עבור לתוכן

DELL LATITUDE E4300

Featured Replies

פורסם

מה הבעיה בסטיקי?

פורסם

הנוסח הקיים:

Lenovo

עודכן 31.10.08

בלנובו עניין האחריות הבינלאומית נקבע לפי מספר הדגם. לכל מחשב נייד של לנובו (למעשה לכל מוצר שלהם) יש מספר דגם בן 7 תווים, בצורה הבאה: XXXX-YYY, כאשר XXXX הוא מספר כלשהו בן 4 ספרות ו-YYY הוא צירוף כלשהו של אותיות או מספרים. לדוגמה: 2373F7G, 2623D3U.

4 הספרות הראשונות הן שקובעות האם יש לדגם אחריות בינלאומית ואם כן, באילו מדינות היא תקפה. כדי לבדוק, יש לפנות לאתר זה:

http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=look-iws

ולהכניס את ארבע הספרות, כדי לראות את רשימת המדינות. אם ישראל מופיעה שם, יש אחריות בינלאומית בארץ.

למרות האמור, יצא לנו להיתקל במקרים שבהם נותני השירות, IBM ישראל, כיבדו אחריות בינלאומית על אף שישראל לא הופיעה ברשימת המדינות באתר. נראה שהרשימות אינן תמיד מעודכנות לפי המערכת הפנימית של IBM/לנובו. לכן תמיד מומלץ להתקשר ישירות ל-IBM ישראל ולברר לפי מספר דגם, טרם הקנייה (מספר הטלפון להתקשרות מופיעה בסוף המדריך).

------

אני מציע רק להוסיף שמחשבים מקונפגים בסדרה T מקבלים אחריות בינ"ל שתקפה גם בישראל

פורסם

אין לי מושג לגבי ה GPS...

לגבי הרמקולים - רחוקים להיות מחווית צליל חד, אך כמו שאמרת, הם לא מיועדים לכך וגם אני לא יודע מה זה פנל מתקדם לשקר כלשהוא... ???

אני לא קניתי דרכם, כך שאני לא יודע, אני ראיתי את ירידת המחיר לראשונה בגלובס, ושם היתה פרסומת של CMS או של דל לזכרוני, כלומר לא משווקי קצה, על מחיר סביב ה 6800... אותי זה הפתיע כי רק חודש לפני זה המחיר היה כמעט ב1000 שקלים יותר.

לגבי סדרת ה T400s, היא אכן מאוד מרשימה, אך חשוב לזכור שהמחיר משמעותית יותר יקר - הקונפיגורציה הבסיסית ביותר באתר של לנובו היא סביב ה 1600 דולר, וזה ללא מיסים, ללא תוספות כלשהן ואחריות לשנה, כך שלדעתי עלות סופית תעבור בכיף את ה2000$

קונפיגורציה בסיסית של הT400S תעלה 1379$ - שגם היא חזקה מאוד - מה שצריך לעשות כדי להכיע להצעה הזאת היא להיכנס לאתר של לנובו דרך הביקורת על הT400S באתר NOTEBOOKREVIEW.COM. אם עושים את זה רגיל דרך לנובו אז המחיר הנוך ביותר הוא 1599$.

תוסיפו על זה קופון של 10% הנחה שקל מאוד למצוא (USPBANNERS זה הקופון למי שבאמת מתעצל) ותקבלו כבר מחיר שפוי בהרבה, רק נשאר להוסיף מס.

אני אתמול הזמנתי סוף סוף את הT400S שלי מהאתר של לנובו בארה"ב, שכולל 3 שנים אחריות בינ"ל, SSD 128GB, ארבע ג'יגה זכרון DDR3, ויסטה ביזנס עם שדרוג לוינדוס 7, BT, מצלמה 2 מגה וכרטיס רשת אינטל 5300.

הכל כולל הכל יצא 1850$, שזה הרבה יותר שפוי מהמחיר שהצלחתי להשיג לפני כל ההנחות שעמד על 2100 דולר לפני הוספת המס (שזה משהו כמו עוד 130$ לפחות)

נראה לי מחשב השנה... :yelclap:

פורסם

אני מציע רק להוסיף שמחשבים מקונפגים בסדרה T מקבלים אחריות בינ"ל שתקפה גם בישראל

זה היגד כללי מידי ולא תמיד נכון. לדעתי עדיף להשאיר את זה כמו שזה ושכל אחד יבדוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים