עבור לתוכן

עזרה | חייב חוות דעת על SeaSonic S12 Energy plus 650W בהקדם האפשרי.

Featured Replies

פורסם

שלום,

לאחר שה- CORSAIR TX SERIES 650W ניגמר המלאי של היבואן! המוכר הפנה אותי ל- SS S12 Energy plus 650W ואמר שהוא לא יורד מימנו.

תנו לי חוות דעת מקצועית על ה- SS S12 Energy plus 650W כמה שיותר מהר

כי מחר אני הולך להחליף את ה- HIPER S625W הקיים אצלי ל- SS S12 Energy plus 650W ואני לא מכיר אותו ביכלל.

* אני קונה מ- SKY PC בראשון לציון.

* הספק צריך להחזיק GTX 295 ו Q6600 ב OC של 3.4GHZ.

תנו לי חוות דעת מקצועית,

תודה מראש.

פורסם

אתה רציני? אחרי שלושה עמודים בנושא הקודם פתחת נושא חדש עם אותה שאלה :P הייתה יכול להמשיך בדיון הקודם...

למה בחרת לא ללכת על ה Corsair TX650W?

בכל מקרה ה S12 וה TX מבוססים שניהם על אותו ספק (SS-650HT שגם נמכר בארץ). ל TX יש קבלים יפניים, שהם אמינים יותר מהקבלים הרגילים שיש ב SS-650HT. במידע של ה S12 לא מצויין בפרוש אם הקבלים יפניים או לא ולכן אפשר להגיד שהם פחות טובים.

הקבלים ישפיעו על יכולת הספק לשמר את נתוני ההספק הרשומים עליו, ככל שהקבלים טובים יותר, הם יחזיקו יותר זמן וירידת ההספק של הספק תיהיה קטנה יותר. קשה להסביר את זה בצורה פשוטה :P

ההבדל במחיר קטן ואם אתה יכול להוסיף אותו אז לדעתי כדאי.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני? אחרי שלושה עמודים בנושא הקודם פתחת נושא חדש עם אותה שאלה :P הייתה יכול להמשיך בדיון הקודם...

למה בחרת לא ללכת על ה Corsair TX650W?

בכל מקרה ה S12 וה TX מבוססים שניהם על אותו ספק (SS-650HT שגם נמכר בארץ). ל TX יש קבלים יפניים, שהם אמינים יותר מהקבלים הרגילים שיש ב SS-650HT. במידע של ה S12 לא מצויין בפרוש אם הקבלים יפניים או לא ולכן אפשר להגיד שהם פחות טובים.

הקבלים ישפיעו על יכולת הספק לשמר את נתוני ההספק הרשומים עליו, ככל שהקבלים טובים יותר, הם יחזיקו יותר זמן וירידת ההספק של הספק תיהיה קטנה יותר. קשה להסביר את זה בצורה פשוטה :P

ההבדל במחיר קטן ואם אתה יכול להוסיף אותו אז לדעתי כדאי.

אתה לא קראת מה שכתבתי... אני רוצה את ה-Corsair TX650W אבל אזל המלאי אצל היבואן!

אז הציעו לי את ה- S12 Energy plus 650W

בגלל זה אני צריך חוות דעת בהקדם האפשרי כי מחר אני צריך להחליף את ההיפר שלי בסיסוניק הנל.

פורסם

צודק לא קראתי הכל :-X אבל בכל זאת הייתה יכול לכתוב בדיון הקודם, לא צריך לפתוח כל פעם חדש ;)

אז כמו שאמרתי זה אותו ספק, ההבדלים קטנים מאוד ויכול להיות שגם הקבלים של ה S12 טובים. בדרך כלל אם הקבלים יפניים החברות מציינות את זה כי זה יתרון חשוב אז קשה לי להאמין של SEASONIC לא יציינו דבר כזה. בכל מקרה הספק עצמו טוב בדיוק כמו ה TX, ההבדל יהיה מורגש רק אחרי שנה ויותר כשהספקים יתחילו לאבד מההספק שלהם וגם אז ההבדל לא אמור להיות גדול. בכל מקרה הסיכוי שהספק יעשה לך בעיות כתוצאה מהתישנות לפני שהמחשב שלך ימות מזקנה קטן כי 650W זה הרבה יותר ממה שהמחשב שלך צריך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך HuGeMouTh על העזרה המקצועית.

עוד חוות דעת בבקשה זה דחוף למחר.

פורסם

למיטב ידיעתי, ה TX650 מתוצרת CWT ולא סיסוניק.

פורסם

* OEM: Channel Well Tech

VX550W ~41A

TX750W ~60A

HX750W ~62A

TX850W ~70A

HX850W ~70A

HX1000W ~80A

* OEM: Seasonic

CX400W ~30A

VX450W ~33A

HX450W ~33A

HX520W ~40A

HX620W ~50A

TX650W ~52A

חוץ מזה גם אפשר לראות שהנתונים של ה SS ושל ה TX זהים.

פורסם
  • מחבר

עזרה, עוד מישהו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים