עבור לתוכן

נתב LinkSys WRT54GL

Featured Replies

פורסם

שלום.

נתקלתי בהרבה בעיות עם הראוטר שלי, 3com מאז שעברתי לתשתית HOT. אני בספקית 012.

אני מתכוון להחליף ראוטר ל LinkSys WRT54GL. האם הוא טוב ויספק את צרכיי? או אולי תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב יותר שיתאים ל HOT ו 012?

תודה רבה :)

פורסם

הוא היה ראוטר מומלץ כמה שנים טובות אבל עכשיו עדיף כבר לקנות נתב בתקן N

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת "היה"? היום הוא לא?

ואיזה נתב זה?

פורסם

יש לי אותו והוא ראוטר טוב מאוד , אבל כמו שאמרתי עדיף לקנות היום ראוטר תומך בתקן N

פורסם
  • מחבר

יש לי אותו והוא ראוטר טוב מאוד , אבל כמו שאמרתי עדיף לקנות היום ראוטר תומך בתקן N

מה הכוונה לתומך בתקן N?

דרך אגב, מישהו הציע לי לקנות BR-6204WG - מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

מישהו הציע לי לקנות נתב LinkSys WRT54G2 שהוא טוב יותר מנתב LinkSys WRT54GL - מה לקנות?

פורסם

ב-G2 אל תגע -- זה ממש לא WRT54GL משופר -- זה WRT54G משופר -- וההבדל בין שניהם הוא רק ה-L אלא שמיים וארץ. ובכל מקרה, אם אין לך כוונה להתשמש בקושחות צד שלישי לך על ה-EDIMAX -- הוא הרבה יותר זול. אבל בשורה התחתונה, אם מדובר בהשקעה לכמה שנים -- לך כבר על נתב תקן N כמו ה-6524 של EDIMAX או ה-615 של DLINK -- שניהם במחיר של ה-WRT54GL.

פורסם

ה3com הוא ראוטר נחמד, יכול להיות שיש לך בעייה ידועה של L2TP שהיתה בקושחות הישנות.

פורסם

ב-G2 אל תגע -- זה ממש לא WRT54GL משופר -- זה WRT54G משופר -- וההבדל בין שניהם הוא רק ה-L אלא שמיים וארץ. ובכל מקרה, אם אין לך כוונה להתשמש בקושחות צד שלישי לך על ה-EDIMAX -- הוא הרבה יותר זול. אבל בשורה התחתונה, אם מדובר בהשקעה לכמה שנים -- לך כבר על נתב תקן N כמו ה-6524 של EDIMAX או ה-615 של DLINK -- שניהם במחיר של ה-WRT54GL.

למה ככה ? יש לי WRT54G2 והוא לא רק נראה מדהים, הוא גם קטן יותר, לא מפריע עם אנטנות מכוערות ומציקות שתופסות מקום ועובד מצויין בחוטי ואלחוטי.

אה, ויש לו חורי תלייה על הקיר בלי MODים למיניהם.

פורסם

כי הוא נתב בינוני מאוד שלא מציע מה שמציע הWRT54GL (קושחות מתקדמות) בגלל זכרון FLASH קטן

פורסם

מישהו יודע מה ההבדל בין 6524 EDIMAX ו- 6574 EDIMAX?

על פניו הם נראים זהים לחלוטין, חוץ מעובדה ש-6574 עולה ב-50% יותר?

פורסם

ה-6574 תומך בחיבורי LAN קווים של 1G בעוד שה-6524 מגיע רק ל-100M.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים