פורסם 2009 ביולי 2816 שנים שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 עכשיו יש לו בעיה קטנה המחשב נידלק והכל בסדר איתו אבל אין תצוגה על המסך המחשב לא מצפצף שהוא נידלק הדיסק שלו בסדר נבדק במחשב אחר המחשב עבר איפוס ביוס מה יכולה להיות הבעיה ?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים יכול להיות כל דבר... נסה להוציא את הזכרונות תיראה אם המחשב מצפצף, נסה ספק כוח נוסף ( גם שהמחשב נדלק הספק יכול להיות לא תקין )נסה להדליק את המחשב עם כמה שפחות חומרה מחוברת... לוח + מעבד + זכרונות בלבד...תאפס את הלוח עלידי שליפת הסוללת גיבוי שעל גבי הלוח + ניתוק המחשב מהחשמל ל-כ 10 שניות.
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים חפש אם יש קבלים נפוחים על הלוח, זה קורה המון בלוחות ישנים כאלה... אני לא יתפלא אם הוא פשוט הלך לעולמו...מחובר ספיקר למחשב ?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים מחבר אין כלום המחשב עבד עד ליפני שהורדתי דרייברים למחשב והתקנתי אותם בזמן שהורדתי דרייברים האתר של הלוח הוריד איזה משהו לעדכון וזה ניראה לי היה לביוס והוא הפסיק בהמצע בגלל שאחת התוכנות ביצע ריסט למחשב השאלה היא איך אני מחזיר את המחשב למצב הקודם שלו לביוס מקורי שאין לי תצוגה
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים איך עושים את זה ?בלוחות אם יקרים יש BIOS כפול שמגן מפני כאלה תקלות. כמו שכתבו קודם יש חוברת ובה מוסבר אם יש דבר כזה.הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לנסות לאפס אותו ולקוות לטוב... אבל איך שזה נשמע, אתה כנראה צריך לוח חדש.כשעושים שדרוג ל-BIOS זה רק מתוך הכרח, ואם כבר אז לדאוג ששום דבר לא יפעיל לך את המחשב באמצע...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.