עבור לתוכן

היו מכות, אני התרחקתי וקראתי למשטרה|עכשיו &#15

Featured Replies

פורסם

שמע, אם אפילו ידידה שלך נכנסה לשם כדי להפריד ואתה פשוט הלכת להזמין משטרה אז אין תירוץ.

אם חבר שלי היה מקבל מכות, לא משנה ממי וכמה הם היו הייתי מנסה לעזור לו פיזית. אז מקסימום תקבל מכות, אבל תחשוב שאתה במקומו.

אני גם מראשון, עד כתה ח' הסתובבתי גם עם אנשים שכל הזמן מחפשים לריב ומחפשים צרות. וכן, אם במצב כזה לא התערבת כדי לעזור לחבר שלך וישבת בצד והזמנת משטרה אז יצאת "מפקיר", זתומרת לא אחד שהייתי סומך עליו בזמן אמת כמו זה.

אבל כולם עושים טעויות וכולם בני אדם, תדבר איתם ותגיד שחשבת שבלהזמין משטרה אתה תעזור יותר מאשר להיכנס לבפנים.

אגב, לפני כמה זמן ניסיתי להפריד מכות בין אחד שאני בכלל לא מכיר לבין החברים האלה שהסתובבתי איתם לפני כמה שנים. (סתם עברתי במקרה לידם) הם קפצו איזה 5 על 1, דיי פירקו אותו במכות. אז לא הצלחתי להפריד, אבל לפחות ניסיתי. ואפילו לא הכרתי את הבנדאם.

• תגובות 54
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו מה אתם כולם מזיינים לו תמוח על מספרים וסיכויים

הילד פחד? מי הם שיאשימו אותו? אם בנאדם מפחד ללכת מכות שלא ילך, אין עניין של מפקיר לא מפקיר

אלו מילים של ילדים בני 15

אני סוס פיזי, מתאגרף תאילנדי שנים, לא מפחד ממכות, הייתי קופץ ושובר שם כמה צלעות לאנשים

אתה, בנאדם בטח לא מאומן בשום לחימה, אין לך ניסיון במכות, לא תקפוץ, והבעיה היא עם חברים שלך ולא איתך

אם בנאדם הוא לא טיפוס של מכות ומפחד מהענינים האלה, שזה לגמרי מקובל כי לא כולם בנויים לזה ויש שמקבלים רגלים קרות

או קופאות להם הביצים, וזה בסדר גמור

אין לך שום דבר להתבייש בו, שהם יבינו אותך, נקבה או לא, אתה בנאדם ואתה הרבה פחות אידיוט מהחברים שלך

אני לא מתגאה שהייתי קופץ למכות כי זה מסוכן ואם היה קורה לי משהו, שזה שכיח שקורה לך משהו בסיטואציות כאלה

אני לא הייתי רוצה לראות מה היה עובר על אמא שלי

תן להם להתבגר ונגמר הסיפור

פורסם

הנושא עצוב....

אבל התגובות ממש משעשעות!

ואני מתרשם... כ"כ הרבה גברים יש פה, וכמה טסטסטורון וכמה מכות- אליפות... צמחה לי ביצה שלישית רק מלהשתתף בשרשור בחיי.

כמובן שגם לי יש עצה:

מכיוון שאני תמיד מעריך אדם שעוצר בעד עצמו לחשוב ולא נסחף אחרי חבריו.... קיבלת החלטה ופעלת לפיה בזמנו, אפילו היה לך האומץ ללכת נגד המוסכמות של הסביבה שלך ובגלל זה אתה אוכל את הלב עכשיו.

תן לעצמך טפיחה על השכם. פעלת כמו שנראה היה לך נכון בזמנו ואתה לא חייב דין וחשבון, בכל זאת יש לך יכולת ביקורת עצמאית. לא כ"כ מובן לי מדוע אתה נמצא בעמדת מגננה, זה גם בולט מהפוסטים שלך. אם חברים שלך לא מבינים את הפעולה שלך ולא מכבדים את שיקול הדעת שלך- אז אולי הנחות המוצא שלהם לגביך היו שגויות. ואם החברות שלכם מבוססת בצורה כה מהותית סביב הנושא הזה אז תגיע למסקנות שלך.

פורסם

הילד פחד? מי הם שיאשימו אותו? אם בנאדם מפחד ללכת מכות שלא ילך, אין עניין של מפקיר לא מפקיר

אני סוס פיזי, מתאגרף תאילנדי שנים, לא מפחד ממכות, הייתי קופץ ושובר שם כמה צלעות לאנשים

אתה, בנאדם בטח לא מאומן בשום לחימה, אין לך ניסיון במכות, לא תקפוץ, והבעיה היא עם חברים שלך ולא איתך

אם בנאדם הוא לא טיפוס של מכות ומפחד מהענינים האלה, שזה לגמרי מקובל כי לא כולם בנויים לזה ויש שמקבלים רגלים קרות

אין לך שום דבר להתבייש בו, שהם יבינו אותך, נקבה או לא, אתה בנאדם ואתה הרבה פחות אידיוט מהחברים שלך

אני לא מתגאה שהייתי קופץ למכות כי זה מסוכן ואם היה קורה לי משהו, שזה שכיח שקורה לך משהו בסיטואציות כאלה

word.

:xyxthumbs:

פורסם

אתה אומר כמה שטויות ,למכות ברחוב ולאומנויות לחימה אין קשר ולא בקצת (טוב אולי כל הmma והדניס השרדות) ,ברחוב "מנצח" זה שנותן את האגרוף הראשון בצורה טובה ,בדרך כלל לא צריך יותר מזה (לא משנה מה הגודל של היריב) ,לפי מה שאני שומע רובכם רבתם מכות פה פעם אחרונה בכיתה ג' ככך (שמיתגלגלים על הריצפה ולא יותר מזה ) .

אני יספר לכם סיפור אישי ,קרה לפניי שנה בערך ,אני ושנייה חברים ישבנו במקדונלדס ,בחוץ כזה (לא בבפנים) ,פתעם כמה נערים (גדולים ממני באותו הזמן) מתקרבים ,ואחד אומר "ואוו הקולה מה זה ניראת טוב ,בו ניקח אותה" ,אני צוחק אומר "בו אחי בכיף כך שלוק" ,הוא בא לוקח את כל הכוס של החבר שלי (ושתבינו הילד פעל בצורה שיטטתית ,הוא לקח את הכוס מהחבר הכי קטן שלי )והולך ,אני שנייה לא מבין מה קורה ,אני בהלם איך נערים מגיעים לכאלו דברים ,ואז חבר שלי מיתבאס (כי הוא לא יכל לבוא לאותו ילד ולכחת ממנו הוא היה חוטף מכות),אז אני אומר לו סבבה חכה אני מביא לך את הקולה ,הלכתי לילד הזה אמרתי לו "את מבין מה אתה עושה,זה מעוד רע ואני יכול להיתקשר פה למישטרה על שטויות כאלו" ואז הוא אומר "אני יודע שזה רע ,בגלל זה אני עושה את זה " ואז הוא בא דחף אותי ,ברגע הזה נכנסו הרפלקסים לפעולה ,יש נתתי לו אגוף אחד לראש והילד נפל (שתבינו ילד יותר גדול ממני גם בגיל וגם פיזית ,ועוד היה עם חברים ) על הריצפה ושתיי החברים הערסים שלו ברחו כמו איזה כוסיות (אחד מהם אפילו ניתקע באיזה אישה בזמן שהוא ברח :lol: ) ,המוכר במקדונלדס ראה את כל הסיפור ונתן לנו כוס קולה חדשה בחינם ,סוף שמח :yelclap:

אבל ,אני אומר לכם שבמבט לאחורה ,לא הייתי עושה את זה ,כי זה ניראה מסוג הילדים שבכיף יוציאו אילך סכין וידקרו אות בלי להסס אפילו ,ולדעתי עשיתי בצורה לא חכמה בכך שהרבצתי לו ,למרות שבמיקרה הספציפי הזה זה ניגמר טוב .

נ.ב :זה שצחק פה על גב שלי ילדים בניי 14 ,פעם אחת אח של חבר שלי רב מכות עם ילד בכיתה שלו (שנייהם בני 14) הילד השני הוא בן לאיזה אבא עבריין ,הילד הזה הביא גם של גברים גורילות בניי 30 ,שבכיף היו פותחים את כל הבית ספר עם היה צריך ,בנס הוצאנו את האח הזה של חבר שלי משם ,והיתקשרנו למישטרה ,פתחו תיק לשלושה אנשים מישם ;D .

פורסם

המוכר במקדונלדס ראה את כל הסיפור ונתן לנו כוס קולה חדשה בחינם ,סוף שמח :yelclap:

באיזה סניף מקדונלדס זה היה והאם הוא עדיין עובד שם?... אני לא אתנגד לדאבל מק-רויאל חינם.

פורסם

ואני מתרשם... כ"כ הרבה גברים יש פה, וכמה טסטסטורון וכמה מכות- אליפות... צמחה לי ביצה שלישית רק מלהשתתף בשרשור בחיי.

כמובן שגם לי יש עצה:

מכיוון שאני תמיד מעריך אדם שעוצר בעד עצמו לחשוב ולא נסחף אחרי חבריו.... קיבלת החלטה ופעלת לפיה בזמנו, אפילו היה לך האומץ ללכת נגד המוסכמות של הסביבה שלך ובגלל זה אתה אוכל את הלב עכשיו.

תן לעצמך טפיחה על השכם. פעלת כמו שנראה היה לך נכון בזמנו ואתה לא חייב דין וחשבון, בכל זאת יש לך יכולת ביקורת עצמאית. לא כ"כ מובן לי מדוע אתה נמצא בעמדת מגננה, זה גם בולט מהפוסטים שלך. אם חברים שלך לא מבינים את הפעולה שלך ולא מכבדים את שיקול הדעת שלך- אז אולי הנחות המוצא שלהם לגביך היו שגויות. ואם החברות שלכם מבוססת בצורה כה מהותית סביב הנושא הזה אז תגיע למסקנות שלך.

מה קשור לטסטורון? מה קשור להיסחף אחרי החברים שלך וללכת כנגד המוסכמות? אתה רוצה תחליף חברים אבל כשאתה רואה שמישהו מפוצץ את חברים שלך אז אתה לפחות בא וצועק משטרה משטרה כדי שיתפזרו או משהו אבל לא נשאר עומד מרחוק בצד בזמן שאפילו החברה שלך רצה לשם.

כל השאר זה תרוצים בדיעבד, בדיוק כמו שמורידים רוכב אופנוע והוא שוכב באמצע הכביש ואף אחד לא עוצר או שיכולים לאנוס מישהי או לתקוף מישהו וכולם הלכים ישר בכיוון הפוך וכל דבר אחר במדינה הזאת שכולם חושבים רק על עצמם במקום על להגיש עזרה כשצריך.

כך גם פה, הבן אדם לא רצה ללכת מכות זכותו אבל לפחות תיגש לשם, הבן אדם פחד זה מובן כולם מפחדים מתי שהוא (אבל הבן אדם סתם היה אגויסט שובר מוסכמות=סתם אפס) בכל מקרה אין פה במה להתביש, לכולם זה קורה, אבל לא צריך להמציא תרוצים ולנסות לקשט את זה כדי שזה יראה יותר טוב, קרה קרה תחייה אם זה, אם תחשוב אז זאת בטח לא הפעם הראשונה ובטח לא הפעם האחרונה שאתה תרגיש כך.

בעיקרון זה היה הדבר החכם לעשות לקרוא למשטרה ולחכות בצד שחס וחלילה לא תקבל סכין ...

אבל כשהחברים שלך נטחנים ואפילו החברה שלך רצה פנימה ואתה אפילו לא מתקרב אני לא מדבר על להשתתף אלא לפחות לראות שהכול בסדר, לנסות להרגיע,להפריד לעזור וכו...

אין פה צודק או לא צודק כי לאף אחד לא אכפת, הדבר היחיד שכולם יזכרו ויספרו זה שהיו מכות חבר שלו פתח את הראש כולם היו שם חברה שלו הייתה שם הוא לא היה שם.

שוב אין טעם להמציא סיפורים ותרוצים והסברים, תקצר תגיד רק שהזמנת משטרה ותסתום, זה יעבור מעצמו.

פורסם
  • מחבר

אין דבר כזה להתקרב ולא להישתתף במכות..

זה לא שהלכתי ולא עשיתי כלום ניסיתי לעזור איך שראיתי לנכון גם אם בדיעבד זה לא עזר...ובגלל זה איבדתי עכשיו 5 חברים טובים(או שככה חשבתי) אבל החבר שפתח תראש מבין אותי והוא סבבה לגמריי איתי..

נמאס לי מהמדינה הזאת...אי אפשר לשבת בחוץ בלי שיבואו חבורה של ערסים לחפש מכות ואם לא תלך איתם מכות נשארת לבד.. :kopfpatsch:

פורסם

וואלה, חברה שלך השתתפה במכות?

פורסם
  • מחבר

חחחח מן הסתם לא...

משום מה לערס אסור להרביץ לנקבה..

לא ערס סליחה!

"אדם בעל כבוד"!

פורסם

אתה אומר כמה שטויות ,למכות ברחוב ולאומנויות לחימה אין קשר ולא בקצת (טוב אולי כל הmma והדניס השרדות) ,ברחוב "מנצח" זה שנותן את האגרוף הראשון בצורה טובה ,בדרך כלל לא צריך יותר מזה (לא משנה מה הגודל של היריב) ,לפי מה שאני שומע רובכם רבתם מכות פה פעם אחרונה בכיתה ג' ככך (שמיתגלגלים על הריצפה ולא יותר מזה ) .

אני יספר לכם סיפור אישי ,קרה לפניי שנה בערך ,אני ושנייה חברים ישבנו במקדונלדס ,בחוץ כזה (לא בבפנים) ,פתעם כמה נערים (גדולים ממני באותו הזמן) מתקרבים ,ואחד אומר "ואוו הקולה מה זה ניראת טוב ,בו ניקח אותה" ,אני צוחק אומר "בו אחי בכיף כך שלוק" ,הוא בא לוקח את כל הכוס של החבר שלי (ושתבינו הילד פעל בצורה שיטטתית ,הוא לקח את הכוס מהחבר הכי קטן שלי )והולך ,אני שנייה לא מבין מה קורה ,אני בהלם איך נערים מגיעים לכאלו דברים ,ואז חבר שלי מיתבאס (כי הוא לא יכל לבוא לאותו ילד ולכחת ממנו הוא היה חוטף מכות),אז אני אומר לו סבבה חכה אני מביא לך את הקולה ,הלכתי לילד הזה אמרתי לו "את מבין מה אתה עושה,זה מעוד רע ואני יכול להיתקשר פה למישטרה על שטויות כאלו" ואז הוא אומר "אני יודע שזה רע ,בגלל זה אני עושה את זה " ואז הוא בא דחף אותי ,ברגע הזה נכנסו הרפלקסים לפעולה ,יש נתתי לו אגוף אחד לראש והילד נפל (שתבינו ילד יותר גדול ממני גם בגיל וגם פיזית ,ועוד היה עם חברים ) על הריצפה ושתיי החברים הערסים שלו ברחו כמו איזה כוסיות (אחד מהם אפילו ניתקע באיזה אישה בזמן שהוא ברח :lol: ) ,המוכר במקדונלדס ראה את כל הסיפור ונתן לנו כוס קולה חדשה בחינם ,סוף שמח :yelclap:

אבל ,אני אומר לכם שבמבט לאחורה ,לא הייתי עושה את זה ,כי זה ניראה מסוג הילדים שבכיף יוציאו אילך סכין וידקרו אות בלי להסס אפילו ,ולדעתי עשיתי בצורה לא חכמה בכך שהרבצתי לו ,למרות שבמיקרה הספציפי הזה זה ניגמר טוב .

נ.ב :זה שצחק פה על גב שלי ילדים בניי 14 ,פעם אחת אח של חבר שלי רב מכות עם ילד בכיתה שלו (שנייהם בני 14) הילד השני הוא בן לאיזה אבא עבריין ,הילד הזה הביא גם של גברים גורילות בניי 30 ,שבכיף היו פותחים את כל הבית ספר עם היה צריך ,בנס הוצאנו את האח הזה של חבר שלי משם ,והיתקשרנו למישטרה ,פתחו תיק לשלושה אנשים מישם ;D .

:-\

לא ידוע לי ש mma יצא מקבוצת אומניות הלחימה, ושקראטה מגע מלא גם הוא יצא מהקבוצה שלך

ואתה מדבר שטויות, בנאדם כמוני לדוגמא אם יקבל אגרוף, ולו הכי חזק של בנאדם לא מאומן, אני ממש אבל ממש לא אפול

ואני גם אגיב מהר, ככה זה אחרי 9 שנים של mma מאסיבי

ולמעשה כל מתאגרף הוא בערך ככה

לימוד השיטות הללו יכול להציל חיים, אני לא אומר שצריך לנצל את זה להתקיף מישהו, כמו שאתה עשית

אבל בהחלט בשביל להתמגן במידה ונקלעת בעל כרחך לסיטואציית מכות סטייל מה שתואר בת'ראד הזה

ומנסיון, זה מציל, זה מרתיע, וזה מסוכן לבנאדם שהתקיף אותך

"רבנו מכות בפעם האחרונה בכיתה ג'"? אתה מתגאה שאתה רב מכות על בסיס קבוע, זה מראה על אישיות עצובה ביותר

אני לא נכנסתי מעולם למכות כי רציתי, וכשנכנסתי זה היה בשביל להציל חיים של חבר או שניים

איתי מעולם לא התחילו, כי אני יודע טוב מאוד לצאת מהסיטואציות, ומוטב שכולם ידעו, לא להסתכל לאנשים בעיניים, לא לצחוק להם בפרצוף

לשמור על פרופיל נמוך, והכל יהיה בסדר

ואני חוזר, פותח הת'ראד, אין לך שום סיבה להתייחס לחברים בנים ה10 שלך, כשהם יתבגרו הם יבינו שמה שעשית היה הצעד הנכון ביותר בעבורך

פורסם

הסרטון לא מובן...הוא שולח לו משהו שנראה כמו 2 אצבעות לגרון והוא נופל לרצפה לא קם שעה..מהזה חארטה הזה

פורסם

חחחחחחחח הרגת אותי לא מספיק יצאת מפקיר אתה עוד מתקשר למשטרה ,מלשין.

פורסם
  • מחבר

חחחח מאיפה בא הקטנצ'יק ההזוי הזה?xD

חשבתי שבפורום הזה אין כל מיני ילדים פלצנים כאלה..

איזה מנהל יכול למחוק תתגובה האינפנטילית הזאת ולא לתת לו להגיב כאן?

פורסם
ניסיתי לעזור איך שראיתי לנכון גם אם בדיעבד זה לא עזר...ובגלל זה איבדתי עכשיו 5 חברים טובים(או שככה חשבתי) אבל החבר שפתח תראש מבין אותי והוא סבבה לגמריי איתי..

חבר אחד חכם ו 5 חברים לא גאונים.

מה שצריך לעשות כשתוקפים אותך חבורה של אנשים שנהנים מללכת מכות זה לספוג. הם רוצים שתחזיר להם כדי לתת להם סיבה לתת לך עוד מכות. כמובן שאם אתה יודע אומנות לחימה אתה יכול לקחת את הסיכון ולפגוע באחד מהם קשות במידה ואתה חושב שזה ירתיע את האחרים אבל זה מאוד מאוד לא מומלץ כי אז הם יכולים לשלוף סכינים ובלגאן וגם אם תהרוג מישהו אתה תשב בכלא על הריגה .

הכי טוב זה לספוג אלא אם הם כבר שלפו סכינים אז כדאי לצעוק... "מחבל עם סכין" :2gunsfiring: וכל עם ישראל ואחותו ישלפו אקדחים ויצילו אותך.

אל תצתרפו לקטטות המוניות כי זה רק ידרדר את המצב ולרוב יגרום לתוצעה יותר חמורה. אם הסיכוי שמישהו ישלוף סכין בקטטה הוא 1 ל 10 ברגע שיש 4 אנשים נלחמים הסיכוי יחסית נמוך אבל כשיש יותר אנשים אתם כבר מתגרים במזל. וחוץ מזה אחד מהאנשים שם ירגיש מאוים במקרה של נחיתות מספרית ואז הוא יעדיף לשלוף סכין מאשר לברוח (עניין של כבוד שנקרא במילים אחרות טימטום) . אתם צריכים להבין את המנטאליות של האנשים האילו. אל תהיו טיפשים תברחו או תספגו הם לא ירדפו אחריך . מרדף = הרבה אנשים מדווחים למשטרה ומשטרה באה יותר מהר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים