פורסם 2009 ביולי 1916 שנים Checking port 27015 on 82.81.XX.XXX... An error has occurred! An error has occurred! Port 27015 does not appear to be open. FOR FUCK SAKES ITS FUCKING OPENED WHAT THE HELL IS WRONG WITH THIS
פורסם 2009 ביולי 1916 שנים ואו מוזר נראה כאילו באמת פתחתאני לא מבין בממשק הזה... אתה בטוח שזה האייפי ? לא הקצבת לעצמך IP פנימי אחר?תנסה לאפשר גם UPNP זה פתיחת פורטים אוטומטית .. שכחתי בדיוק חפש גוגל זה יעיל ל P2Pתעתיק לפה תוצאה של ipconfig /all מה CMD
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר ואו מוזר נראה כאילו באמת פתחתאני לא מבין בממשק הזה... אתה בטוח שזה האייפי ? לא הקצבת לעצמך IP פנימי אחר?תנסה לאפשר גם UPNP זה פתיחת פורטים אוטומטית .. שכחתי בדיוק חפש גוגל זה יעיל ל P2Pתעתיק לפה תוצאה של ipconfig /all מה CMDזה האיפי הפרטי של הנתב זה אמור לאפשר לפורטים להיות פתוחים.וברצינות, זה הנתב היחידי שאני מתקשה לפתוח פורטים איתו.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים כל עוד אין שום דבר שעושה Listen על הפורט הזה, מה בדיוק אתה מצפה שיקרה?חח אני באמת מקווה שהוא פתח תתוכנה
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר למה אתה מתכוון?יש לי שרת שרץ 24/7 עם הפורט הזהוהוא מסרב לרוץ כי הפורט לא פתוח.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים אני מתכוון שאתה פותח את התוכנה ושהיא מנסה לגשת לפורט הזה בזמן שאתה בודק.. עזובתראה מה תעשהתאפס תמודם, תגדיר מחדש את ההתקשרות לספק, תעשה disable enable אפילו לכ.רשת.. תגדיר מחדש את פתיחת הפורטים.. תעשה את הדברים האלה תנסה..
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים זה האיפי הפרטי של הנתב זה אמור לאפשר לפורטים להיות פתוחים. וברצינות, זה הנתב היחידי שאני מתקשה לפתוח פורטים איתו. אתה אמור לתת שם את הIP של המחשב, לא של הנתב : בנוסף, בבדיקה התוכנה/שרת/שירות שמאזין לפורט חייב לרוץ (אם זה משחק, תוכנת שיתוף או שרת אחר). ובבקשה, פחות fuck'ים להבא, זה לא נעים לעין בדיוק כמו פוסט שכל מילה שניה בו היא בנזונה.
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים מחבר הכל תקין עכשיו תודה רבה על ההסברים,השרת רץ ושחיקמצטער על הפאקים אני הייתי יומיים עם הבעיה הזאתי ונכנסתי למעיין "RAGE"עכשיו אני באופוריה
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מה? חחחח העיקר שעובד אני אומר הא ועוד דבר אני אומר 166 טלפון לבזק להתלונן על קפיאות וכאלה, המוקדנית החמודה תבדוק לך רעשים ותקלות בקו, ותזמין לך חינם טכנאי לבניין שביבדוק את העניין לעומד ויתקשר אליך בסוף להגיד לך מה נהייה.. לי זה הועיל כי היו לי כמה בעיות כנראה אחרי ששידרגתי ל 4M:xyxthumbs:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.