עבור לתוכן

2209WA תומך ב-75HZ.

Featured Replies

• 1 חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 48
  • צפיות 6.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי.... אני מבין שהדבר הזה עובד אבל מה לגבי כרטיסי מסך של ATI ? יש איזושהי דרך ?

אני ממש לא מצליח לעשות את זה על DVI כמו שמדריכים אותך לעשות בדרייבר של נווידיה.

מישהו ניסה אולי עם ATI ?

גם שאני שם על 75 ללא שהוי מסומן במאפיינים של המסך שמופיע :

hude moded that this monitor cannot display

שאני לוחץ על המסך עצמו הוא עדיין מראה לי

1680X1050X60Hz

פורסם

החזרתי את המסך שלי בגלל שצד משאל היה כהה יותר מצד ימין, כנראה יביאו לי מסך חדש עוד שבוע, גם לי הפריע שמהסך היה על 60 התמונה נמרחה והיה קשה לראות, ובמשחקים שצריך לכוון על יריב זה בלתי אפשרי, כששיניתי את הרזולוציה ושמתי 75HZ היה שיפור מסויים במריחה של התמונה אבל עדיין זה לא היה כמו 100HZ שהיה לי במסך הCRT. גם לי יש כרטיס ATI ואני אשמח לדעת איך משנים ל75HZ ברזולוצייה המקסימלית של המסך זה יהיה שיפור לגיימרים שביננו.

דרך אגב מזה הf רשום לי בדגם של המסך 2209WAf.

פורסם

תכלס אני לא מבין את הקטע מבחינה פיזיולוגית בנאדם לא מסוגל להבחין מעל 60 FPS ליותר

הסיבה ליציאת מסכים עם 120 HZ זה תמיכה בכל הסיפור של הראייה הסטריאוסקופית שיצא 60HZ לעין

פורסם

תכלס אני לא מבין את הקטע מבחינה פיזיולוגית בנאדם לא מסוגל להבחין מעל 60 FPS ליותר

היו על כך מספיק דיונים לאורך השנים, והמסקנה המתבקשת היא שאנשים מסוימים, ברמות מסוימות של תת-מודע, כן מסוגלים להבחין.

יש מספיק גיימרים שטוענים שהביצועים שלהם ב-100HZ יותר גבוהים מאשר ב-60HZ, וקשה לטעון שזה הכל בולשיט ושכנוע עצמי.

פורסם

יש הבדל בין 60HZ ל120HZ בהחלט

כשאני משחק בטורנירים של css אני לוקח את הLG הCRT שלי ומשחק איתו

אני פוגע כמו מטורף והכל זז חלק.

פורסם

יש הבדל בין 60HZ ל120HZ בהחלט

כשאני משחק בטורנירים של css אני לוקח את הLG הCRT שלי ומשחק איתו

אני פוגע כמו מטורף והכל זז חלק.

אם אתה משווה ל-LCD, זה לכשעצמו לא מהווה הוכחה.

אתה צריך לנסות 60HZ לעומת 120HZ באותו המסך ואותה הרזולוציה.

פורסם

עכשיו שהחזרתי את מסך הCRT שלי העיניים שלי כבר לא כואבות התמונה לא נמרחת חבל שאין CRT דק רחב 22", ניסיתי את הCRT שלי עם 60HZ העיניים חזרו לכאוב אבל התמונה עדיין לא נמרחה כמו שהיא נמרחה עם הDELL, בכל מקרה אני מקווה שאני יוכל לסדר את הDELL עם 75HZ אחרת אני יחזיר את המסך בטענה שהעיניים שלי מאוד כואבות ממנו, אני מקווה שיסכימו להחליף לי אולי אני ייקח CRT 19" חדש וקצת פחות בולט מאחורה.

פורסם

היו על כך מספיק דיונים לאורך השנים, והמסקנה המתבקשת היא שאנשים מסוימים, ברמות מסוימות של תת-מודע, כן מסוגלים להבחין.

יש מספיק גיימרים שטוענים שהביצועים שלהם ב-100HZ יותר גבוהים מאשר ב-60HZ, וקשה לטעון שזה הכל בולשיט ושכנוע עצמי.

כמו שאמרתי המגבלה היא פיזיולוגית הם יכולים לטעון עד מחר . זה כמו שהם יטענו שהם מסוגלים לראות ב X RAY
פורסם

כמו שאמרתי המגבלה היא פיזיולוגית הם יכולים לטעון עד מחר . זה כמו שהם יטענו שהם מסוגלים לראות ב X RAY

אז חובת ההוכחה היא עליך. אתה מכיר מחקר שמוכיח שאין אדם שמסוגל להרגיש ביותר מ-60FPS (שים לב להבדל בין "להרגיש" ל"לראות"). או לפחות איזשהו ניסוי double-blind שהראה שזה בולשיט אפילו במקרה ספציפי.

פורסם

אולי אין הבדל כשאתה רואה מעל 60 FPS

אבל יש אנשים חדי ראייה כמוני שהקריעות תמונה מציקות להם בעין ומפעילים VSYNC

כשאתה מפעיל VSYNC הפריימים מסתנכרנים לקצב של המסך

אם קורה בסצנה שיש יותר מדי כובד על הכרטיס מסך זה נופל ל30 ואז משם ל25 15 10

כשיש לך 75 או 85 יש יותר מרחב לVSYNC ופחות איבוד ביצועים, כמובן שtriple buffering יכול להחזיר את רוב הFPS האבוד אבל עדיין זה דבר טוב מאוד

פורסם

אז חובת ההוכחה היא עליך. אתה מכיר מחקר שמוכיח שאין אדם שמסוגל להרגיש ביותר מ-60FPS (שים לב להבדל בין "להרגיש" ל"לראות"). או לפחות איזשהו ניסוי double-blind שהראה שזה בולשיט אפילו במקרה ספציפי.

יש מחקרים זאת לא הבעיה ,אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין להרגיש או לראות ההרגשה שלך משתנה על פי מה ( שהעין מצליחה לקלוט)[br]פורסם בתאריך: 17.09.2009 בשעה 19:17:12

אולי אין הבדל כשאתה רואה מעל 60 FPS

אבל יש אנשים חדי ראייה כמוני שהקריעות תמונה מציקות להם בעין ומפעילים VSYNC

כשאתה מפעיל VSYNC הפריימים מסתנכרנים לקצב של המסך

אם קורה בסצנה שיש יותר מדי כובד על הכרטיס מסך זה נופל ל30 ואז משם ל25 15 10

כשיש לך 75 או 85 יש יותר מרחב לVSYNC ופחות איבוד ביצועים, כמובן שtriple buffering יכול להחזיר את רוב הFPS האבוד אבל עדיין זה דבר טוב מאוד

עם זה אני מסכים.

TRIPLE BUFFERING זה לא רק ל OPEN GL ?

פורסם

יש תוכנה שבאה עם ריבה טיונר שיש לה אפשרות לforcing triple buffering

פורסם

יש מחקרים זאת לא הבעיה ,אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין להרגיש או לראות ההרגשה שלך משתנה על פי מה ( שהעין מצליחה לקלוט)

ההבדל הוא בין מודע לתת-מודע.

פורסם

מישהו מוכן אולי לנסות אפילו לעזור לאנשים שקצת פחות מבינים ? שוב אני שואל - אם כרטיס של ATI ניסיתי על

DVI \ VGA ולא הצלחתי לשים 75.

הדבר הכי קרוב להצלחה היה שהכרחתי איכשהו את המסך אחרי ששיניתי איזה משהו באופציות של הקטאליסט, ובעצם

המסך רשם לי במסך שחור "this monitor is not support this input ... please read specifications

בקיצור אני כן מסתכל ואני רואה שבאפשרויות של הדרייבר של nvidia משנים שמה עוד כמה דברים על מנת שזה יעבוד,

מישהו מוכן לעזור לי ? אני עם כרטיס 4670 ועדיין מחכה לתגובה ממישהו פה, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים