פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים שלום,מה יכולה להיות הסיבה לכך שכל יציאות ה USB במחשב הפסיקו לעבוד? (לא מגיבות לשום דבר שמכניסים)תודה,
פורסם 2009 באוגוסט 816 שנים סבירות מאוד נמוכה שכל בקרי הUSB יפלו במקביל.אתה מדבר על חיבורים בפאנל הקדמי או גם הכניסות בלוח אם?
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים נסה לאפס BIOS ולבדוק אחרי זה כאשר אתה משנה רק הגדרות רלבנטיות, היה לי פעם מקרה כזה והאיפוס פתר אותו.
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר בדקתי עכשיו ב SAFE MODE, עדיין ה USB-ים נראים תקינים לחלוטין.ראיתי ב BIOS שכל מה שקשור ל USB נמצב במצב ENABLED (וניסיתי גם לעשות DISABLE לכבות להדליק ואז ENABLE ולכבות להדליק).עדיין, לא משנה מה אני מכניס הוא כותב:"one of the usb devices attaced to this computer has malfunctioned, and windows does not recognize it".
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים תבדוק גם שכבל ה USB מחובר ללוח אם, או תנתק ותחבר שוב לפעמים זה מסדר את הבעייה.
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר זה מוזר, כי זה הוא כן מגיב כשאני מכניס משהו, אבל נותן את ההודעה שכתבתי למעלה... (זה לא שהוא לא עושה כלום בכלל)
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים אתה לנסות פיתרון בלי הגיון.........מכבה מחשב, ומוציא אותו מחשמל בקיר ל 5 דקות.
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר תודה רבה!!!כיביתי מהחשמל והדלקתי, עכשיו הוא מזהה הכל.איוון, תסביר לי בבקשה, למה בלי היגיון?ומדוע הכיבוי הדלקה ל 5 דקות עזרו?תודה,
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים בלי הגיון כי זה לא צריך להיות ככה ולא יודע/מבין למה זה מצליח.אני חושב זה בעיה בתכנון שיש בחלק מציפסטים של USB שהם "זוכרים" שטויות.מי יצרן של USB שלך ? כתוב ב DEVICE MANAGER
פורסם 2009 באוגוסט 2616 שנים מחבר כן, זה אכן מאוד ומוזר שהתחיל לעבוד לאחר הכיבוי מהחשמל לכמה דקות...היצרן Silicon Integrated Systemsה USB - SiS 7001
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.