עבור לתוכן

רוצה לקנות מארז בסביבות 325 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום :)

אני קונה מחשב בזמן הקרוב ואני רוצה להיות בטוח במארז שאני קונה ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=420245.0 )

לפי מה שראיתי יש שתי מארזים טובים במחיר הזה שהם ANTEC 300 וCM 590

המטרה שלי שהמארז יהיה מקורר טוב ולא אכפת לי שיהיה רועש קצת העיקר קר, המחיר הוא 325 ש"ח עם חריגה קלה.

איזה מארז עדיף במחיר הזה?

ואם אפשר קצת מידע על המארז CM 590 זה יהיה טוב :)

תודה רבה :)

פורסם

antec 300 אם אתה שואל אותי

פורסם
  • מחבר

ANTEC 300 יותר מאורר\קריר מCM 590?

פורסם

CM 590 יהיה טוב יותר. אותו מספר של מאווררים וגם הרבה יותר גדול. הצפיפות של ה 300 פוגעת ביכולת הקירור שלו.

פורסם

לאחר שהצצתי בMANUAL של שני המארזים בנוגע לקירור, גיליתי ש:

אנטק 300- מאוורר 120 מ"מ כאשר מופעל על HIGH זרימת האויר היא 79CFM, ומאוורר העליון 140 מ"מ מוציא 94.6CFM.

קולרמסטר 590- משום מה בשום מקום הם לא רשמו את הזרימת האויר ואני מסיק שהיא די נמוכה. למה? הRPM הינו 1200- שזה בעצם מצב LOW במאווררי TRICOOL שנמצאים על האנטק (מצב HIGH שציינתי מקודם המהירות היא 2000RPM ו 1500RPM). במצב LOW 47CFM. בנוסף, הרעש הוא רק 17DBA לשני מאווררי ה 120 מ"מ.אז יש לנו פה מהירות סיבובים איטית+מאווררים שקטים- זאת לא בדיוק נוסחה שמעידה על זרימת אויר גבוהה. ככה שמבחינת סה"כ דחף אויר מהמאווררים האנטק מוביל פה.

HuGeMouTh אומנם CM590 מעט גדול יותר ולוקח לו יותר זמן להתחמם, אבל עם זאת לוקח לו גם יותר זמן להתקרר והגודל פה לא ממש משנה כי ממילא לא נראה לי שהוא הולך להעסק בביטנוחו של המחשב כל היום.

לכן לפי דעתי מבחינת זרימת אויר/קירור, האנטק 300 עדיף על פני ה590. אבל אני רואה שפותח הדיון התכוון ורוצה ללכת עליו אז שילך עליו אם הוא מעדיף. שניהם מעולים עם יתרונות וחסרונות שונים.

פורסם
  • מחבר

תראה קודם כל המחשב בעיקרון לא בשבילי, המארז של המחשב שלי הוא ANTEC 300 ויש במפרט 590 CM כי חשבתי שהוא יותר טוב.

אם אתה יכול להגיד לי את ההיתרונות ואת החיסרונות של כל מהם אני ישמח וזה יעזור לי.

עכשיו לפי מה שאתה אומר אני כנראה ילך על ANTEC 300 בגלל המאוורים שהוא מגיע איתם.

ותודה רבה רבה על העזרה :)

פורסם

האורך של המארז מאוד משפיע על הקירור של הדיסקים הקשיחים. במחשב הישן שלי (זה שיש בצד) הדיסקים הקשיחים מאוד חמים בגלל הכרטיס מסך, במחשב החדש הוא רחוק יותר ויש הבדל לא קטן. בנוסף האוויר במארז פחות דחוס ולכן גם פחות חם.

CM 590 יהיה יותר נוח ויקרר לא פחות טוב. בנוסף יש בו מקום לעוד הרבה מאוד מאווררים שאפשר למקם על הכרטיס מסך, מעבד, מוציא אוויר חם מלמעלה וכו'.

פורסם
CM 590 יהיה יותר נוח ויקרר לא פחות טוב. בנוסף יש בו מקום לעוד הרבה מאוד מאווררים שאפשר למקם על הכרטיס מסך, מעבד, מוציא אוויר חם מלמעלה וכו'.

מה הקשר? גם לאנטק ניתן לחבר עוד 3 מאווררים, אך כמובן אין צורך.

שני המאווררים מוציאים את האויר מהמארז, והוא שואב אותו בעיקר מחורי האוורור (שנועדו לחיבור מאוורר נוסף) מהצד ומקדמת המארז לכן הארדיסקים לא אמורים להיות חמים.

פותח הדיון, תשאל את החבר שלך (או מי שזה לא יהיה) איזה מארז הוא מעדיף ויקח אותו, שניהם מעולים.

פורסם
  • מחבר

אני הולך על ANTEC 300 , תודה רבה לכל העוזרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים