פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTORעליו יש מעבד P4 2.66512 DDR SAMSUNGDVD COMBO CDRWדיסק 80 GB SEGATEוהכי חשוב כרטיס AGP TI4200בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות:במנוחה:CPU 41 CSYSTEM 31 Cעבודה מאומצת:CPU 57 CSYSTEM 47 Cכל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדתשאלותי:א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך?ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה)ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת?ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה?מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצליאו אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אוקיי אז ככה,א. הכי טוב לבדוק את הטמפרטורות בביוס, אשר קורא את הטמפרטורות ישר מהחיישן שעל גבי הלוח אם. הטמפרטורה בביוס משתנה בדרך כלל בהתאם לגירסאת הביוס.ב. הטמפרטורה במנוחה הם בסדר גמור, אבל אני קצת מופתע מהפרשי הטמפרטורות בין מנוחה למאמץ.. לפי דעתי, דווקא בגלל שזה מיני מארז, פיזור החום אמור להיות מהיר יותר. איך ה-SF2 שלך מכוון - מוציא/מכניס? מהו מיקומו?ג. כמו שאני יודע מעבדי אינטל מסוגלים לפעול ללא נזק גם בטמפרטורות של 80 מעלות (אם מישהו יודע בדיוק שיגיד). בטמפרטורות הנוכחיות שלך לא יגרם כל נזק, אך לא מומלץ שתעשה OC בטמפרטורות המאמץ שלך.ד.על איזה מאוורר אתה מדבר בסעיף זה?עריכה-סליחה על הבורות אבל מזה מיני מחשב? ???מחשב שנמצא בתוך מארז קטנטן (MINI TOWER, אני לא חושב שהמחשב הנ"ל הוא Shuttle)
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים מחבר תודה על התשובה SUBובכןא.לבדוק טמפ' בביוס זה נחמד אבל מה כאשר אני רוצה לבדוק אותם בשעת פעילות דרך ה -XPיש תוכנה שמאפשרת לקרוא את האינפורמציה בביוס באופן נכון דרך מערכת ההפעלה?ב.אני מניח שב SF2 אתה מתכוון ל SMART FAN אם כן אז זה SMART FAN יעודי של MSI למארז הספציפי הזהוהוא יושב על וונטה שמקררת גם את המעבד וגם את הלוח.אני מצרף לינק שיפנה אותך לראות את המאוורר שתוכל להבין יותר טוב למה אני מתכוון http://techreport.com/reviews/2003q2/msi-mega651/index.x?pg=4ג.גם אני יודע שמעבד של אינטל אמור להחזיק עד 80 מעלות אבל אנשים מסביבי טוענים אחרתד.אני מדבר על המאוורר מסעיף ב'
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים לא הבנתי איפה המאוורר הזה יושב, איפה הוא נמצא במארז עצמו?את הטמפרטורה אתה יכול למדוד עם כל תוכנה שבודקת, תישאר עם זאת של MSI.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אגב ה-MSI הזה הוא אכן קטן מידות כמו השאטלים.דווקא מפני שהמחשב כה קטן ודחוס נורא קשה לדאוג שהוא יאבד חום כמו שצריך..בד"כ יש רק מאורר מערכת שהוא גם מאוורר מעבד מאולתר ועוד מאוורר קטן לספק כח..אם כי אני לא בטוח אם ככה זה גם במחשבים של MSI.הטמפ' נראות לי בסדר..אני בקרוב מבצע סידרת בדיקות על השאטל שלי ואולי אני אעדכן בהמשך..אם כי אני עם P4 1.6A...אגב כאשר מעבדי P4 מתחממים יותר מדי הם מורידים מהמהירות שלהם כדי לא לגרום לנזק קבוע.
פורסם 2003 באוגוסט 2722 שנים אתם יכולים למצוא כאן שלל ביקורות על ה-MSI.וגם טמפ' השוואתיות בחלק מהם..שמתי לב אצל Viper הם הגיעו ל-59c.. וגם 63c אחרי שהחליפו לכרטיס מסך יותר חזק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.