עבור לתוכן

Darkest of Days - כל הפרטים כאן

Featured Replies

פורסם

לי זה מוריד על 40, ננסה את הלינק האחרון אם כך.

הרגע סיימתי להוריד :lol: זה לקח 5 דקות...

• תגובות 119
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

^^

אח, זה קצב!

תודה :xyxthumbs:

פורסם

אני לא בבית אז אני אבדוק רק בסופ"ש...

זה נראה נחמד אבל לא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות...

פורסם

המשחק קרס לי כשהפעלתי physx. הייתי צריך להסיר את הדריבר של physx הקיים ולהתקין מחדש את המשחק, כי הוא מתקין דריבר פיזיקס חדש

(שעדיין אין להורדה באנוידיה אגב). ז"א הוא לא הצליח לשדרג את הפיזיקס הקודם שהיה מותקן ב-win7. אז אם משהו נתקל בקריסה - הפתרון הוא

כאמור להסיר פיזיקס ולהסיר את המשחק ואז להתקין מחדש את המשחק.

בינתיים נראה נחמד... רשמים מאוחר יותר.

פורסם

הוא כבד להרצה? המפרט שלי יריץ אותו כמו שצריך?

פורסם

לא יודע,לא אהבתי :\

אולי זה ה UE3 שאני לא אוהב ..

פורסם

זה לא UE3, הוא משתמש ב- Marmoset engine

המשחק רץ לי חלק, לא כבד בכלל, אבל כשמפעילים physx על medium/high אז יש פגיעה מורגשת בביצועים, בעיקר כשיש הרבה בלאגן על המסך.

זה עדיין שחיק אבל משחקים מהסוג הזה (FPS) חשוב לי ה-fps...צריך כרטיס חזק בשביל שירוץ חלק עם פיזיקס+מקסימום הגדרות ברזולוציה גבוהה

המשחק עצמו לא רע, אפילו די כיף, אבל ציפיתי ליותר. בכל זאת - דמו, נראה מה יהיה כשיצא המלא.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2009 בשעה 23:26:14

GPU PhysX in Darkest of Days Demo

פורסם

סיימתי את הדמו, נראה מדהים, רק חבל שהוא כ"כ קצר.... :'(

אם יצליחו לממש את הרעיון טוב הוא יהיה משחק אדיר.

אני מקווה שיש עוד נשקים חוץ מאלו שהוצגו בדמו כי אלו שהוצגו שם היו מעטים ממה שציפיתי.

פורסם

יש למשחק את המינוסים שלו (אנימצייה וקול על הפנים)

אבל בכל מקרה המשחק איכשהו יודע למשוך... כניראה בגלל שעוד לא נתנו לנו לירות ב100 מטרות בו זמנית :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הדמו מענין ומשאיר טעם של עוד ומקסים צודק,

גם אני חיפשתי איזה M16 להתחיל לטבוח אבל לא מצאתי :nixweiss:

אני מאוד מקווה שהמשחק המלא לא יהיה כזה מוגבל מבחינת חופש השחקן,

אבל הרעיון של המשחק טוב והדמו לא איכזב.

גרפיקה- בינונית לדעתי והפילטרים לא משנים כ"כ את איכות התמונה,

AA X12 ועדיין תמונה לא חלקה.

המשחק לא כבד בכלל

פורסם

הדבר שמושיב בי תקווה הוא הדיבורים על חילוץ קצין רוסי במלחמת העולם הראשונה, בידיוק ברגע בו הגרמנים פותחים במתקפת נגד, שם צריכים ליהיות מקלעים פרהיסטוריים גרמניים ותותחים ומה לא.. ניראה אם החברה תדע לשחזר התקפה גרמנית ממלחמת העולם הראשונה, אם הולך ליהיות מה שהולך בסרטון אז אני מאוכזב><...

אגב מתי המשחק משוחרר והאם הוא ישוחרר בסטים?

פורסם

הדבר שמושיב בי תקווה הוא הדיבורים על חילוץ קצין רוסי במלחמת העולם הראשונה, בידיוק ברגע בו הגרמנים פותחים במתקפת נגד, שם צריכים ליהיות מקלעים פרהיסטוריים גרמניים ותותחים ומה לא.. ניראה אם החברה תדע לשחזר התקפה גרמנית ממלחמת העולם הראשונה, אם הולך ליהיות מה שהולך בסרטון אז אני מאוכזב><...

אגב מתי המשחק משוחרר והאם הוא ישוחרר בסטים?

לגבי סטים אני לא יודע.

התאריך כרגע הוא 8 לספטמבר (השנה.. :) )

פורסם

שונא אותם :pissed:

איך המאניאקים האלא לא מתחשבים באוכלוסייה הלומדת... למה לא להוציא משחק בינוני בתקופת יובש? הרי הוא יכול לתת אחלה הכנסות (BF1943)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים