עבור לתוכן

Darkest of Days - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שסיימון התאכזב מעוד משחקים... שאחרים אהבו :nixweiss: (ולהיפך)

כמעט כל משחק הוא מחבב -לכן ברגע שאתה רואה שהוא אומר על משחק ג-ר-ו-ע - אז הוא באמת כזה.

• תגובות 119
  • צפיות 12.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

כשמישהו יסיים את המשחק (אם יהיה מישהו שלא חבל לא על עשור שעות מחייו)

אשמח אם הוא יפרסם פה את הסוף של העלילה, סתם כי ניראה לי שזאת תיהיה אחלה סיבה לצחוק על המשחק :lol:

SILENT BOB

מהם משחקי הFPS האחרונים ששיחקת בהם?

אגב, עד כמה שזה לא ישמע מפתיע אבל יש הרבה חברות קטנות שמוציאות מוצר ראשון פשוט ניפלא, קח לדוגמא את ACE שהוציאו את ZENO CLASH

המינוס היחיד שלו היה המיחזור, שהיה יותר ניסבל מהדיבוב של ה"משחק" שאני דנים בו עכשיו

פורסם
  • מחבר

סינדרום, ברור שיש משחקים שלא אהבתי ואחרים כן ולהיפך אבל אני בדרך כלל נותן צאנס למשחקים ומחפש בהם בעיקר את הדברים הטובים

כי הגישה שלי היא בדרך כלל חיובית למשחקים ופה אחרי שאתה משחק שעה אתה פתאום שואל את עצמך:

"רגע, מה הקטע של המשחק? למה אני בכלל משחק אותו? הוא לא מאתגר,לא נראה טוב,האנימציות נראות רע כמו הדיבוב,

המשחקיות לא מהנה כמו הקרבות שמאוד לא מרשימים, תפעול הנשקים לוקה בחסר ומרגיש ג'אנרי לחלוטין ועוד ועוד"

בנוסף מדובר במשחק FPS שהוא רק סינגל ולמרות שאני יודע שהמולטי פה לא היה מכפר על הסינגל

עדיין בימינו מולטי במשחק יריות הוא בגדר חובה.

מעדיף לשחק את COD2 פעם רביעית וחמישית מלשחק במשחק הנ"ל ואני בטוח יהיה יותר

ביקורת חדשה:

58

Cheat Code Central

Darkest of Days also features very little content - there is only a single-player story mode to wade through that has very limited replay value. This game features a great concept, but poor execution does its worst to keep the game's appeal as limited as possible. Those of you that are very forgiving may have some fun with this game, but anyone now permanently jaded by games like Gears of War and the recent Call of Duty titles should give this title a wide berth.

http://cheatcc.com/pc/rev/darkestofdaysreview.html

פורסם

שמתי לב עכשיו למה אין אקשן

המנוע מסוגל להציג כמויות אדירות של חיילים, אבל משום מה המפתחים החליטו לפזר כמה שיותר את כל חיילי האוייב, דבר שלא יוצר לחץ=מה שמביא לחוסר אקשן

עוד דבר ששמתי אליו לב- כשאתה פצוע "קשה" כביכול וכל המסך מלא בדם אתה יכול לתפקד ככה תקופת זמן כבירה, זה לא יוצר אקשן אלא שיעמום, יש לך יתרון ברור גם על גבי 10000 חיילי אוייב.

והדבר האחרון הוא העלילה של המשחק, היא יותר מידי צפוייה ובמקום להעמיס על השחקן עוד ועוד אירועים המשחק מגיע לשיאו ואחריו באה הפוגה ארוכה מאוד...

אם הם היו משנים את כל הקרטריונים הללו המשחק היה זוכה לציונים של 80+ למרות כל שאר המגרעות...

פורסם

מישהו יכול לעזור לי?

אני תקוע במחנה השבויים אחרי שיריתי במפקד ועכשיו מסומן לי לאן ללכת אבל אני לא יודע איך להגיע לשם , הכול סגור.

פורסם

כשמישהו יסיים את המשחק (אם יהיה מישהו שלא חבל לא על עשור שעות מחייו)

אשמח אם הוא יפרסם פה את הסוף של העלילה, סתם כי ניראה לי שזאת תיהיה אחלה סיבה לצחוק על המשחק :lol:

SILENT BOB

מהם משחקי הFPS האחרונים ששיחקת בהם?

אגב, עד כמה שזה לא ישמע מפתיע אבל יש הרבה חברות קטנות שמוציאות מוצר ראשון פשוט ניפלא, קח לדוגמא את ACE שהוציאו את ZENO CLASH

המינוס היחיד שלו היה המיחזור, שהיה יותר ניסבל מהדיבוב של ה"משחק" שאני דנים בו עכשיו

תאמין לי ששיחקתי ברוב המוחלט של הFPSים,ולא רק לאחרונה,אלא לאורך שנים רבות,החל מהפרימיטיביים ביותר..וכשאני אומר דעתי על המשחק הזה,אני לוקח בחשבון הרבה מאוד קריטריונים והשוואות להרבה מאוד משחקים אחרים..

אני לא אסתיר את זה שיש לי חיבה ל"משחקי אנדרדוג" שכאלו,במיוחד כשהם מציגים רעיונות מרעננים שלא נראו בFPSים "מהשורה הראשונה" במשך שנים רבות..וזה אחד מהם..תשמע,אין טעם להתנצח.."על טעם ועל ריח"...

ואני שוב אחדד..אני יעדיף את NECROVISION/CRYOSTASIS/ZENO CLASH על פני CRYSIS,

any day of the week.

פורסם

למישהו במקרה יש את הדרייבר 9.3 (ATI) מותקן והמשחק/דמו עובד לו?

פורסם

^^

המשחק מתרסק לך כל הזמן?

פורסם

אני עדיין לא הצלחתי לעשות משחק חדש... ברגע שהוא מסיים לטעון הוא קורס

עכשיו לפי התוצאות הדלות שראיתי ברשת הפתרון הוא לעדכן את הדרייבר D:

גאוני

פורסם

קראתי איפשהו שהפיזיקס גורם להתרסקויות של המשחק.

תנסה אולי להתקין את הפיזיקס המעודכן ביותר שיש לNV (למרות שיש לך ATI)

דרך אגב , אף אחד לא יודע איך לעזור לי?

מישהו יכול לעזור לי?

אני תקוע במחנה השבויים אחרי שיריתי במפקד ועכשיו מסומן לי לאן ללכת אבל אני לא יודע איך להגיע לשם , הכול סגור.

פורסם

הפיזיקס עודכן לזה שמגיע עם המשחק עצמו(שעד כמה שאני זוכר יותר חדש ממה שמופיע באתר של נוידיה)

פורסם

זה לא נשמע לי הגיוני שבמשחק יש גירסת פיזיקס יותר מעודכנת מזאת שבאתר של החברה שכותבת את הדרייברים של הפיזיקס...

מוזר...

פשוט שמעתי על אנשים עם כרטיסים של NV שקרס להם המשחק בגלל הפיזיקס ולכן הצעתי את זה למרות שיש לך כרטיס של ATI...

פורסם

הפיזיקס נמצא בשימוש תמיד... בין אם זה במצב GPU או במצב CPU

עריכה-הדרייבר שמגיע עם המשחק והזה באתר של נוידיה הוא אותו דבר

פורסם

אני יודע שהוא תמיד בשימוש ולכן דבר ראשון אמרתי לך על הדרייברים של הפיזיקס...

לי לאחרונה היו בעיות בכמה משחקים , הסרתי את הפיזיקס לגמרי , התקנתי את זה שיש באתר שלNV ומאז אין לי בעיות.

אני באמת מקווה שהבעיות שלך יפתרו , אני רק העלתי הצעה...

פורסם

ובגלל זה בדיוק אני מחפש מישהו עם דרייבר 9.3 שמנסה להריץ את המשחק (אני בטוח שיש עוד מישהו פה עם כרטיס מסדרת X)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים