עבור לתוכן

מחפש לרכוש מסך 24 איכותי עבור משחקי רשת, תקציב - עד 4500 פרטים בפנים

Featured Replies

פורסם

ma pitom ani hizmanti mishama tiree mifrat i7 975 ve gam dominator,esh leha hevrat ushops.co.il ,just do a registration and they give you adress in us ,buy the monitor,just give the adress that company give you,and postal workers from israel deliver to you the stuff, if you have question call me 0547573639: eli

פורסם
  • מחבר

ma pitom ani hizmanti mishama tiree mifrat i7 975 ve gam dominator,esh leha hevrat ushops.co.il ,just do a registration and they give you adress in us ,buy the monitor,just give the adress that company give you,and postal workers from israel deliver to you the stuff, if you have question call me 0547573639: eli

זה נשמע מעולה אבל עולה מספר שאלות

1. האם החנות הזאת באמת אמינה ויעילה?

2. איך אני יודע או בעצם מה הערבות המבטיח לי שהמוצר יגיע אלי שלם ללא שום בעיה מצד החברה, הרי אני משלם על מוצר יקר שאין לי מושג בין איזה ידיים הוא עובר ואם באמת זה איזה עוקץ חס וחלילה.

3. במקרה שהמסך מגיע עם נזק או פיקסלים שרופים מה הפרוצדורה לגבי זה?

4. מה עלות דמי ההובלה והשירות עד הארץ (עד הבית יותר נכון) ?

פורסם

TITKASHER ELAI 0547573639

פורסם

אני הייתי מחכה ל-U2410 של דל... אולי הוא יתגלה כטוב יותר (או לפחות שקול) מה-HP ובפחות כסף.

פורסם
  • מחבר

^ גדול איך לא ידעתי..

בחיפוש גוגל:

http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=en&js=y&u=http://www1.jp.dell.com/jp/ja/business/peripherals/monitor-dell-u2410/pd.aspx%3Frefid%3Dmonitor-dell-u2410%26s%3Dbsd%26cs%3Djpbsd1&sl=ja&tl=en&history_state0=

נראה טובבבבב...למישה יש מושג מתי הוא יוצא ?

עריכה: רשום בפורומים שהוא כבר נמכר ביפן.

monitor-dell-u2410-overview2.jpg

פורסם

לא ידעת כי רק היום הוא עלה לאתר של דל יפן. :) לא נראה לי שיש למישהו מושג כמה זמן יעבור עד שהלקוח הישראלי יוכל לשים עליו את היד; אפילו האמריקאים בעלטה. הערכה שלי לגבי ישראל היא שמדובר בכמה חודשים.

פורסם

I JUST NOW ORDER EIZO2442W :yelclap:

פורסם

אלי תיזהר שלא תשלם יותר מידי על המסך הזה

חחח

פורסם

מעניין מזה יותר מדי, grove כמה הוא עלה לך אני גם הזמנתי אותו????? :screwy:

פורסם

kibalti et ha eizo ahshav masah meule havlaz zvaim amitiim beyoter

פורסם

יש לי אותו למעלה משנה כבר

בדיוק שהוא יצא

היבואנים שלו בארץ הרישמיים לפחות זה קרט ישראל ששיכת עכשיו למפעיל

כמובן שיש יבואנים אחרים באזורים האפורים

וקיבלתי אותו במחיר נחמד הרבה פחות ממה שכתוב בZAP

יש לי עוד את ה DELL 2407WFP A04

שהוא גם חביב

פורסם

how you connect your monitor with dvi or always hdmi,hdmi has more options cinema true mode,and its cost me 7800k

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים