מה יותר בסיסי מהן?!) כמו הזכות לשיוויון, ובמקביל לקיים תהלוכות דתיות. זה לא נראה לך קצת אבסורדי?! זאת הסיבה שממשיכים לקיים את מצעד הגאווה, גם בירושלים.

בוא נדמיין מצב בו תשלל ממך זכות טבעית לקניין, כי אתה משתמש במוצרי חשמל למיניהם (מה שמעצבן מאוד את קהילה X). כעת, אתה צריך לגשת כל פעם לבג"ץ, לתהליך ארוך ומייגע, כדי לקנות לעצמך מוצר כלשהו (כולל רהיטים ודברים שאינם מוצרי חשמל). לא קצת אבסורדי?!

פורסם

הבנתי. תודה על ההסבר. בפעם הבאה שחרדים עושים תהלוכה בעיר מגורי (החילונית ברובה), עם חסימת התנועה, השירים שלהם והשחורים שלהם, שלא יתפלאו ולא יבכו אם מישהו מסדר להם מטען צד, נכון?

אני בעד.

אני בעד הרג של כל אדם שמנסה לכפות את עצמו על אחרים.

פורסם
  • מחבר

אדון אלכס היקר, ראשית כל זהו סדר העדיפויות שלך - ואני מניח שישנם המון אנשים שחולקים עליו. לדוגמה, אני לא חושב שבמדינה מערבית ודמוקרטית יש לאסור על תהלוכות למען קבלת זכויות טבעיות (מה יותר בסיסי מהן?!) כמו הזכות לשיוויון, ובמקביל לקיים תהלוכות דתיות. זה לא נראה לך קצת אבסורדי?! זאת הסיבה שממשיכים לקיים את מצעד הגאווה, גם בירושלים.

בוא נדמיין מצב בו תשלל ממך זכות טבעית לקניין, כי אתה משתמש במוצרי חשמל למיניהם (מה שמעצבן מאוד את קהילה X). כעת, אתה צריך לגשת כל פעם לבג"ץ, לתהליך ארוך ומייגע, כדי לקנות לעצמך מוצר כלשהו (כולל רהיטים ודברים שאינם מוצרי חשמל). לא קצת אבסורדי?!

אתם חוזרים על הזמן על זה שאסור לאסור על תהלוכות למען זכויות אבל אף אחד פה לא אומר שצריך.

סה"כ אומרים TUNE IT THE FUCK DOWN, אתה מכיר תמיד יש את הבחור בחבורה שמנסה כל הזמן להוכיח לכולם משהו ופשוט לא סותם את הפה, זה מגיעה למצב שגם אם הוא צודק לכולם כבר נמאס, אין כוח, לא אכפת ולא רוצים לשמוע, אבל לא הוא ימשיך... - זה אתם.

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=/2971/1535952

נדמה שבמבחן התמידי בו מעמידים ראשי הקהילה ההומו-לסבית את חבריהם הסטרייטים אין סיכוי להצליח, כי תמיד יבוא מישהו מיליטנטי יותר, אלים יותר ובוטה יותר שיטיח בך שאתה פשיסט והומופוב, רק כי העזת להתנגד למשנתו הרדיקלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים