פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מקווה שזה המקום הנכון - אם לא, מצטערת עד לפני שבוע הכל היה בסדר אבל מאז התחילו לקפוץ פרסומות שונות כמו: icanseek adulא friend finder travian אני משתמשת בפיירפוקס 3.5 וזה קופץ גם בו וגם באקספלורר. ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום. אפשר עזרה? תודה!
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אפשר להשתמש בsandboxie לאתרים חשודים...אני משתמש בו באתרים קצת לא חוקיים (מניעים טהורים) ומעולם לא נפגעתי.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים איך אפשר להשתמש בSANDBOXIE לאתרים? חשבתי שזה רק להרצת קבצים חשודים. ומתי כבר יוציאו גירסת 64 ביט?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים תיעזרי בhijackthis.אכן.אבל למה הכתובת המוזרה הזאת?תורידי את התוכנה מכאן:http://hijackthis.de/(בפינה הימנית למעלה, "Direct download")ואז את תוצאת הסריקה תכניסי לתיבת הטקסט באותו אתר.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים איך אפשר להשתמש בSANDBOXIE לאתרים? חשבתי שזה רק להרצת קבצים חשודים. ומתי כבר יוציאו גירסת 64 ביט? מריצים את הדפדפן בעזרת sandboxie ולשאלה השנייה-לא יודע ולא אכפת לי.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים מחבר מח'תי קוקיז וקבציים זמניים סרקתי עם כל תוכנת אד-אוור אפשרית ניסיתי את hijackthis וכלום לא עוזר עוד רעיונות?
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים אני לא אגיב מבלי לקרוא את מה שרשמו מלכתחילה. אני לא אגיב מבלי לקרוא את מה שרשמו מלכתחילה. אני לא אגיב מבלי לקרוא את מה שרשמו מלכתחילה. אני לא אגיב מבלי לקרוא את מה שרשמו מלכתחילה.
פורסם 2009 באוגוסט 516 שנים תתקיני SPYBOT , תעדכני, ותריצי...ניסיתי להשתמש בספייבוט ואד-אוור, לסרוק עם האנטי וירוס ואפילו לעשות שחזור מערכת - אבל כלום.
פורסם 2009 באוגוסט 616 שנים תיכנסי להתקנה/הסרה של תוכנות בלוח הבקרהתיבדקי אם יש שם איזושהו TOOLBAR או אפליקציה בסיגנון שאמרתאם יש- תסירי את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.