פורסם 2009 ביולי 2416 שנים שדוק מחובר לריץ הפקודהdiskmgmt.msc ולשים תמונה בפורום.להרבה תוכנה של HP דוקה עזרה.[br]פורסם בתאריך: 24.07.2009 בשעה 20:27:39וגם כןלחפש אם כתוב מה שגיאה בפרמוט ב EVENT VIEWER לגיעה לשם עם פקןדה eventvwr.msc ושם לדפדף ולחפש.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר http://up114.siz.co.il/up3/jzhlzk3wmmyz.jpgוב event Viewer זה הדבר היחיד שהכי הגיוני שמצאתי ושלחתי את למקירוסופט הלפ סנטר וזה מה שקיבלתי חזרהhttp://up111.siz.co.il/up1/owh3lomwdvzj.jpg
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים לא חושב יש קשר לבעיה שלך ב event Viewer שמצאת.אפשר שם למחוק הכל, ואז לעשות פורמט ולעבור על על הודעות חדשות אולייש משהו קשור לבעיה. למחוק ולסתכל גם ב SYSTEM וגם ב APPLICATION לעשות את פורמט מ DISK MANAGMENT עם קליק ימין על דיסק H .
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אחרי שמחקתיחיברתי שוב את ה DOK ניסיתי לפרמט אותוחיכיתי כמה דקות עשיתי ריפרש כמה פעמים ב event viewer ולא מופיע כלוםלא ב Applictionולא ב System
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מ CMD עם איזה פקודה ניסיתה ?ככה ?format x: /fs:fat32 מה הייתי עוד מנסה זה לפרמט מבוט של CD של XP (כמו בהתקנה.)
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר עדיין לא כתוב כלום באבנט וייורתבין אחי זה לא קשור לפרמוט של ה DOK זה אולי דרייברים שלהם
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים זה כן קשור !!.DOK שלך עכשיו לא מפורמט ! וזה הבעיה עכשיו.אולי דוק שלך לא היה מפורמט מחלונות. ?אז תנסה גם מ CMD format x: /fs:ntfs אם עובד אתה יכול שוב לעשות FAT אם רוצה.
פורסם 2009 ביולי 2416 שנים מחבר אי אפשר ב NTFSוזה שלושה DOK's שיש לי אין סיוכי שככה פתאום לשלושתם יש אותה בעיה ...
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מה זה "אי אפשר ב NTFS" ?ניסיתה בכלל ? בטח שאפשר ![attachment deleted by admin]
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר טוב הצלחתי לפרמט ל NTFS וזה ישר פתח לי את הדיסק און קיופירמטתי אחרי זה חזרה ל FAT32 וזה חוזר לאותה הבעיה ..אני מפחד מ NTFS כי אמרו לי שאם מוציאים בלי Safely Remove Hardware ה DOK הלך
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים בכלל לא כדאי להוציא בלי לנתק מסודר.ואם כבר NTFS הרבה יותר טוב להוצאה, וגם אז אפשר לשים קבצים גדולים מ 4GB על DOK .אולי בעיה שלך בכלל בדריברים/תוכנה של FAT ?לריץ SFC /SCANNOW בשביל לתקן קבצים של מערכת.
פורסם 2009 ביולי 2516 שנים מחבר בכלל לא כדאי להוציא בלי לנתק מסודר.ואם כבר NTFS הרבה יותר טוב להוצאה, וגם אז אפשר לשים קבצים גדולים מ 4GB על DOK .אולי בעיה שלך בכלל בדריברים/תוכנה של FAT ?לריץ SFC /SCANNOW בשביל לתקן קבצים של מערכת.כן אני מאמין שיש בעיה ב FATואני לא מצליח להריץ את הפקודה עד הסוף החלפתי כבר כמה דיסקים של XP שיש לי כי היה מותקן SP2 ועליו התקנתי SP3כמעט עד הסוף זה הגיע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.