עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

העברת זוג דיסקים ב-RAID1 למחשב אחר

Featured Replies

פורסם

מצב קיים :יש זוג דיסקים של 1TB בRAID1 המשתשמים בבקר של GRAID (יעודי של GIGABYTE).

אני רוצה להעביר אותם למחשב אחר ללא בקר של GIGABYE אלא הסטנדרטי של אינטל המובנה בלוח אם P5N-T DELUXE.

הדיסקים יקראו רגיל או שצפוי לי סקס ארוך מול המחשב?

תודה.

פורסם

זו שאלה שקשה לתת עליה תשובה מוחלטת. יש סיכויים טובים שאם תחבר את הדיסקים לאותם פורטים של SATA בלוח החדש, העסק יתחיל לנגן באופן מיידי ללא צורך בבנית ה-RAID מחדש. אתה רק צריך לוודא שתאה מגדיר את ה-RAID ב-BIOS של המחשב החדש. בכל מקרה, ולשם הזהירות, אני ממליץ לך לשמור גיבוי שם הדיסקים הקיימים במקרה שתתרחש קטסטרופה.

פורסם

במקרה של הרייד 1 החיים די פשוטים, או שהרייד יעבוד לך מאחר וזה הרייד הכי לא מורכב שיש (מראה נטו)

או שהוא לא יעבוד ותקבל 2 כוננים זהים ואחרי זה תוכל לעשות רייד

פורסם
  • מחבר

זו שאלה שקשה לתת עליה תשובה מוחלטת. יש סיכויים טובים שאם תחבר את הדיסקים לאותם פורטים של SATA בלוח החדש, העסק יתחיל לנגן באופן מיידי ללא צורך בבנית ה-RAID מחדש. אתה רק צריך לוודא שתאה מגדיר את ה-RAID ב-BIOS של המחשב החדש. בכל מקרה, ולשם הזהירות, אני ממליץ לך לשמור גיבוי שם הדיסקים הקיימים במקרה שתתרחש קטסטרופה.

ממממ... אני לא יודע אם יש קשר בין הפורטים לסוג הבקר, הפורטים יהיו שונים וגם הבקרים. הישן של ג'יגבייט והחדש של נווידיה.

נראה לי שארכוש HDD של טרהוחצי, אעתיק את כל החומר ואדווח מה קורה בשני המקרים - חיבור מערך RAID1 ישירות ללא שינוי בקרים ופעם שנייה אם הם מתנהגים כמו זוג גרוש.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קצת באיחור...

1. ביטול RAID1 במחשב הישן בביוס הפך את זוג הדיסקים לבעלי מידע זהה ומתנגנים ללא בעיות.

2. העברת הזוג בRAID1 ממחשב ישן למחשב חדש תוך הגדרה בביוס לרייד1 - לא עבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.