עבור לתוכן

אתר NetCheif בן 4 -- מזל טוב

Featured Replies

פורסם

קצת קשה להאמין, אבל אתר NetCheif חוגג היום 4 שנים להקמתו.

במהלך 4 השנים הללו הפך האתר למקור מידע יחודי על נתבים, רשתות ביתיות ואינטרנט וגולשים רבים בישראל וברחבי העולם רואים בו מקור מידע עיקרי לנושאים אלה. בלא מעט חיפושים בגוגל הקשורים לנושא, עולה www.netcheif.com כתשובה הראשונה והאמת היא שאני מאוד גאה על כך. כך לדוגמא חיפוש אחרי המושגים "רשת ביתית", "שיתוף אינטרנט" או "ראוטר", מעלה עשרות ומאות אלפי תוצאות בהם NetCheif ממוקם ראשון. אפילו חיפוש אחרי מילה ג'נרית כמו "נתב", ממקם את NetCheif במקום השלישי (אחרי נתב"ג וויקיפדיה) וזאת מתוך כ-4 מיליון תוצאות.

אין לי אלא לנצל את ההזדמנות הזו ולהודות לכחצי מיליון גולשים יחודיים מ-150 מדינות שונות ברחבי העולם שביקרו באתר ב-4 השנים האחרונות, ואשר צפו בלא פחות מ-550,000 אלף דפים -- גולשים אלה ביחד עם התוכן הייחודי של האתר, הם שהביאו אותו למקום זה. תודה אישית גם לכל מאות הגולשים שכתבו אלי מכתבי תודה וההערכה.

תודה גם לקברניטי HWzone שעיטרו אותי בתואר "מומחה לרשתות ואינטרנט" ושנותנים לי כאן אפשרות לסייע בנושאים אלה.

אני מאחל לכולנו עוד הרבה שנים מענינות בתחום הזה.

CHEIF

פורסם

מזל טוב :yelclap::xyxthumbs:

אכן אתר שתורם... תודה

וגם לך צ'יף תודה ותמשיך כך!!!

פורסם

מזל טוב! :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד! האתר שלך מקצועי בצורה יוצאת דופן, ועם זאת עדיין ידידותי למשתמש ומספק מידע רב ערך למשתמשים מכל הרמות.

אני מאחל לך רק בהצלחה, ומחזק את ידיך - תחזוקה ועדכון של אתר שכזה היא קשה ולא מתגמלת, ואני מאוד מעריך אותך על ההתמדה וההשקעה הרבה שניכרת באתר.

:xyxthumbs:

פורסם

עזרת לי לא מעט עלה והצלח :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד! האתר שלך מקצועי בצורה יוצאת דופן, ועם זאת עדיין ידידותי למשתמש ומספק מידע רב ערך למשתמשים מכל הרמות.

אני מאחל לך רק בהצלחה, ומחזק את ידיך - תחזוקה ועדכון של אתר שכזה היא קשה ולא מתגמלת, ואני מאוד מעריך אותך על ההתמדה וההשקעה הרבה שניכרת באתר.

:xyxthumbs:

בדיוק, וכאחד שנעזר באתר הזה לא פעם אני מודה לך מאוד ומאחל לך המון בהצלחה

פורסם

האתר שלך לא רק מקצועי אלא גם ידידותי,

ובאופן שקשה להסביר איך התמהיל מתאים הן למקצוענים בתקשורת והן לאלו בתחילת דרכם שרוצים להבין משהו

בקופסה השחורה הזו שנקראת תקשורת, ומקבלים גם הם מידע מקיף בשפה ברורה ופשוטה.

תודה , וכל הכבוד, ובתקווה שתמשיך כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים