פורסם 2009 ביולי 1216 שנים שלום רב. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום. אני מרוצה מאוד מלבד העובדה שבכל כמה שניות המסך ניהייה שחור לרגע, פעם או פעמיים. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה במסך אבל כשהוא מחובר לXBOX אין שום בעיות כאלה, זה קורה רק כשהוא מחובר למחשב. המסך הוא מסך פיליפס 37' FULLHD המחשב הוא intel e7400 לוח אם של ג'יגהבייט EG45M כרטיס מסך מובנה שני המכשירים מחוברים בניהם בHDMI יש אפשרות לכוון את המחשב למצב "חסכון חשמל". כשעשיתי את זה התדירות של היכבות המסך עלתה. האם זה קשור או שרק היה נדמה לי? בנוסף - האם יכול להיות שזה בכלל המסך מנסה כל הזמן להתאים אוטומטית את הרזולוציה? זה לא סביר אך אפשרי. הרזולוציה מותאמת והרצים מותאמים גם כרגיל, אודה על כל עזרה שתבוא, הפורום לא אכזב אותי עוד אף פעם בברכה, מיכאל
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים מחבר מקפיץניסיתי להחליף קבלים וזה לא שינה את התופעה.חיברתי את המחשב למסך מחשב ישן שלי והמצמוצים לא הופיעו.האם זה אומר שהבעיה בטוח לא במחשב?
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים נסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסךהאם המסך המדובר מזוהה בוינדוס בשמו המלאאו כdefault monitor/מסך ברירת מחדל? אם לא מזוהה בהתאם אז אתה צריך להתקיןתדרייבר שלו , באיזה רוזולוציה/קצב רענון מדובר?מהו הדגם של המסך? , ניסיתה בחיבור DVI?האם זה אומר שהבעיה בטוח לא במחשב?לא בהכרח
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר נסה לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסךהאם המסך המדובר מזוהה בוינדוס בשמו המלאאו כdefault monitor/מסך ברירת מחדל? אם לא מזוהה בהתאם אז אתה צריך להתקיןתדרייבר שלו , באיזה רוזולוציה/קצב רענון מדובר?מהו הדגם של המסך? , ניסיתה בחיבור DVI?לא בהכרחאיך מעדכנים דרייבר של כרטיס מסך? (שם כסף שזאת שאלה של נווב)המסך לא מזוהה בשמו המלא ואין לו דרייבר להתקנה שמגיע איתו.המסך הוא philips 37PFL5604Hקצב הרענון הוא 60 הרץ וכך גם רשום שצריך להיות. רזולוציה מכוונת על 1920X1080אין לו כניסת DVI אלא רק דרך מתאם. יש כניסת VGA והיום אני אנסה לחבר אותו דרכה. רעיונות בנתיים?
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים אממ זה טלויזיה בעצם לא מסך רגיל רק עכשיו הבנתי מהדגםלא פלא שלא בא אם זה דרייבר,נורמליבכל אופן באשר לעדכון הדרייברמהאתר של היצרן,במקרה שלך של הלוח אםכי הוא מובנה.. לינק:http://europe.giga-byte.com/FileList/Driver/motherboard_driver_vga_intel_eaglelake_2kxp.exeהרץ ושנה תתיקיה ל c:\temp לאחר מכן לחץ אנטרתסיר את הדרייבר הנוכחי מהוספה הסרה והפעל מחדשאם אתה מתבקש (חפש שמה משו אם gma/intel graphics)לאחר מכן כנס ל c:\temp\graphics והרץ את setup.exeכדי להתחיל בהתקנהרעיונות אחרים אם לא יעזור,תשחק אם ההגדרות בטלויזיה אוליקשור לאיזהשהי הגדרה,ורעיון אחרון וחביב,תעדכן את הקושחהשלה http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=IE&slg=ENG&cat=FLAT_TV_CA&sct=LCD_LARGE_30_40_SU&session=20090714165708_84.110.196.190&grp=TV_GR&ctn=37PFL5604H/12&mid=Link_Software&hlt=Link_Softwareיש שם הוראות ורשימת שינויים במסמך PDF+ Release notes and/or installation instructions
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים מחבר המשך הסאגה: המסך מעודכן ביותר וכך נקנה החליפו את כל לוח האם עם המחשב וזה לא עזר בכלום. אחיכם פה נואש
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אפשרויות נוספות1 - כבל/מתאם לא תקין , נסה אחר2 - בעיה בכ.מסך המובנה,אם יש לך מחשב אחרשיש לו כרטיס מסך אם HDMI אז חבר אותו למחשב המדוברותראה איך הולך
פורסם 2009 ביולי 2216 שנים מחבר כן חשבי אם זה ההכבל אז שדרגתי לכבל של פיליפס מצופה זהב שעלה כמו שרשרת ברויאלטי. זה לא עזר. הכ.מסך הוחלף יחד עם לוח האם וגם זה לא עזר
פורסם 2009 ביולי 2316 שנים מחבר לא ניסיתי אבל אני לא חושב שזה קשור כלל לוינדוס.זה קורה לפעמים גם בזמן ההפעלה כשזה עוד בביוס
פורסם 2009 ביולי 2716 שנים מחבר מקפיץ,החלפתי לוח אם ללוח אם חדש אחר של ASUS שיהיה יותר איכותי. שיהיה.לא השתנה כלום!!!אין אף אחד בכל הפורום הענק הזה שהייתה לו בעיה דומה?!מה אני, יחיד במינו?
פורסם 2009 ביולי 2816 שנים the problem is your monitor,take another monitor and conect it to the pc if the problem dissapear,the pc is good,moonitor bad,try it,how you connect the pc : hdmi ,dvi,analog,or hdmi to dvi adaptor,and you connect your xbox with hdmi and not see this problem why? becouse xbox use its own gpu try all this ports maybe one of them defective on your monitor from the factor,or take grafick card not onboard from friend try it,after you replace your gpu dissable onboard gpu in the bios,instal the new gpu drivers ahd see what hapend,use hdmi dvi cable with 1.5 meters only for quality,or your gpu onboard is weak not enof signal voltage to the monitor
פורסם 2009 ביולי 2916 שנים מחבר אלי תודה על רשימת ההמלצות אבל ניסיתי את כולן חוץ מלהרכיב כרטיס מסך נוסף.במה זה יעזור? החלפתי כבר מספר לוחות אם גם בין חברות.
פורסם 2009 ביולי 3016 שנים אצל אחי הקטן היתה בעייה דומה, והתברר שכרטיס המסך המובנה שלו (שעל לוח-האם), לא סחב מסך גדול של 19", אבל עובד בכיף עם מסך ישן של 17".נסה את המסך עם מחשב אחר, שיש לו כרטיס מסך, ותראה אם הבעיה שם.אם כן, הפתרון היחיד הוא לרכוש כרטיס מסך נפרד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.