עבור לתוכן

בניית מארז מחשב ממארז צבאי ממוגן .

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג קופסא כזו HardiggSuperMac1.jpg

פשוט אני רוצה לבנות מארז בטוח אחד כזה ,השאלה היא איפה אני יכול להשיג כופסא כזו (או דומה) במחיר שפויי .

וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .

פורסם

זה נראה כמו תנור בפוטנציה אם אתה הולך לדחוף שם מערכת שלמה, לא?

פורסם
  • מחבר

אל תדאג ,אני יעבוד על קירור טוב לזה ,אני מסכים שעם זה בלי מאווררים זה היה עושה bbq מהמערכת שלי

אבל למשהוא יש מושג איפה אני משיג משהוא כזה (או דומה) ?

פורסם

אנחנו מדינת צבא, נראה לי שפשוט צריך להכיר מישהו ש..., למרות שגנבת ציוד צבאי זה לא רעיון טוב.

בכל מקרה, אני חושב שיהיה מאוד קשה להתעסק עם מארז כזה ולהחליף חלקים בכלל יהיה סיפור.

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שזה לא בדיוק ציוד צבאי ,זה יותר look alike כזה .

ואני רוסי דור ראשון פה ,אין לי עדיין קשרים וקומבינות .

פורסם

זה נראה מאוד דומה למארזים של SKB מסדרת Shock Mount, אבל זה בטוח לא SKB. צריך רק לברר של איזה חברה המארזים האלה, ולבדוק בגוגל.

פורסם

יש מחשבים מוכנים מסדרת HAMMER או משהו בסגנון

הם עושים לרוב מחשבים ניידים קשיחים ואמידים, יש לנו מכר משפחה שמתעסק בציד (לא גר בארץ) ויש לו מחשב כזה אני אנסה לברר מאיפה הוא השיג אותו

פורסם

וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .

מדובר כאן בRack בגודל 19U סטנדרטי, ככה שניתן להכניס לשם כל מארז של שרת שהוא גם 19U ובגובה המתאים.

פורסם
  • מחבר

כן זה בדיוק מה שבאתי לשאול ,הבנתי ששרתי urack נכנסים לדבר הזה ,אבל אני לא יודע איך אני משיג כזה mount של הurack ,ואיך אני מחבר לזה מחשב משלי שהוא לא שרת .

maximskv : יהיה נחמד עם תברר עם בן דוד שלך על מארזים כאלו ,ובכלל על כל הדברים הקשיחים האלו .

פורסם

מחשבים צבאיים נראים אותו דבר כמו מחשבים רגילים :screwy:

פורסם
  • מחבר

מחשבים צבאיים נראים אותו דבר כמו מחשבים רגילים :screwy:

אני מדבר סטייל צבאי כזה ,כמו בסרטים ,לא כמו הדברים האמיתיים .

פורסם

אני מניח שאתה לא צריך מחשב כזה בשביל החסינות אלא רק בשביל היופי- תחשוב טוב אם אתה מוכן להוציא על דבר כזה הרבה כסף כי זה נשמע כמו משהו יקר...

פורסם
  • מחבר

למען האמת חסינות חשובה לי (כי אני עובר דירה עוד מעט ) ,אבל זה לא חייב להיות bulletproof אלה משהוא שיכול לסבול כמה מכות ,אולי נפילה ,ומעבר דירה במשאית .

פורסם

גם מארז אלומיניום רגיל אמור להיות מסוגל לספוג כמה מכות בלי להתרסק לחתיכות,אתה יודע..לא צריך לחפש לבנות מחשב מאדמנטיום OR SO רק כי אתה עובר דירה..

פורסם
  • מחבר

כן את צודק ,אבל אני רק רוצה להיות בראש שקט + אני אוהב את העיצוב הזה ,בא לי שמחשב יראה כך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים