עבור לתוכן

DELL LATITUDE E4300

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב DELL LATITUDE E4300 מסך 13.3 אינש,זיכרון HD - SSD 128GB , 4GB

[br]פורסם בתאריך: 8.08.2009 בשעה 02:25:58

אני מעוניין לקבל חוות דעת על מחשב DELL LATITUDE E4300 מסך 13.3 אינש,זיכרון HD - SSD 128GB , 4GB

פורסם

מה אתה בדיוק רוצה לדעת עליו?

זה מחשב נייד לכל דבר...

פורסם
  • מחבר

מה אתה בדיוק רוצה לדעת עליו?

זה מחשב נייד לכל דבר...

אני מעוניין לדעת האם הוא אמין, מהיר, האם כדאי לרכוש אותו עם HD מסוג SSD 128GB ?

על איזה מחשב נייד לעסקים חזק אמין עם אורך חיי סוללה ארוך ויכולת עבודה טוב עם WiFi קל משקל?

פורסם

היי

הסדרה הזאת של DELL מאד מוצלחת, אני עצמי משתמש ב E4200

החיסרון היחיד שיש ל E4300 הוא מספר יציאות USB קטן.

כונן SSD מייקר את המערכת ואני לא חושב שכדאי ללכת על זה.

במחשב שלי יש 64GB SSD והשיפור בביצועים מול כונן 7200 לא משמעותי ברמה שמצדיק את המחיר.

המחשבים אמינים מאד (נפל לי מספר פעמים מהתיק מגובה מטר וקצת ולא קרה כלום )

מאחר וכמות החברות שמייצרות מחשבים טובים לעסקים קטנה - HP , לנובו ו DELL

המבחר מאד מצומצם - לנובו יקרים לטעמי ודי לא מחדשים

דל נותנת 3 שנות אחריות ושירות איסוף או תיקון מהבית.

אני ממליץ , הבעיה שתישאר לך זה רק לבחור צבע :hi:

פורסם

הי, אני עובד עם E4300 די חדש - כחודש, לא עם SSD אלא עם HD 200GB 7200RPM, עם מעבד sp9600 ועם 2GB זיכרון פנימי.

המחשב מאוד נוח לעבודה והקלדה בסה"כ, הוא קל יחסית - עם הבטריה של 6 תאים יוצא כ1.7 ק"ג. לגבי יציאות ה USB -יש שתי יציאות שאחת מהן היא גם יציאה לSATA, שזה אכן קצת מעט, אבל מספיק עבור ובבית אני מחבר את זה למפצל. לגבי זמן הסוללה - אני הגעתי עד ל 5 וחצי שעות של עבודה ללא הטענה. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אשמח לענות. לדרישותי, שהן מספר תוכנות רפואיות עם 3D, לא כבדות במיוחד, הרבה מסמכים, מצגות, ספרים ואינטרנט הוא מספק מעל ומעבר. לגבי האמינות - כמו שאמרתי הוא די חדש ולכן בינתיים אין לי מה להוסיף...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני טס השבוע לסין, אני מעוניין ב DELL E4300 זה מחשב שיש בו את כל התכונות שאני רוצה במחשב נייד, קל משקל , דק עם מעבד טוב SP9400 2.4GHZ ואורך סוללה של מעל 5 שעות.

הבעיה שלי היא רק עם הכרטיס מסך של אינטל, רציתי לדעת איך הוא מתמודד עם תוכנות תלת ממדיות קלות , אני לא מתכוון לשחק עם המחשב.

ואיך המכשיר באופן כללי , אני צריך אותו לטיסות.

אני אבדוק בסין כמה הוא עולה.

פורסם

גם אני משתמש ב-E4300 ומאוד מרוצה.

אצלי דיסק הקשיח רגיל במהירות 7200 RPM , ואני מסכים עם יאיר מפנדה שה-SSD לא מוסיף לביצועים באופן שיצדיק את תוספת המחיר. גם ההבדל במשקל זניח ולגבי אמינות - למי אכפת עם 3 שנים אחריות וגיבוי נאות... :)

אבל אני חולק על דעתו בנושא בחירת הצבע ... רק שחור ! בניגוד למחשבים של דל שמיועדים לצרכן הביתי ויש להם מבחר צבעים מרשים, למחשב זה רק שחור מתאים. האדום והכחול מזעזעים לדעתי ...

שורה תחתונה - מחשב מומלץ מאוד.

פורסם

אבל אני חולק על דעתו בנושא בחירת הצבע ... רק שחור ! בניגוד למחשבים של דל שמיועדים לצרכן הביתי ויש להם מבחר צבעים מרשים, למחשב זה רק שחור מתאים. האדום והכחול מזעזעים לדעתי ...

זה כלכך נכון.

הנסיון של דל להכניס צבעים לסדרות העסקיות שלהם נראה לי מפוספס במיוחד לאור העובדה שזה יצא פשוט מזעזע במציאות.

פורסם

ועוד דבר טוב לגבי המחשב הזה - היתה לו עכשיו ירידת מחיר מאוד גדולה, של כמעט 1000 שקלים - אני סתם נותן דוגמה של המחשב המוצג כאן:

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-latitude-e4300.htm

או גם בגלובס היה פרסום של דל ישראל לגבי מחיר יחסית נמוך של המחשב. שימו לב שבארה"ב דרך דל המחשב עולה בתצורה כזו כ1400 דולר לפני מיסים ולפני משלוח..

וגם אני מסכים לגבי הצבע השחור :)

פורסם

אולי שוב תבדוק בלנובו. יצא חידוש מסוים לסדרה העסקית- t400s. לדעתי האישית מדובר בנייד העסקי הכי מרשים כיום, מבחינת משקל, ביצועים,איכות וכמובן ניידות- שים לב, שלמעשה הוא יצא כ"מעין" גרסת תיקון לT400. החסרונות- אין כרטיס מסך (למי שצריך כמובן, לא בהכרח חיסרון) וסוללה של 6 תאים בלבד. (למיטב הבנתי ניתן יהא לחבר סוללה נוספת במקום התקן הCD).ביקורת:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=5097&p=2

http://blog.laptopmag.com/reviewers-give-thinkpad-t400s-high-marks-but-not-everyone-is-gushing

המוצר:

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb=:00000025:00002707:&smid=AEA4BB4495A04C098DBEA8EBB87059AC

אוסיף רק עוד דבר אחד. כונן קשיח. אני מבין את הלבטים בין הכוננים ובזמנו גם אני נורא נמשכתי לSSD. בפועל ולדעתי, אין שום סיבה הגיונית לקחת מחשב נייד אפילו עם

7200 rpm (לא לקפוץ!). הכוננים היום ממש מהירים, ובסה"כ ההבדל כמעט ולא יורגש במידה והעיסוק הינו סטנדרטי. במידה שאתה רוצה מחשב נייד מפלצת, ממילא

לא אלו הדגמים הרלוונים אלא סדרת W -LENOVO וpercision -DLL. אז שוב כל הדיון על המהירות של הכונן מיותר למעשה.

פורסם

מתוך תאור המוצר ב- notebookclub.co.il

Latitude E4300 מכיל GPS (ניווט לוויני) לאיתור כתובות מהיר ושיטתי

??? מה ?? הם עומדים מאחורי זה ??

כמו כן : "רמקולים סטריאופוניים לחווית צליל חד וחזק"

צליל חד וחזק לא ייצא ממנו ...הוא לא נועד לזה ולא מסוגל לזה !

ולבסוף: "פאנל מתקדם להקניית תוסף משמעותי לשימושים מולטימדיים כגון: סרטים ועריכת תמונות."

מה זה ?? ולמה שלי לא הגיע עם זה ?

אני גם לא מבין למה במפרט הטכני לא מופיעה מצלמה. יש או אין ? בתאור המוצר כתוב שיש, אבל כתוב שם הרבה שטויות ...

פורסם

אין לי מושג לגבי ה GPS...

לגבי הרמקולים - רחוקים להיות מחווית צליל חד, אך כמו שאמרת, הם לא מיועדים לכך וגם אני לא יודע מה זה פנל מתקדם לשקר כלשהוא... ???

אני לא קניתי דרכם, כך שאני לא יודע, אני ראיתי את ירידת המחיר לראשונה בגלובס, ושם היתה פרסומת של CMS או של דל לזכרוני, כלומר לא משווקי קצה, על מחיר סביב ה 6800... אותי זה הפתיע כי רק חודש לפני זה המחיר היה כמעט ב1000 שקלים יותר.

לגבי סדרת ה T400s, היא אכן מאוד מרשימה, אך חשוב לזכור שהמחיר משמעותית יותר יקר - הקונפיגורציה הבסיסית ביותר באתר של לנובו היא סביב ה 1600 דולר, וזה ללא מיסים, ללא תוספות כלשהן ואחריות לשנה, כך שלדעתי עלות סופית תעבור בכיף את ה2000$

פורסם

לגבי המידע שיש באתרי אינטרנט, פעמים רבות הם מעתיקים מהיצרן. כלומר, לא בהכרח מה שיש במערכת אלא שדרוגים אפשריים וגם אז זה נשמע מפוצץ\ "חויית שמיעה" וכל

מיני גוזמאות.

המחיר של t400s יקר אין ספק. אבל לדעתי המחיר בקרוב ירד משמעותית, כמו שירד המחיר של t400 (היום 800$ מערכת מצויינת)- אני חושב שהבעיה היא דוקא

באחריות שאין ללנובו ברכישה מחו"ל.

פורסם

דווקא ל-T400/T400S, רוב הדגמים הנרכשים באתר לנובו זכאים לאחריות בינ"ל בארץ בפעם האחרונה שבדקתי (לפי מספרי דגמים).

פורסם

חדש לי וזה באמת חדשות טובות.

בדקתי כרגע באתר שלהם ול T400S ולT400 (למעט הדגם הבסיסי ביותר) יש אחריות בינ"ל התקפה גם בישראל.

תחרות לדל, זה מעודד...

אפשר לעדכן בבקשה את הסטיקי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים