פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים יופי של מפרט המלצות לבחירת מחשב מומלץ לסוחרים ולקונים שמבינים :jump: :jump: קישור:http://www.hwzone.co.il/specs/
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים איןלי כוח לעבור על הכל, אנילא הולך לקנות במחשב בזמן הקרוב קניתי אחד לפניחודשיים...
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים באמת כל הכבוד...מגניב ביותר ! סתם שאלה מפגרת: יש שם חס וחלילה אינטל????? ;D מי שישמע כבר אינטל...אווווו המילה האסורה נכון שAMD הוא אחלה מעבד! אבל גם אינטל היא לא בידיוק ברווז צולע!!!!! אינטל הוא מעבד טוב! רק מה!...הוא יקר!!! יקר בהרבה מ AMD שנותן לך ביצועים מצויינים לא פחות!!! ולכן זה עושה את AMD לקניה משתלמת יותר!! (למרות שיש למעבד 3 שנים אחריות לעומת אחריות לכל החיים של אינטל !!! שזה אומנם יותר גימיק מהמציאות!! כי תנסו להחליף מעבד 486 שנשרף אצל אינטל ותקבלו קדחת! (למרות שזה יכול להיות מענייין לא?.....לנסות לקבל מעבד חדש בתמורה ל 486)
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים אחריות לכל החיים של אינטלההגדרה המדוייקת היא: אחריות לאורך כל חיי המעבד (כלומר כל עוד המעבד מיוצר), כלומר מעבדי XT-P2 אתה יכול לשכוח מזה...!
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים עוד תיקון........ לפי מה שאמר לי מוכר אחריות לכל החיים של אינטל היא (בתוספת למה שמינימייזר אמר) בעצם 3 שנים בלבד !! בדיוק כמו AMD!
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים עוד תיקון........ לפי מה שאמר לי מוכר אחריות לכל החיים של אינטל היא (בתוספת למה שמינימייזר אמר) בעצם 3 שנים בלבד !! בדיוק כמו AMD! דהההההההההההההה האחריות לכול החיים זה סתם טריק שיוקי של היבואן הישראלי של אינטל (תסלחו לי אבל שכחתי את השם) בכול שאר העולם זה 3 שנים בידיוק כמו של AMD
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים עוד תיקון גדול רק אם קונים מהיבואן המקורי מקבלים 3 שנים, אם קונים מחנויות שקונות לא מהיבואן המקורי מקבלים שנה אחריות.
פורסם 2001 בדצמבר 623 שנים עוד תיקון גדול רק אם קונים מהיבואן המקורי מקבלים 3 שנים, אם קונים מחנויות שקונות לא מהיבואן המקורי מקבלים שנה אחריות.אתה מדבר על AMD או אינטל???הממ..תגידו היבואן של AMD זה אזטק????וחוץ מזה!!!! מה הטמפרטורה הנורמאלית של מעבד AMDלאח שלי יש אחד!..והטמפרטורה שלו נעה בין 60 ל 64 מעלות!!!! וזה עוד בחורף קר! כשהחלון פתוח וקר רצח בחדר!!!אני כבר לא יודע מה יקרה כשיגיע הקיץ! מה יקרה.....לאיזו טמפ' הוא יגיע.....זה יכול להיות מעניין!!!אין עוד מקום במארז למאורר נוסף (אלא אם כן אני אקדח במארז ואחורר אותו!!!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.