עבור לתוכן

Darkest of Days - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אקנח בביקורת במיוחד בשבילך:

10

Destructoid

Darkest of Days is the worst first-person shooter of this generation.

http://www.destructoid.com/review-darkest-of-days-147921.phtml

זה נכתב בציניות ::)

ברור שזו לא ביקורת רצינית

• תגובות 119
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה די ברור שאתה לא מתייחס לביקורת ברצינות,או כגורם מוחלט,אבל הביקורת כשלעצמה רצינית ותהומית,וזה הצליח לעצבן אותי..

פורסם

משחק טוב מאוד שורה תחתונה כיף לשחק בו וזה כל מה שאכפת לי

נראה שהאיכות יצור היא בינונית ואפשר לראות את זה בכל מיני דברים בינוניים במשחק אבל מצד שני הסביבות הפתוחות וכמויות החיילים על המסך בכל זמן נתון פשוט מספקים את הסחורה

הנשקים עם הזמני טעינה האיטיים זה שינוי מרענן ולקצור עם נשקים מודרנים בכלל תענוג

הכי אהבתי את הדמות של דקסטר חחח איזה פה מלוכלך יש לו הורג אותי מצחוק

הגראפיקה משתנה לפעמים היא נראת בינונית ולפעמים אתה הולך בשדות פתוחים וזה נראה פשוט מעולה וריאליסטי

המשימה עם הזפלין בכלל נחמדה

סך הכל מרוצה משחק סבבה לגמרי והקונספט די טוב

פורסם

כל הקטע הוא שלא נגעתי בהגדרה, היא הייתה על LOW ונישארה כך

סיימתי את המשחק (אל תשאלו, אני מעדיף לשחק בחרא מאשר לעשות ש.ב. בהיסטורייה, משחק בחרא מלא ביותר היגיון)

דבר אחד חיובי- אהבתי את הדרך של המפתחים להציג את הכתוביות, מי שמעוניין בספויילר אני אספר פה

אוקיי, GO FOR SPOILER :xyxthumbs:

פורסם

אוקיי, GO FOR SPOILER :xyxthumbs:

אז הנה זה בא-

אחרי שהמשחק ניגמר יש משימה בה אתה משחק כחייל הצפון, ישנו קרוון שבור במרכז המפה ויש איתך קבוצה של 10 חיילים, כל אחד מהם מייצג את ראשי הצוותים, אתה הודף גלים של חיילי דרום (אגב, זה החלק היחיד שהיה ממש כיף לטבוח עם נשק פרהיסטורי) חלק מהחיילים שאיתך נהרגים ואז כשהגלים מפסיקים כתוב לך בכתוביות - אתה יכול לכבד את זכר הנופלים בבית הקברות, שם יש שני קברים טריים (של החבר'ה שנפלו) וקבר ממנו מצבצת גופה, כמו שהבנתי זהו אחד מהמפתחים שעזב את הסטודיו

פורסם

GameSpot מצטרפים ל IGN ומעניקים למשחק 45

45

GameSpot

Both the past and the future look dreary in this bizarre and unsatisfying time-travel shooter.

http://www.gamespot.com/pc/action/darkestofdays/review.html

72

FiringSquad

http://www.firingsquad.com/games/darkest_of_days/default.asp

שואף ל-90 (ציון סופי ממתין ל-ATI שיתקנו איזה באג)

Bjorn3d

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=1658&pageID=7436

כאמור הביקורות לא יותר חשובות לי מכל דעה רנדומאלית אחרת. אני מקשר רק כדי לאזן את הציונים והציוטוטים השליליים שאתה שופך פה :smile1:

פורסם
  • מחבר

:lol:

תצבע את הציונים בירוק

אתה מסכים איתי שהביקורות שהבאת הם מאתרים לא כ"כ מוכרים לעומת גיימספוט ו IGN

לא שאני ממעיט בערכם אבל במציאות של ימינו רוב הגיימרים מתייחסים לגיימספוט בכובד ראש

בוא נסכם שהכל ענין של טעם בסופו של דבר ;)

פורסם

אוי המשחק הוא יאוש כ"כ גדול...

למי שאוהב סתם לירות בהמונים חסרי יכולות זה משחק מעולה....

פורסם

^

בעניין הזה אני איתך.

אין ספק שלאט לאט,עם התפתחות הטכנולוגיה בכלל וטכנולוגית הPHYSX בפרט,תוך כדי אינטגרציה שלה שלבטח תבוא בדורות הבאים של כרטיסי המסך של אנוידיה..בסופו של דבר נראה דברים באמת חדשניים ומדהימים שיעשו עם ההאצה הפיזיקלית.

אבל עד אז,כל הSHOWCASES האלה פשוט לא מחזיקים מים לטעמי,אין מה לעשות עם זה..כשיהיה משהו להתלהב ממנו אני אהיה הראשון שאשמח על כך,אבל עד אז מדובר בסתם עוד שטיק שבא לעזור לאנוידיה למכור חומרה,ולחברות המשחקים למכור..אמ..משחקים :silly:

אני לא מבין מה האנטי הזה נגד אנוידיה, בסופו של דבר את הלקוח זה לא צריך לעניין.

רכשת כרטיס של NV קיבלת אפשרות לפיזיקס, להבדיל מהמתחרה... השימוש כבר תלוי בך? אהבת את ה-PhysX תפעיל, לא אהבת... אל תפעיל.

שורה תחתונה: ה-PhysX משפר מאוד את האווירה במשחקים, וכל הכבוד ל-NV שדוחפים את הטכנולוגיה.

אותי כלקוח זה לא מעניין: NV vs ATI בסופו של דבר מה נותן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף, וחלק מהשיקול שלי זה גם התוספת של PhysX.

פורסם

התחלתי לשחק, בינתיים לא משהו מיוחד.

המשחק לא משהו, זה משתפר בהמשך? יש טעם להמשיך לשחק?

נ.ב חג שמח ושנה טובה!! :)

פורסם

התחלתי לשחק, בינתיים לא משהו מיוחד.

המשחק לא משהו, זה משתפר בהמשך? יש טעם להמשיך לשחק?

נ.ב חג שמח ושנה טובה!! :)

אל תהרוס לעצמך את החג

ונ.ב.

תלמד לקרוא קצת לפני שאתה שואל

פורסם

ביקורת שאולי לא נותנת ציון אבל אני אישית רואה כל ביקורת של הבחור , הוא הורג אותי מצחוק..

(*זה אמנם ל X360 בביקורת פה, אבל זה אותו משחק מבחינת משחקיות ושלבים..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים