פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני רוצה לדעת איפה אני יכול להשיג קופסא כזו פשוט אני רוצה לבנות מארז בטוח אחד כזה ,השאלה היא איפה אני יכול להשיג כופסא כזו (או דומה) במחיר שפויי . וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר אל תדאג ,אני יעבוד על קירור טוב לזה ,אני מסכים שעם זה בלי מאווררים זה היה עושה bbq מהמערכת שליאבל למשהוא יש מושג איפה אני משיג משהוא כזה (או דומה) ?
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אנחנו מדינת צבא, נראה לי שפשוט צריך להכיר מישהו ש..., למרות שגנבת ציוד צבאי זה לא רעיון טוב.בכל מקרה, אני חושב שיהיה מאוד קשה להתעסק עם מארז כזה ולהחליף חלקים בכלל יהיה סיפור.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר הקטע הוא שזה לא בדיוק ציוד צבאי ,זה יותר look alike כזה .ואני רוסי דור ראשון פה ,אין לי עדיין קשרים וקומבינות .
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים זה נראה מאוד דומה למארזים של SKB מסדרת Shock Mount, אבל זה בטוח לא SKB. צריך רק לברר של איזה חברה המארזים האלה, ולבדוק בגוגל.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים יש מחשבים מוכנים מסדרת HAMMER או משהו בסגנון הם עושים לרוב מחשבים ניידים קשיחים ואמידים, יש לנו מכר משפחה שמתעסק בציד (לא גר בארץ) ויש לו מחשב כזה אני אנסה לברר מאיפה הוא השיג אותו
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים וכמובן ,רעיון איך אני יכול לחבר לזה לוח אם וכל שאר הבולשיט .מדובר כאן בRack בגודל 19U סטנדרטי, ככה שניתן להכניס לשם כל מארז של שרת שהוא גם 19U ובגובה המתאים.
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר כן זה בדיוק מה שבאתי לשאול ,הבנתי ששרתי urack נכנסים לדבר הזה ,אבל אני לא יודע איך אני משיג כזה mount של הurack ,ואיך אני מחבר לזה מחשב משלי שהוא לא שרת .maximskv : יהיה נחמד עם תברר עם בן דוד שלך על מארזים כאלו ,ובכלל על כל הדברים הקשיחים האלו .
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר מחשבים צבאיים נראים אותו דבר כמו מחשבים רגילים אני מדבר סטייל צבאי כזה ,כמו בסרטים ,לא כמו הדברים האמיתיים .
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים אני מניח שאתה לא צריך מחשב כזה בשביל החסינות אלא רק בשביל היופי- תחשוב טוב אם אתה מוכן להוציא על דבר כזה הרבה כסף כי זה נשמע כמו משהו יקר...
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר למען האמת חסינות חשובה לי (כי אני עובר דירה עוד מעט ) ,אבל זה לא חייב להיות bulletproof אלה משהוא שיכול לסבול כמה מכות ,אולי נפילה ,ומעבר דירה במשאית .
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים גם מארז אלומיניום רגיל אמור להיות מסוגל לספוג כמה מכות בלי להתרסק לחתיכות,אתה יודע..לא צריך לחפש לבנות מחשב מאדמנטיום OR SO רק כי אתה עובר דירה..
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מחבר כן את צודק ,אבל אני רק רוצה להיות בראש שקט + אני אוהב את העיצוב הזה ,בא לי שמחשב יראה כך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.