פורסם 2009 ביולי 2016 שנים שלום לכולם!רציתי להחליף מסך במחשב , אז כיביתי אותו והוצאתי את התקע מהחשמל והחלפתי מסך אבל שכחתי לחבר אותו למחשב בטעות והדלקתי אותו, ואז ששמתי לבשלא חיברתי אותו ניתקתי את המחשב מהחשמל שהוא עדיין פועל.מאז ,כאשר אני מנסה להדליק את המחשב הוא נדלק אבל לא פועל, המאווררים פועלים ושאני מנסה לפתוח את הכונן די-וי-די הוא נפתח אבל לא מופיע כלום על המסך והלד של הבקרה לא נדלק.אשמח לעזרה! תודה רבה!
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים "והלד של הבקרה לא נדלק " מה זה ?ניסיתה עם מסך ישן ?מנסה לעשות ריסט לביוס עם ג'מפר שעל לוח אם.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר אחרי ששמתי את המסך החדש החזרתי את הישן.אני מתכוון לנורית שיש מקדימה במארז שמראה שהמחשב פועל.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים רק מוודא (למרות שזה נראה לי ברור)לא התעסקתה אם החיבורים הפנימיים בתוךהמארז נכון?נסה לאפס את הביוסנתק את הכבל חשמל ממאחורי הספק כוחהוצא את הבטריה שעל הלוח אם (שים לב לסימוןשיש עליה,שלא תחזיר הפוך אחר כך)השאר אותה בחוץ למשך 10 דקות ואז החזרחבר חזרה את הכבל לספק כוח והדלק את המחשבתבדוק אם יש ללוח בעיות בקבלים,דוגמאות:http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195אם האיפוס ביוס לא עזר והקבלים נראים בסדר אז עשה את מבדקהזכרונות (מבדק זה נועד לבדוק את תקינותו של הלוח אם ודורששהרמקול של המארז יהיה מחובר ללוח,בד"כ כאשר לוח עושה פוסט באופן תקין הוא משמיע צפצוף אחד,אם אף פעםלא שמעתה אותו מצפצף אז בדוק אם הרמקול מחובר)הוצא את הזכרונות והדלק ,אם אין צפצופים אז הלוח הלךאם מצפצף אז כנראה הספק כוח תקול,רק בגלל שהוא עובדזה לא אומר שהוא עובד באופן תקין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.