עבור לתוכן

צריך עזרה בבחירת מסך למטרת PRO GAMING.

Featured Replies

פורסם

הגזמת. יש לך תמונה מקרוב, אבל מאוד מטושטשת, ואתה בוחר להסתכל על תמונה מרחוק שהיא עוד יותר מטושטשת. אולי הזווית גורמת למילה להראות קצרה. אולי זה פשוט מסך אחר, של DELL או של חברה אחרת. מה שבטוח זה שזה לא DELL בתמונה שאני מדבר עליה, וסביר להניח שזה VIEWSONIC.

פורסם
  • מחבר

זאת מילה ארוכה,

זה VIEW משהו אז כנראה VIEWSONIC השאלה היא איזה דגם זה והאם אפשר להשיג אותו בארץ?

משהו מזהה דגם ?

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני מקפיץ , יש לי עוד שאלה.

האם יש הבדל במשחקים בין 24" ל 23" ל 22" ? מה עדיף?

ויש לי כמה דגמים שאני רוצה ללכת על אחד מהם

מסך מחשב LG W2353V

מסך מחשב LG W2453V

מסך מחשב LG W2442PA

Dell 22 2209WA

יש העדפה לדגם מסויים ? כולם יהיו טובים לגיימינג ?

הDell למרות שהוא 5MS יהיה טוב למשחקים ?

פורסם

ה-2209WA איכותי יותר מהאחרים בגלל הפאנל. זו הסיבה שהוא גם יקר יותר, למרות שהוא קטן יותר.

הוא יהיה מצוין למשחקים כמו האחרים. לזמן התגובה אין ממש משמעות ברמות שבהן אנו נמצאים היום.

פורסם
  • מחבר

או קיי שינוי בתוכנית , הלכתי לקנות את הw2350v ונזכרתי שנייה לפני כן שיש לי הנחות בשקם אלקטריק.

בקיצור אני כול לקנות את הדגמים הבאים:

SAMSUNG P2350 ב950 שקל.

P2370 ב 1010 שקל.

LG 2253TQ ב ב750 שקל.

איזה מהם הכי טוב לגיימינג ? יש הבדל גדול בין 22" ל 23" ?

בקיצור מה הכי שווה ? (QttP תגיב בבקשה :) )

פורסם

אם אני לא טועה, ה-LG הוא 22" ב-16:10 1680X1050, והאחרים הם 23" ב-16:9 1920X1080.

הייתי הולך על ה-LG. רזולוציה גבוהה יותר סתם תעמיס לך יותר על כרטיס המסך ואולי תמצא את עצמך מוריד רזולוציה גם ככה. מה גם שהצורה של מסכי 16:9 פשוט לא עושה לי את זה, אז לשלם עוד 200 שקלים? בשביל מה?

יש עוד מסכים שאפשר ללכת עליהם - 2243BW/2253BW/T220 של סמסונג למשל.

אני לא מאלה שיגיד לך ברמות האלה ש-X יותר טוב מ-Y. בשבילי כולם TN וכולם אותו דבר, אותה חרטה. לא ראיתי אף אחד מהם באופן אישי, מעבר לתצוגות של אופיס דיפו פה ושם, ובטח שלא עשיתי השוואות. יש כמה אתרים שעושים. אם אני לא טועה, ה2253BW זכה בחלק מהם לשבחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים