עבור לתוכן

Dell 2209WA - קניה קבוצתית דרך מספר חנויות

Featured Replies

פורסם

אתה כל כך פחות אלגנטי ממני ;)

• תגובות 538
  • צפיות 61.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

לא אמרנו שה- profit margin פר מסך נורא נמוך? לא נראה לי שבשביל זה הוא נסע, רק הכרטיס טיסה שווה את כל הרווח שלו מהיחידות האלה.

ת'אמת לא חשבתי על זה :)

שייקח אותנו גם לטיול, אני לא אתנגד.

פורסם

אני כבר לא יודע מה תמים, מה מושתל, מה לא מושתל ומה שטוף מוח ומעביר בלי לדעת מידע ודיזאינפורמצייה "מלמעלה".

אין לך מה לדאוג, אין פה מושתלים שאנחנו לא עולים עליהם, במוקדם או במאוחר. ולא משנה מתי אנחנו עולים עליהם, העונשים הם חמורים. אין לי בעיה לספר שהמושתל מורחק למשך זמן בלתי מוגבל ושם החנות מצונזר בפורומים.

פורסם

פיייי אני רגוע :) עכשיו רק נשאר לדאוג שמידע לא רלוונטי שחנות מעבירה יגיע דרך נציג רשמי בדיונים מסוג זה ולא דרך חבר פורום, מארגן קניות, לקוח מרוצה שקיבל ראשון וכו' וכו'. היה קצת צורם לעין לראות מידע משני מגיע אלינו מהחנויות דרך צד שלישי על כמה עולה להם, כמה מעט הם מרוויחים, כמה קשה להם וכמה הם מפסידים. מידע כזה צריך לבוא "מנציג רשמי" או דרך "מישהו שהשיג אותו בעקיפין ולא דרך נציג של החנות שמודע לקיומם של טרדים רלוונטים".

מצד שני יכול להיות שהיו גורמי צד שלישי (חברי פורום) שקצת ניפחו מידע וקצת המציאו מהראש וחיזקו איזו שמועה או אי הבנה בשביל האגו הפורומאי... כפי שאמרתי - אני כבר לא יודע מה כן ומה לא מהתרד הזה ...

פורסם
  • מחבר

^^^

איך אני רואה שאתה מנסה לקשר הכל אלי....

קיצר, אם אתה באיזור ראשון, אתה מוזמן לבדוק את כל ההתכתבויות שלי עם יאיר, וגם את ההודעה שקיבלתי מהחנות האחרת על NEXTOP...

וגם את ההודעה המוזרה שNEXTOP שלחו לי, ועדיין לא הבנתי אותה, וכששאלתי מה הכוונה הם לא טרחו להגיב.

והכי חשוב, במידה והייתי שתול, לא הייתי מארגן את הדיון הזה שריכז מחירים מכל החנויות, וכל החנויות הורידו מחירים, וכרגע אני ממליץ עלTMS&FOX בגלל המחיר שלהם, ובגלל חוסר השקיפות של NEXTOP כלפי.

פורסם

למי שלא הספיק ומעוניין, nextop פתחה שוב את המכירה הקבוצתית האחרונה (1050). אומנם נשאר רק מסך אחד להזמנה אבל גם זה משהו.

פורסם

דןדן - אל תדאג, אתה יודע שאני לא חושב שאתה שתול :) כבר רשמתי שאני כבר לא יודע מה כן ומה לא, אין לי מחשבות רעות על אף אחד ואין לי כרגע שום דרך לדעת ובטח שלא לשפוט (בשביל זה יש את מי שאחראי על כך בפורום).

במקרה הכי גרוע אולי חנות מסויימת העבירה לך מידע שהוא אולי נכון אולי לא ומטרתו שיווקית והם ידעו שאתה כנראה תעביר אותו פה (ואולי לא), גם אם זה המצב בטח שבטח לא מדובר על דבר זדוני מצדך, סה"כ כוונותיך טובות ואני מאמין שאין לך ידע מקצועי בשיווק בכדי שתוכל לנתח כל דבר שעושים או לא עושים - בשביל זה אנחנו כאן לעזור לך ולכל חברי הפורום :xyxthumbs:

התשבוחות על הפעילות הזו מצדי קיימות גם פה גם בתרדים אחרים וגם אצליך בפרטי ככה שתהיה בטוח שיש לך גיבוי והוקרה. כל העניין הוא שמצבים כאלו פותחים פתח לפעילות פחות כשרה מצד הגורמים המשווקים ועל דברים כאלו צריכים לדעת לעלות ולרוב צריך ידע או נסיון בנושא או הגיון מאוד מאוד בריא ובשביל זה יש את האנשים בפורום שמבקרים דברים שנראים חשודים או לא כשרים.

כמו שאמרתי - אני לא באמת יודע מה כן ומה לא - רק מעיר על מה שנראה לא טוב.

ד"א - אני מאמין שהתכתובות שלך אמיתיות ומה שאמרו לך גורם X על גורם Y הוא אמיתי (למרות שאני גר לידך אני לא צריך לראות את זה), כל מה שאני אומר שצריך להזהר מה מעבירים ואם בכלל הלאה לפורום. למשל מה שרשמת שחנות מסויימת סירבה לתת לך מידע או מסתירה משהו או לא מתיחחסת למשהו - זה דבר שאין בעייה לרשום ואפילו רצוי, אבל דברים שמעבירים לך על גורם אחר לגמריי (חנות אחרת, ספק, יצרן , יבואן) אלו דברים שצריך לעשות שיקול דעת לגביהם. אפשר אפילו להתייעץ עם אמיריציום מה לפרסם בפורם ומה לא, אני בטוח שיש לו את הידע לגלות מה אינטרסנטי מבחינה שיווקית ומה לא רלוונטי לפורום.

פעילות כזו תעלה את הרמה המקצועית של הפעילות הזו בפורום ותראה למשווקים שאנחנו רציניים ולא תמימים ושפה זה לא מקום למשחקים שווקיים או גן עדן לעשיית רווחים קלים. כל דבר בהתחלה מתחיל בצורה מסויימת ואז מקבל צורה, תיקונים קלים, איזון, שיפורים ובהמשך נהיה יותר טוב ומשובח. אין שום פעילות שעל ההתחלה היא נעשית בצורה הטובה ביותר שהיא יכולה להיות, ככה שאל חשש ואל דאגה - הכל טבעי ועובד כמו שדברים מסוג זה עובדים.

פורסם

רציתי להזמין עכשיו מ nextop במכרז השני מסך,

הקטע שהלחיץ אותי טיפה שהאתר לא מאוטבח ב SSL מה אתם אומרים להזמין בכל זאת בכ.אשראי ?

פורסם

הוא דווקא כן מאובטח

יש למטה את האייקון הזה:

ssl-icon.gif&usg=AFQjCNE1Wc8Y7GpBP5TcwW8LuJ2NPKCoqA

פורסם

הוא דווקא כן מאובטח

יש למטה את האייקון הזה:

ssl-icon.gif&usg=AFQjCNE1Wc8Y7GpBP5TcwW8LuJ2NPKCoqA

זה שהם שמו את התמונה הזאת לא אומר שיש להם באמת SSL

פורסם
  • מחבר

כשאתה בא לרכוש, הלינק צריך להשתנות לHTTPS או שיש לך את המנעול למטה, או סיומת עם תוספת של S שאני לא זוכר מה היא.

אין סיבה שאתר כמו שלהם, שמבוסס על מכירות לא יהיה מאובטח

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה דן. שלשום קניתי את המסך מאחת מהחנויות(זאת שענו והיה להם במלאי בסניף הקרוב אלי :lol:) ואני מרוצה עד הגג ממנו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:)

WOW, הייתי צריך לעשות עסקה עם היבואנים של דל, שעל X מכירות אני אקבל Y אחוזים.

פורסם

כשאתה בא לרכוש, הלינק צריך להשתנות לHTTPS או שיש לך את המנעול למטה, או סיומת עם תוספת של S שאני לא זוכר מה היא.

אין סיבה שאתר כמו שלהם, שמבוסס על מכירות לא יהיה מאובטח

מצורפת תמונת מסך שמראה שאין להם SSL , הכתובת לא משתנה ל https , אין להם את זה בכלל ,

ולמטה לא מופיע האייקון של SSL.

תסתכלו על 2 תמונות המסך האלה ותשפטו בעצמכם :

[attachment deleted by admin]

פורסם

עוד מישהו פספס מה רשום בעמוד הראשי של האתר בבאנר הרץ ?

"לצערנו ייתכנו שיבושים במערכת ההזמנות" . . .

ממילא אני בטוח שאנשים מתקשרים אליהם ולא מזמינים באתר. גילית תקלה? תתקשר, תדווח ותעזור להם לעזור לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים