עבור לתוכן

מסכים כחולים שבוע - כבר ארבע פעמיים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב

אז הורדתי אותה והיא עשתה לי ריסט לכל הגדרות והפעלתי מחדש את המחשב - לגבי הבעיה הזאת, אני מקווה שלא תחזור ואני לא אמצא עוד הפעם את המחשב בבוקר או בצהריים בלי אינטרנט ככה סתם פתאום ויהיה חייב לעשות ריסט

עכשיו לגבי הבעיה השניה

חזרו שתי מסכים כחולים

עוד הפעם usbehci.sys

וגם שהמערכת עלתה בפעם הראשונה היה כתוב שגיאה במערכת UPS SERVICE .EXE משהו כזה

שזה תהליך של האל פסק(יש לי שתיים) ואף אחד מהם לא מחובר בUSB , אז אני לא מבין למה יש את הבעיה ומה פתאום זה קופץ(בהסרה הוספה של תוכניות לא היה קיים התקנה, אז מחקתי ידנית מפרוגרם פיילס בC)

יש לציין ששתי המסכים הכחולים הפיעו באמצע העתקה מהארדיסק חיצוני להארדיסק חיצוני אחר (גם בפעם הראשונה וגם בפעם השניה)

אני לא יודע איך זה שהארדיסקים אולי לא מקבלים מתחים טובים בUSB שלהם אם יש לי ספק כזה טוב

אתמול הייתה הפסקת חשמל בבית באמצע הלילה, שתי האל פסק השאירו את המחשב דלוק , אבל באתי הדלקתי את המסך הוא לא נדלק, גם כן העכבר והמקלדת לא הגיבו או נדלקו, עשיתי ריסט, וגם כיביתי והדקלתי את המחשב מחדש, וזה לא עזר. אז כיביתי וקמתי בבוקר הדלקתי והכל עבד כרגיל

מה שהיה מוזר זה ששמעו כאילו אחד הארדיסקים בפנים גם כן הולך למות ותקוע כזה

אין כבר לא יודע מה לעשות עם המחשב הזה מרוב צרות תאמין לי

העאלתי לך את שתי הקבצי DUMP

http://www.f2h.co.il/4363600225188

פורסם

תבדוק אם יש ללוח בעיות בקבלים

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195

תפרט יותר על הרעש ששמעתה ,למה אתה חושב שהוא היה מהדיסק קשיח?

אגב של איזה חברות הדיסקים קשיחים?

כדאי שתבדוק כל אחד מהם (גם החיצוניים) אם התוכנה של היצרן לוודא שהם תקינים

הקבצי דאמפ מצביעים כרגיל על בעייה כלשהי אם הUSB

ולא על משו ספציפי , יכול להיות בעיה באחד מהקשיחים החיצוניים

או בלוח^

פורסם
  • מחבר

פתחתי את המארז וחיפשתי בלוח אם כבלים נפוחים אבל לא היה ... הכל תקין שם

הרעש ששמעתי בעיקרון באותו לילה זה תקיעה אופיינית של הצלחת בתוך ההארדיסק.. רעש די ידוע לי לצערי :S

יש לי 6 הארדיסקים, 3 מתוכם פנימיים(שתיים של ווסטרן דיגטל(IDE), אחד של סיגייט(SATA) ושלושה חיצוניים בUSB(אחד של מקסטור, השני של סיגייט והשלישי של ווסטרן דיגטל)

אני באמת הולך לבדוק אותם בקרוב עם התוכונת של היצרן שלהם ואני אראה אם יש שגיאות ואעדכן אותך

פורסם

בעיה יש בדריבר USB

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

BugCheck 100000D1, {3e8, 2, 1, b77c3b4f}

Probably caused by : usbehci.sys

פורסם
  • מחבר

Ivan,

אם ההיית קורא מתחילת האשכול(או אפילו פה בעמוד השני) ההיית רואה שכבר ניתחנו וידענו שזה משהו מהUSB, אבל השאלה היא מה?

mehir

אוקי, אז מה שעשיתי ועכשיו הרגע חזר המסך הכחול שוב

אתמול בלילה ניתרלתי את שתי ההארדיסקים של ה500 מהUSB, והשארתי רק ה1TB של סיגייט

הרצתי בלילה את התוכנה של סיגייט עלייה, והוא עבר כמה מבחניםפ

בבוקר חידשתי וסימנתי LONG GENTIC ובערך פחות משעה , המחשב קרס ודפק מסך כחול כרגיל usbehci.sys

מה שמוזר זה שעכשיו כתוב hardware ( usbehci+5b6d )

http://www.f2h.co.il/5154856378213

העאלתי את הלוג

ואני כבר אומר לך, כאילו פאק, פשוט אין מצב שזה מה1TB הזה!! אני כבר עוד מילא חשבתי מאחד ה500 הדפוקים, אבל בכלל הם היו מנוטרלים..

הוא בקושי בן חצי שנה, אפילו פחות.. הכל עבד בסדר עד לא ממזמן.

אני לא יודע כבר מה לחשוב, אני משתגע מהמחשב הזה..

אולי העכבר? זהו.. מה עוד מחובר בUSB? אין לי עוד משהו. של לוג'טיק, ה518MX הזה.. הקטע הוא איך זה יכול להיות עכבר אם לא עידכנתי אף פעם דרייבר ?

אולי בכלל הUSBים במחשב שלי נדפקו בלוח פיזית וקרה להם משהו? איך אני יכול לדעת אוף

תשמע, אני אמשיך לעשות לו בדיקות, לראות שאני לא מקבל עוד הפעם מסך כחול ואין FAIL בסוף הבדיקה ואעדכן..

פורסם

אם כבר ידעתה - למה שמתה דאמפ בפורום ? ראיתי דאמפ - סתכלתי עליו........

חב"לז את מתעסק עם כוננים שלך.

ולמה כתבתי לך בדיוק - DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL

שזה אומר דרייבר דפוק/נדפק . וביותר דיוק:

The DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL bug check has a value of 0x000000D1. This indicates that a kernel-mode driver attempted to access pageable memory at a process IRQL that was too high

אתה יכול לבדוק דריבר הזה עם פקודה verifier .

אתה יכול לחליף קובץ SYS מחבר שלך.

וכדאי לריץ MALWARE BYTES - אולי דריבר נדפק מוירוס.

http://www.malwarebytes.org/mbam.php

פורסם
  • מחבר

היי,

שמתי קבצי DUMP בפורום כי חשבתי אולי אני מפספס איזשהו פרט בלוג עצמו, אז שמתי ליתר בטחון

לא הבנתי מה הכוונה שלך לבדוק דרייבר עם הפקודה verfier.. הא? איפה לכתוב את הפקודה הזאת ?

ומה ז"א להחליף קובץ SYS מחבר שלי? של המערכת או משהו?

אתה יכול אולי לעלות לי קובץ שלך ואני אנסה מה שאתה אומר? (אני מקווה שלא ידפק לי הווינדוס)

הורדתי והרצתי את התוכנה שנתת לי. עידכנתי אותה שהוא ביקש.

עשתי לו quick sceen, וגם full sceen, בinfected של הקצר הוא רשם לי 5 אינפקטד, והמלא בסביבות ה30 . מה שמוזר, זה מה שהוא מצא בקצר, הוא לא מצא במלא.

אולי אני צריך להפעיל עוד פונקציה בתוכנה?

העאלתי לך את הלוג שתתן אישור למחוק כל מה שהוא מצא אם זה בסדר[כי אם תראה בלוג תראה תהליך מוזר של EXPLORER מופיע שם משום מה, אני מפחד סתם לתת לו והוא יהרוס הכל]

ועכשיו לא ממזמן עוד הפעם קיבלתי מסך כחול! אוף. הפעם משהו אחר: Unknown_Image ( ANALYSIS_INCONCLUSIVE )

העלתי לך את שתי הלוגים + דאמפ של מסך כחול לכאן הנה:

http://www.f2h.co.il/2328670280986

תודה על העזרה

פורסם

כל מה ש MALWARE מוצא צריך למחוק !

(אבל ישלך כל כך הרבה קבצים נגועים - לא יודע אם יעזור, ואין תעם לבדוק דאמפ.)

VERIFIER לריץ משורה של RUN - אן מחלון של הדוס - כמו כל פקודה שמריצים בחלונות.

קובץ usbehci.sys שיש לך, לחליף עם קובץ תקין שלוקח מחבר.

פורסם
  • מחבר

טוב , מחקתי את כל מה שהוא מצא

VERIFIER אני מריץ מדוס, אוקי, נו ומה שם אני עושה בידיוק?

נפתח חלון של מנהל אימות מנהל ההתקנים ואפשריות בחירה כמו צור הגדרות רגילות, מחק הגדרות קיימות, וכו' ..

קובץ usbehci.sys להשיג מחבר - אחרי הרצה של חיפוש במחשב, אני מבין שאתה מתכוון לזה שנמצא בC:\WINDOWS\system32\drivers, כן?

אם אני אשיג אותו מחבר ואחליף, לא יכול לקרות משהו פתאום לווינדוס והוא יסרב לעלות או יעלה ויתן שגיאה חמורה של הווינדוס?

פורסם

ידע שלך ואנגלית שלך מתאימים ל VERIFIER ?

http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-5714091.html

עחשיו אחרי ניקיתה מחשב, תעבוד ותראה אם עוד יש בעיה.

אם לחליף קובץ אתה צריך בדיוק אותו קובץ !

אם תבדוק קובץ עם קליק ימין - PROPERTIES תקבל שמה גרסא ושפה של קובץ שלך.

עכשיו צריךמחפש בדיוק אותו קובץ.

ככה זה הקובץ אצלי.

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים