עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר ל HAF932

Featured Replies

פורסם

אולי חבר שלי יקנה אותו, הוא מאוד התלהב מהגודל והאיוורור במארז..

ויש לו כמה שאלות שגם אותי מעניינות:

1. המחשב יהיה עם HAF932 וספק SeaSonic 550W HT, זה לא ספק מודרלי, האם יהיה אפשר לעשות סידור כבלים יפה במארז למרות שהספק לא מודרלי?והאם יש סיכון שאולי הכבלים של הספק לא יהיו מספיק ארוכים לעבור בחורים וכל זה או משהו?יכול להיות דבר כזה?

לפי איך שהבנתי זה מארז מעולה לסידור כבלים..

2. איפה עדיף לשים את הספק, למעלה או למטה?

3. האם זה חיסרון גדול שאין פילטרים לאבק?למישהו פה יש את המארז ויכול להגיד כל כמה זמן בערך הוא מנקה אבק?

כי אם כל שבוע-שבועיים זה ממש מבאס..אם כל 3-4 שבועות זה סבבה לגמרי וזאת לא עבודה שאמורה להיות קשה או לקחת הרבה זמן..

4. האם המארז הזה נחשב ל Tool Less? יש בו הרבה פיצ'רים ודברים שלא מצריכים עבודה עם כלים?

תודה מראש לעוזרים

פורסם
  • מחבר

הקפצה..!

די ענו לי על השאלות בפורום אחר אבל אשמח אם גם יענו פה כל כמה שאלות..

1. איך האנטק 902?הקירור שלו טוב ומתקרב ל HAF?

2. איך ה HAF922?יש לו פילטרים לכל המאווררים שבאים איתו?אם כן חבר שלי ילך עליו

פורסם

I would recommend the Antec 900 2 , He has dust filters , and almost complete tool - less design - the Cable managment is AWESOME , I am pretty sure you can do a good air circulated chassis with pretty much all the PSU'S

Also about the 932 , If you want you dont have to clean the dust - Its a choice how often you want to clean it , but 3 230mm fans will intake a huge amount of dust without dust filters , ofcourse you can mod the chassis and make a dust filters very easly.

Anyway - look for 3DGAMEMAN in youtube , He has awesome reviews of computer components , Look for the Antec 900 2 and the HAF 932 and this guy will help you choose.

overall - I recommend the Antec 900 2

פורסם

זה דיי חיסרון שאין פילטרים כי אז חבר שלך יצטרך לנקות את המחשב כל 3 או 4 שבועות

מארז זה נחשב Tool less

פורסם

היה לי את ה 690 סי שדרגתי ל932 האף , מבחינה ענק אבל ה 690 סי יותר יפה וסקסי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים