עבור לתוכן

התלבטות: מספר מארזים עד 260 דולר.

Featured Replies

פורסם

אני מתכנון אולי לשדרג את המארז לאחד מהאופציות שאציין, ויש לי התלבטות קשה כ"כ שאני יכול להתאבד (כמעט, עובדה שאני פה). אני ממליץ בחום קודם לראות את הסירטונים שאתן (לא אתן, אלא שאני "יתן") לפני שתגיעו למסקנה חד-משמעית.

- Antec P193

- Coolermaster Cosmos S

Lian Li PC-A71

- Coolermaster ATCS 840

דברים שחשובים לי: שיהיה כמה שיותר קר. אני מתכנן לעשות אוברקלוק כבד, ואני צריך שתהיה זרימת אוויר טובה ביותר וטמפרטורות נמוכות מאוד.

אני רוצה שהמארז יהיה כמה שיותר שקט. כמובן שאם תהיה הקרבה מצד הביצועים, היא לא תתקבל על הדעת (אלא אם כן זו הקרבה של מעלה-שתיים).

יופי: לדעתי A71 הכי יפה, אחריו Cosmos S, אחרי זה ATCS 840 ואז P193, למרות שזה פרט שולי יותר.

*אשמח לעוד הצעות למארזים, שימו לב שאני קונה מארה"ב ושם הכל הרבה יותר זול.

עריכה: החלפתי את האנטק 1200 ב-Lian Li PC-A71, למרות שלדעתי ה-A71 מספק טמפרטורות גבוהות יותר ולכן הוא העדיפות הכי נמוכה שלי.

פורסם
  • מחבר

Jump little rabbit, Jump :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כנ"ל. חבר'ה, אני אשמח לתשובות :P

פורסם

מה קרה ל- Lian Li A71 שחשבת עליו בהתחלה?

מארז מעולה לדעתי, אחלה סידור פנימי, מרווח מאוד, די שקט ותכנון האוורור שלו מצוין.

קיבלתי אותו לפני כמה ימים והחיסרון היחיד שלו לדעתי זה שהוא ממש לא "Tool-less" - צריך להשתמש במברג להרבה דברים. מארזים יותר מודרניים נמנעים מזה וזה משדרג את נוחות העבודה.

אם אתה רוצה פרטים ספציפיים עליו אתה מוזמן לשאול.

פורסם

איזה רובוטי ההוא שם בביקורות, חשבתי שזה הקול של המחשב בכמה קטעים...

בקשר לבחירה, ל1200 צריך לפתוח מלא ברגים לשחרר את הפילטרים של האבק, זה קצת מעיק, מה שכן הוא מאוורר טוב מאוד

ויש אופציות להרחבה, מהשאר שהבאת הכי קרץ לי הקוסמוס או הP193...

פורסם

840 הוא פאר היצירה!!!!

פורסם
  • מחבר

מה קרה ל- Lian Li A71 שחשבת עליו בהתחלה?

מארז מעולה לדעתי, אחלה סידור פנימי, מרווח מאוד, די שקט ותכנון האוורור שלו מצוין.

קיבלתי אותו לפני כמה ימים והחיסרון היחיד שלו לדעתי זה שהוא ממש לא "Tool-less" - צריך להשתמש במברג להרבה דברים. מארזים יותר מודרניים נמנעים מזה וזה משדרג את נוחות העבודה.

אם אתה רוצה פרטים ספציפיים עליו אתה מוזמן לשאול.

לא יודע, האחרים נראים לי יותר טובים (תקנו אותי אם אני טועה)..

840 הוא פאר היצירה!!!!

נכון מאוד.

כרגע אני מכוון עליו (לדעתי החסרון היחיד שלו זה שיש לו מראה מעט נדוש ומיושן, היה יותר יפה אילו היה כמו ה-A71).

חוץ ממנו, אני גם שוקל את ה-Cosmos S ואת P193 ברצינות, לדעתי אני אוריד מהפרק את האנטק 1200, פשוט בגלל שהוא מכוער לדעתי.. אני אוהב מראה אלגנטי (למעשה המארז היחיד שאין לו מראה אלגנטי ובכל זאת אהבתי, הוא ה-HAF 932).

בנוסך, אני אוסיף את הסרטון של ה-A71.

נ"ב

לגבי הקול שלו בביקורת, לדעתי הוא לא נשמע רובוטי, ובסה"כ אני אוהב את הסרטונים שלו/אתר שלו/פורום שלו.. יכול להיות שאני נשמע כמו דביל, אבל הבנאדם מאוד נחמד (מהפורומים).

פורסם

cosmos s נראה פצצה

איך המארז הזה נחשב?

פורסם

שלושה מארזים ברמה גבוה, אך אם חשובה לך גם הויזואליות אני מציע לך ללכת על הקוסמוס S ולא רק בגלל המראה.

הקירור אוויר שלו מאוד יעיל, יש לך אפשרות לשלושה מאווררים של 120 מ"מ ב-TOP, הפילטרים נשלפים בקלילות לניקוי אבק שזה חשוב מאוד.

אני אישית חושב שהייתי הולך עליו מבין השלושה.

לגבי ה-HAF 932, אני רכשתי אחד כזה אתמול והוא יגיע אליי ביום חמישי אם תרצה לשמוע עליו.

מה שכן הוא מפלסטיק למרות הכל ואם אתה כבר משקיע כסף במארז טוב שהוא אלומיניום אין סיבה שתיקח אותו.

אני רכשתי אותו בסכום מאוד נמוך יחסית למחירו הרגיל (יצא לי ב-400 ש"ח בלבד).

שיהיה בהצלחה! :)

פורסם

איפה קנית?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים