עבור לתוכן

עזרה: מחשב חדש, מארז TT M9 עושה המון רעש...

Featured Replies

פורסם

קניתי שבוע שעבר מחשב חדש עם מארז של THERMALTAKE דגם M9 ובחנות נאמר לי שזה מארז קר מאוד וגם שקט יחסית...

אז נכון שהודות למאוורר הקידמי והאחורי יש זרימת אוויר ממש טובה בתור המארז אבל הרעש הוא כמט בלתי נסבל!!!

יש במארז 2 מאווררים קדמי ואחורי ובנוסף יש קירור למעבד ALPINE 7 PRO, המאווררים לא מחוברים ללוח אם אז אין לי אפשרות לשלוט בהם.

מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יהיה שקט? הרעש הזה משגע אותיייי!!!

תודה לעוזרים...

פורסם

להחליף מאוררים :) , לך לחנות ותגיד להם שהבטיחו לך מארז שקט וקיבלת מארז רועש .

פורסם

תחליף את המאוורר ש להמעבד ל -

‏Freezer Xtreme Rev.2 או אם התקציב לוחץ ל - PRO

וישחברו ללוח האם

פורסם

לא נגיד אמרנו לך כי לא באת לשאול

זה מה שקורה שקונים טרמלדראעק ולא מתיעצים לפני :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

צודק... בנושא המארז באמת לא התייעצתי איתכם כי היתה לי אפשרות לקנות את הM9 ב100 שקל אז אמרתי ששווה לתת לו ניסיון אבל אני מאוכזב ממנו מאוד! הוא נראה ממש טוב והוא גם מאוד מרווח ומסודר מבפנים אבל הרעש...אוי הרעש! השתגעתי כבר!

יש המלצות למארז אחר? חשוב שיהיה קריר אבל הרבה יותר חשוב שיהיה שקט, ואני מתכוון לשקט חרישי!!!

תקציב 400-+

תודה...

פורסם

צודק... בנושא המארז באמת לא התייעצתי איתכם כי היתה לי אפשרות לקנות את הM9 ב100 שקל אז אמרתי ששווה לתת לו ניסיון אבל אני מאוכזב ממנו מאוד! הוא נראה ממש טוב והוא גם מאוד מרווח ומסודר מבפנים אבל הרעש...אוי הרעש! השתגעתי כבר!

יש המלצות למארז אחר? חשוב שיהיה קריר אבל הרבה יותר חשוב שיהיה שקט, ואני מתכוון לשקט חרישי!!!

תקציב 400-+

תודה...

תחליף רק את המאוררים , יצא לך זול הרבה יותר !

פורסם

המארז הזה מגיע עם שני מאווררים שמסתובבים ב 1300 RPM. הרעש הוא בטוח לא מהם, אלא אם כן הגיעו לך מאווררים תקולים.

מאוורר 120mm שמסתובב ב 1300 RPM אמור להיות חרישי, ובטח שלא לעשות "המון רעש".

תנסה לקרב את האוזן לכל חלק במארז ולהגיע למסקנה בדיוק מאיפה מגיע הרעש. אתה סתם מאשים את המארז.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים