עבור לתוכן

איך להרכיב את המחשב השקט ביותר שאפשר, ובאותו זמן קריר...

Featured Replies

פורסם

טוב מיכוון שאני חולה שקט ומכיר עוד כמה כאלה ובינהם ice2k, אז חשבתי לעצמי איך אשפר להרכיב את המחשב השקט ביותר שאפשר ובאותו זמן גם מקורר אבל לא יקר מידי...

אז לאחרונה קניתי Vantec AeroFlow והוא ממש לא מה שציפיתי ממנו הוא גם לא שקט וגם לא מקרר, אז התייעצתי פה והגעתי למסקנה שזה כנראה בגלל החום במארז אז אני קונה את המארז הזה שהוא מגיע עם חמש מאווררים ואז שוב צצה השאלה של הרעש אז חשבתי על להוריד את המתח שלהם ל5V בעזרת זה או לקנות 5 מאווררים כאלה

שפה יש עליהם ביקורת.

ואם כל זה ילך טוב אז אני גם יוכל להוריד את ה-rpm של הVantec AeroFlow בעזרת זה בשביל שיהיה יותר שקט.

דבר ראשון מה אתה אומרים על הרעיון בכללי?

שתיים מה יותר טוב לקנות 5 Vantec Stealth (יוצא 215 שקל אבל כמובן שאני רוצה להוציא כמה שפחות) או להוריד V למאוררים שמגיעים עם המארז?

שלוש תנו רעיונות שלכם לשיפור הקירור ולהורדת הרעש.....

• תגובות 31
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תצפה את דפנות המארז מבפנים בספוג אז זה יעזור להפחית את כמות הרעש

פורסם
  • מחבר

כן אבל את זה אפשר לעשות רק בצד אחד של המארז וגם זה לא יגרום למחשב להתחמם?

פורסם

5V זה נמוך מדי, אבל 7V או 9V (תצטרך נגד בשביל 9) אמור להיות בסדר.

אל תשכח שגם המאווררים בספק ועל הכרטיס מסך משפיעים על הרעש.

פורסם

תקנה Deep-Impact101 גם 24דציבל וגם יכול לעבוד כקרור פאסיבי לחלוטין על axp1500+ ומטה. (קרא ביקורת באתר)

פורסם

אם אתה רוצה שקט וביצועים ללא פשרות לך על קירור מים.

אמנם העסק יכול להיות יקר אבל אם אתה חולה שקט כמו שאתה אומר, זה יכול להיות משתלם...

פורסם
  • מחבר

בקשר לספק אמרו לי שהספק 300 של hec הוא בלתי נשמע...

בקשר לכרטיס מסך תפסתי את כל המאווררים ורק הוא פעל והוא בלתי נשמע...

בקשר לv זה ניתן לכוון לפי עוצמות? זאת אומרת אפשר V5 או V7 או V9 או שיש רק אופצייה אחת? ואיך אני מגיע לV9 או V7?

והבכללי אתה חושב שהרעיון ילך או בסוף יצא לי השקעה שסתם הושקעה?

ומה עדיף לשחק עם הV או לקנות את המאוררים? (וגם את הדבר הזה למעבד בטוח אני קונה)

עריכה: קירור מים לא בא בחשבון גם מבחינה כספית וגם מבחינה של שקט נפשי אני מפחד מנזילות מלהחליף מים וכל מה שקשור אין לי כח לכאבי ראש האלה אני רוצה להשקיע חד פעמי עבודה וכסף ולא להצטרך להשגיח על זה 24 שעות ביממה, וכמובן להנות מזה גם.....

פורסם
  • מחבר

תקנה Deep-Impact101 גם 24דציבל וגם יכול לעבוד כקרור פאסיבי לחלוטין על axp1500+ ומטה. (קרא ביקורת באתר)

מה בדיוק התכוונת? לא מצאתי את זה מה זה?

פורסם

מארז+5 וונטקים יעלו לך כמו קירור מים

אז למה אתה רב עם עצמך מבחינה כספית?

פורסם
  • מחבר

את המארז אני התכוונתי לקנות בכל מקרה אז ה-5 וונטק עולים 215 זה לא מתקרב בכלל למחיר של קירור מים ואמרתי גם שאני לא רוצה לקנות בגלל שאני לא יהיה רגוע עם זה כי אין לי כח להחליף מים כל הזמן (עם צריך אין לי מושג) וגם אנ ימפחד מנזילות ומאדים ובכלל אין לי חכ לכאב ראש הזה.... אז למארז הזה אני שואל מה כדי 5 וונטק או להוריד מתח למאוררים שבאים איתו? ואם זה הרבה עבודה לעשות את זה?

פורסם

קירור מים שיקרר רק את המעבד.

מה עם שאר הרכיבים שיפיצו חום?

אולי עם קירור מים למעבד אפשר לקצץ בכמות המאווררים, אבל תמיד חשובה זרימת אוויר במארז.

פורסם
  • מחבר

אנשים בקשה אין מצב בכלל בכלל בכלל לקירור מים אז בקשה תחזרו לשאר הדיון והשאלות שלי מהדף הקודם...

פורסם

בקשר לv זה ניתן לכוון לפי עוצמות? זאת אומרת אפשר V5 או V7 או V9 או שיש רק אופצייה אחת? ואיך אני מגיע לV9 או V7?

והבכללי אתה חושב שהרעיון ילך או בסוף יצא לי השקעה שסתם הושקעה?

ומה עדיף לשחק עם הV או לקנות את המאוררים? (וגם את הדבר הזה למעבד בטוח אני קונה)

7V אפשר להשיג אם מחברים את ההדק השלילי של המאווררים ל 5V

הרעיון צריך לעבוד, הבעיה היא שמאווררים ג'נריים בסל"ד נמוך כמעט לא מזיזים אויר אז יהיה יתרון למאווררים איכותיים יותר.

פורסם

תקנה פשוט ריו באס ותשלוט על המהירות של כל המאוררים

לא מסובך במיוחד

פורסם
  • מחבר

ריו באס?

ובקשר לרעיון החלטתי שאני ילך על זה ככה:

קונה ת'מארז עם חמש מאוררים (שבאים איתו) עם ה-fanmate 1 לוונטק ארו פלו מוריד מתח למאוררים עם יש תוצאות טובות שהוונטק שקט מאוד עם מאוררים שקטים מאוד משאיר את המצב איך שהוא ונהנה ממנו עם לא קונה 5 וונטק סטלף ורואה מה קורה משם....

עכשיו בקשר להורדת מתח אשמח עם מישהו יוכל להסביר לי [glow=red,2,300]במפורט מאוד[/glow] למשל אם צריך להוציא חוטים מהמאורר עצמו ולא מהחיבור של המאורר לספק שיבהיר את זה טוב, ובלי הרבה מושגים.

תודה רבה מראש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים