עבור לתוכן

לגבי מאריך טווח קליטה של רשתות אל-חוטיות למחשב נייד.

Featured Replies

פורסם

שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים?

במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

לא מזמן היה דיון דומה בפורום ניידים. חפש.

פורסם

שמעתי שיש דבר כזה שמאריך את הטווח של הקליטה של רשתות אינטרנט אל-חוטיות, אז קודם כל רציתי לשאו אם בכלל דבר כזה קיים?

במידה וקיים, כמה עולה? ומה הטווחים שאליהם הוא מגיע?

תודה מראש לעוזרים!

קרא כאן -- http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

פורסם

בהנחה שאתה לא צריך להגדיל את הטווח בצורה דרסטית כל כך שמחייבת עוד ראוטר, כרטיס WIFI עם טכנולוגיית הRANGE MAX של NETGEAR או כרטיסי רשת בעיקר של DRAFT N שמכילים 3 חיבורי אנטנה במקום 2, עובדים בטווחים קצת יותר גדולים.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה!

האמת שאני ממש לא מבין בזה כלום, אולי תוכלו יותר להסביר? או לתת המלצות למוצרים? כדי שאני אקבל יותר תמונה...

תודה מראש

ד"א לא מצאתי את הדיון, וכמו כן הלינק לא נפתח לי.

פורסם

אז תתקרב לראטר על מנת שהלינק יעבוד, כי לכולם הוא עובד :silly:

אופציה אחת כפי שהציעו זה להשתמש בראוטר נוסף ולהשתמש בו בתור AP, כלומר הוא יקשר בין הראוטר הראשי למחשב שלך ובכך יגדיל את הטווח

אופציה שנייה היא שתקנה כרטיס WIFI רגיל חיצוני כלומר USB או EXPRESSCARD/PCMCIA ותחבר לו אנטנה חיצונית

אופציה שלישית היא שתקנה כרטיס WIFI פנימי שיש לו שלוש חיבורי אנטנות, כגון כרטיסי הDRAFT N, וגם זה יגדיל את הטווח.

עכשיו השאלה בכמה אתה רוצה להגדיל את הטווח ואז נוכל לומר לך מה הכי מתאים מכל האופציות

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

התחלתי לבדוק על מה שדיברת...

הייתי רוצה להגדיל את הטווח כמה שיותר, ואם יהיה אפשר להסביר לי איך יודעים את המרחק זה ממש יעזור.

תודה רבה!

פורסם

בוא נשאל ככה:

מה המרחק האווירי בין המחשב לבין הראוטר במקום שאתה עובד בו בדרך כלל, ומה המרחק ההמקסימלי בבית שלך מהראוטר למחשב שאתה יכול להגיע אליו?

פורסם
  • מחבר

זהו שאני לא בדיוק יודע, זה משתנה.

אשמח אם תוכל להסביר לי איך לבדוק את הדברים בעצמי, ולפי מה?

תודה רבה!

פורסם

הוא מתחבר לרשתות אלחוטיות לא מאובטחות...

פורסם

הוא מתחבר לרשתות אלחוטיות לא מאובטחות...

אם זה המצב הדבר היחיד שיש לך אפשרות לעשות זה שדרוג הכרטיס WIFI

אם זה לא המצב אז צריך להיות לך ראוטר בבית, ובשביל לחשב מרחק בין המחשב לראוטר לא צריך להיות גאון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים