עבור לתוכן

Corsair HX620 ב-600 שקל

Featured Replies

פורסם

אני מרכיב בקרוב מחשב (מחכה ל-core i5). כנראה שיורכבו בו HD4890/HD4850x2, ה-i5 ושני דיסקים קשיחים. אני מחפש ספק טוב שיחזיק את זה עם קצת מרווח, עדיפות למודולרי אבל לא הכרחי, והכי חשוב שקט. מצאתי את ה-Corsair HX620 ב-600 שקל, ואני מתלבט אם לקחת אותו לפני שהוא יאזל מהמלאי, או שיש משהו אחר עדיף.

פורסם
  • מחבר

אני רואה כאן 5 הצעות, אבל שום התייחסות להאם הן עדיפות על הספק שציינתי, או שוות לו ועדיין זולות יותר. יש איזשהו ספק שעדיף על ה-HX620 במחיר הזה? זה ספק שבד"כ נמכר סביב 800 שקל.

פורסם

לי יש HX620, הוא ספק מצוין!, חירשי לחלוטין ומחזיק לי כמו שצריך 4850X2 וE8500 עם המהרה ל 4.5.

הכבלים שלו עמידים מאוד והוא מודוראלי, הרבה מאוד כבלים ניתנים לחיבור בצורה מאוד פשוטה. הוא עם באנדל עשיר ובא עם תיק מבד איכותי כדי לשמור את הכבלים העודפים.

בצורה הכי קטנונית אני יכול לומר שאולי הכבל של ה8 פין ללוח (כן 8 פין) הוא לא ארוך מספיק, אבל זה ממש שטויות. כל הכבלים שמחוברים ישירות

לספק מצופים ברשת איכותית, טוב נו זה קרוסיאר.

זה לא קשור לנושא אבל אם אתה עדיין בהתלבטות בנוגע לכרטיס המסך, אז עזוב לגמרי את ה4850X2, עדיף לך לקחת את ה4890.

הדרייברים בכפולי הליבה ב ATI זה מכה, המאווררים מרעישים בצורה מטורפת (הייתי צריך להחליף אותם בצורה מקומבנת יחסית כדי לשמור על שקט מצידו)

והביצועים שלו לא יפילו אותך מהכיסא, אני קניתי אותו לפני חצי שנה ב1600 והיום אני מצטער שלא קניתי את ה260 של נוודיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים