עבור לתוכן

ה-פ-ת-ע-ה.. Batman Arkham Asylum - דמו

Featured Replies

פורסם

סיימתי אותו ב-360 :)

המשחק לא ארוך מידי, ניתן לסיים ב-6-10 שעות, מה גם שהסוף משאיר פתח למשחק המשך. :D

והעיקר שהמבקרים נתנו לו 90

6-10 שעות זה די צפוי מאידוס שידוע בעיקר כמפיצה של טומב רידר (לפחות עד שקנו אותם )

• תגובות 238
  • צפיות 22.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש משהו שאני לא מבין, הרבה פעמים אני רואה אזור חלש בקיר שנמצא גבוה ואני יכול להגיע אליו אבל בקפיצה, איך אני אמור לשים עליו את הג'ל ?

אותו דבר לגבי פתחי איוורור.

ומישהו כבר מצא מדריך ?

פורסם

והעיקר שהמבקרים נתנו לו 90

6-10 שעות זה די צפוי מאידוס שידוע בעיקר כמפיצה של טומב רידר (לפחות עד שקנו אותם )

עשר שעות משחק זה לגיטימי מאוד. לא כל משחק יכול להיות אפי כמו GTA או ארוך כמו הזלדות שלך שכבר בא לשבור את הקונסולה.

חוץ מזה שבמשחק קיים לך המון גיוון ועומק כך שהוא לא נראה קצר בכלל.

פורסם

יש משהו שאני לא מבין, הרבה פעמים אני רואה אזור חלש בקיר שנמצא גבוה ואני יכול להגיע אליו אבל בקפיצה, איך אני אמור לשים עליו את הג'ל ?

ומישהו כבר מצא מדריך ?

צריך לבוא מצד שני :\

יש מלא מדריכים ב YOUTUBE רק תכתוב את שם המשחק עם המילה GUIDE.

פורסם

ומישהו כבר מצא מדריך ?

אתה לא יכול עכשיו, אבל בהמשך תקבל את היכולת.

אל תבזבז את הזמן שלך על זה.

פורסם

עשר שעות משחק זה לגיטימי מאוד. לא כל משחק יכול להיות אפי כמו GTA או ארוך כמו הזלדות שלך שכבר בא לשבור את הקונסולה.

חוץ מזה שבמשחק קיים לך המון גיוון ועומק כך שהוא לא נראה קצר בכלל.

מי דיבר על זלדה בכלל ?

מדובר פה על משחק שקיבל 90 למרות שהוא לפי הדיווחים קצר ואין לו מולטי או אף דבר שבאמת מוסיף אורך חיים למשחק

וזה לא מסוג המשחקים שתשחק אותו 200 אלף פעמים

וכן אני כן משווה אותו לGTA4

משחק בסדר גודל כזה אם לא כולל מולטי לדעתי צריך לתת לפחות 15 שעות משחק כדי להצדיק 90

תזכור שבעלי הקונסולות קונים אותו ב60$

פורסם

אתה צודק, אבל מה הקשר GTA ??

לפי דעתי יהיה טוב להשוות אותו לטומב ריידר, שהם איכשהו קצת דומים, שבאמת ביחס אליו - באטמן קצר.

אין מה לעשות, התעשייה כבר הרגילה אותנו ואת בעלי הקונסולות למשחקים קצרים ואני יותר ויותר שומע על כמה שמשחקים ארוכים

מעייפים, אנשים לא מבינים שאפשר לעשות משחק גם ארוך וגם טוב, אבל זה כבר לא משנה כי אני לא מאמין שמתישהו נחזור למשחקים של

פעם, שם, אין דבר כזה משחק של 10 שעות בטח שלא משחק חקירה והרפתקאות..

דברים לזכותו שאני חייב להגיד, המשחק מעולה ומאוד מלוטש ומרגיש איכותי והאמת שיש מה לעשות אחרי שמסיימים אותו, יש מעיין מצב אתגר שכזה

שזורק אותך לתוך חדר מלא אוייבים והמטרה שלך היא בחלק מהשלבים להוריד את כולם בכמה שפחות זמן או בכמה שיותר ניקוד, עשיתי את זה בנתיים קצת, אני מאמין שכאשר פותחים את כל השלבים ומנסים באמת להגיע לניקוד גבוה אפשר לחזור למשחק מידי פעם עם גם אחרי שמסיימים אותו.

פורסם

תראה מקובל עלי שיש משחקים אם מולטי חזק בין אם זה אונלין או מולטי משפחתי

והסינגל עצמו חלש או קצר -זה בסדר

אבל לתת למשחקים קצרים בלי מולטי 90 מראה עד כמה המבקרים ניכנעו להיפ

והיום יש משחקים כאלו בכל הפלטפורמות וחבל

פורסם

לא מבין מה את זורק לפה דברים לא קשורים, מה הקשר הייפ ? ההייפ היה נורמלי לגמרי ולא משהו מיוחד, סירטון פה סירטון שם,

ואני האמת חשבתי שהמשחק הולך ליהיות בינוני והופתעתי מאוד ששיחקתי בו פעם ראשונה.

לא סיימתי אותו אז אני לא אוכל להיתווכח איתך על הציון שהביאו לו אבל המשחק בנתיים מוצלח מאוד, ואני לא סתם אומר שהוא הפתיע אותי,

כדאי שתנסה אותו גם, אולי תשנה את דעתך.

פורסם

ב IW אמרו למה המשחק הזה מצליח כל כך. זה לא שהם עשו משהו חדשני, הם פשוט עשו הכל טוב. אין במשחק באגים, גליצ'ים או כל בעיה אחרת, הוא מאוזן בצורה טובה, הגרפיקה טובה, הסאונד מדהים והכי חשוב פעם ראשונה שעושים משחק שהוא באמת טוב ומבוסס על מותג של MARVEL/DC/שאר הירקות. אני אישית לא כל כך אהבתי את הדמו אבל כל פעם שאני רואה ושומע את המשחק אני מרגיש צורך לסיים אותו :smile1:

מה שהכי מוזר במשחק הזה זה המפתחת, זה המשחק השני(!!!) שלהם, ניראה כאילו הם מצאו עובדים מאוד מאוד טובים. אחרי הקניה של איידוס לא ניראה לי ש RS תישאר איתם, כניראה ילכו ל WB (ואז תיהיה ל WB עוד מפתחת חוץ מ MONOLITH).

פורסם

יש גליצ'ים אבל לא משהו שמפריע לגיימפלי, כבר קרה לי פעמיים שמצאתי מקום להיתלה עליו מחוץ לשלב, לחצתי F ואז במשך איזה 15 שניות

נמשכתי אליו ואז נתלתי מחוץ לשלב על משהו וראיתי את כל השלב ממיקום אחר, וחוץ מהשלב הכול היה שחור, משהו ממש מוזר, לא מבין למה להם לתקוע שם נקודה להיתלות עלייה.

פורסם

לא זכור לי F ב GAMEPAD של סוני או של MS ::) יכול להיות שיש לך בעיות כי אתה משחק במשחק שעוד לא יצא :lol: בקיצור כל מה שאמרתי מתיחס לגירסאות הסופיות שיצאו, לא לדברים אחרים. בנוסף אם יהיו בעיות עם גירסת ה PC אפשר להוציא PATCH.

פורסם

המשחק עובד לי פשוט מצוין, אז נכון, יש קצת בעיות לגרסת הPC אצל כמה אנשים, אבל זה דבר לגיטימי מאוד ופאץ קטן יסדר הכל.

קרירין, חלק מההתלהבות מהמשחק היא בגלל אופן העשייה וההפקה שלו. כל המשחקים הקודמים שהיו מבוססים על קומיקס ועל זכיונות שונים של סרטים פשוט לא סיפקו את הסחורה. תמיד רצו פשוט לעשות קופה עליהם והוליכו שולל את המעריצים. (וכן זה גם הרוב הגדול של משחקי star wars למעט בודדים).

מה ששונה במשחק הזה הוא שפשוט לקחו כל אספקט במשחק ועשו אותו על הצד הטוב ביותר. אם זאת הגרפיקה המעולה, הדיבוב המדהים פשוט,משחקיות ופאזלים מאתגרים.עיצוב שלבים מעניין והדבר הכי חשוב הוא שהכל מתחבר למוצר אחד כולל שפשוט נראה ומרגיש נכון וטוב וללא ספק לדעתי זהו משחק המחשב מבוסס הקומיקס הטוב ביותר שנוצר אי פעם.

אז ביג דיל, לא לוקח 30 שעות לסיים אותו, כמדומני גם ביושוק לא היה כזה ארוך והוא היה מצוין, באטמן לא שונה ממנו ואני ניהנה ממנו לא פחות.

פורסם

ביושוק לוקח 15-20 שעות אם את מחפש את כל הדברים הקטנים, באטמן לפי הביקורות 10 בערך.

אין וויכוח שזה המשחק הטוב בויתר שבוסס על קומיקס, אבל זה לא ביושוק באף אספקט. (אולי בגרפקיה אבל רק בזה)

פורסם

המשחק עובד לי פשוט מצוין, אז נכון, יש קצת בעיות לגרסת הPC אצל כמה אנשים, אבל זה דבר לגיטימי מאוד ופאץ קטן יסדר הכל.

קרירין, חלק מההתלהבות מהמשחק היא בגלל אופן העשייה וההפקה שלו. כל המשחקים הקודמים שהיו מבוססים על קומיקס ועל זכיונות שונים של סרטים פשוט לא סיפקו את הסחורה. תמיד רצו פשוט לעשות קופה עליהם והוליכו שולל את המעריצים. (וכן זה גם הרוב הגדול של משחקי star wars למעט בודדים).

מה ששונה במשחק הזה הוא שפשוט לקחו כל אספקט במשחק ועשו אותו על הצד הטוב ביותר. אם זאת הגרפיקה המעולה, הדיבוב המדהים פשוט,משחקיות ופאזלים מאתגרים.עיצוב שלבים מעניין והדבר הכי חשוב הוא שהכל מתחבר למוצר אחד כולל שפשוט נראה ומרגיש נכון וטוב וללא ספק לדעתי זהו משחק המחשב מבוסס הקומיקס הטוב ביותר שנוצר אי פעם.

אז ביג דיל, לא לוקח 30 שעות לסיים אותו, כמדומני גם ביושוק לא היה כזה ארוך והוא היה מצוין, באטמן לא שונה ממנו ואני ניהנה ממנו לא פחות.

תראה אני משחק היום בקוד וורוניקה כמשחק הראשי שלי

ואל תציץ נינטנדו כי המשחק יצא במקור לדרימקסט וגם קיבל פורט לPS2 לפני שקיבל פורט לגימקיוב

והמשחק הזה למרות שיצא לראשונה לפני 9-8 שנים עדיין מאוד מאוד טוב וגם ארוך

ושאני אומר ארוך הפעם קאפקום לא עשתה את התרגיל להכניס 2 סיפורים מאוד דומים באותם מקומות

אלה יש עוד מקומות ובוסים לראות והמשך עלילה שהדמות השניה נכנסת

עכשיו מבחינתי קוד וורוניקה זה דוגמה למשחק שצריך לקבל 90 לפני 9 שנים גם 95

אבל אם זה היה משחק קצר אז לא

אלה אם זה מסוג המשחקים שחוזרים אליו הרבה בכיף ואני לא חושב שבאטמן כזה משחק שחוזרים אליו

וגם מישהו אמר פה על הסוף "המשך יבוא" שזה בכלל מעצבן אותי במשחקים של ימנו

המשך יבוא בגירס 1 \המשך יבוא בהילו 1-2 \המשך יבוא בME זה מוציא לי את העצבים

מה קרה למשחקים כמו גאיד אמפיר \4 GTA \מאפיה 1 וכו (בכוונה אני מדבר על משחקים לא של נינטנדו ;D)

אתה משחק בהם מקבל שעות של הנאה ומקבל גם סוף רגיל בלי לחכות 200 שנה להמשך ובלי צורך לשדרג מחשב או לקנות קונסולה מסוימת שהמשחק יוצא אליה

במקום המשכים שיעשו עלילות חדשות בלי להתחשב במשחק הקודם

כמו בזלדה שגם מחשב על לא יכול להצליח לחבר את העלילות של המשחקים השונים :smile1:

אבל למי אכפת כל עוד אתה יודע שסימת את המשחק וזהו THE AND אתה לא צריך לחפור במשחקים אחרים לקבל את כל העלילה כי אין דבר כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים