פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אז ככה הייתי רוצה לדעת איך הספק הזה: ספק כח Spire Jewel 550W Retail המחיר שלו הוא 390.שווה לדעתכם לקנות אותו והאם יש לכם ניסיון עבר איתו? טוב לא טוב? תודה מראש חברים.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים יש עליו ביקורת באתר גרמני,לינק כולל תרגום לאנגליתhttp://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.dexgo.com%2Findex.php%3Fsite%3Dartikel%2Fview.php%26rubrik%3DHardware%26id%3D290&sl=de&tl=en&history_state0=לסיכום,מבחינה פנימית הוא לא נראה מרשים בכלל,מבחינת יציבותהמתחים הוא בסדר אבל מבחינת יעילות לא בדיוק מציאה (70-75)ויש לו רק שתי חיבורי SATA , עדיף ENERMAX PRO82+ 425Wאו CORSAIR VX 450W בטיפה יותר,הוואט זה לא מה שבאמת משנהאלא האמפרים
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר אז בעצם מה שאתה אומר זה שאתה דיי לא ממליץ על הספק הזה?ד"א אני לא יכול לקחת יותר חלשים אני צריך 550 לפחות אז אם יש לך הצעות אשמח לשמוע.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים כן זה מה שאני אומרהספקים שהבאתי לך ממש לא נחשבים לחלשים,זה פשוטאי הבנה מצדך,הדרך הנכונה למדוד כוח של ספקהיא לפי האמפרים ולא לפי הוואט שבעצם לאאומר שום דבר ,האמפרים משתנים מספק לספק גם בספקים של אותו וואט וגם של וואט שונה עכשיו בוא נראהspire 550w - +3.3v=28a +5v=25a +12v1=15a +12v2=15aenermax pro82 425w - +3.3v=20a +5v=20a +12v1=22a +12v2=22a +12v3 =22a (הערה:זה 22a בכל מסילת 12V בשימוש נפרד בלבד,בשימוש כולל של כולם ביחד זה 33)corsair vx 450w - +3.3v=20a +5v=20a +12v=33aהמסילה של ה12V היא הכי חשובה , כן שני הספקים שציינתי חלשים יותר ב3.3/5אבל מסילות אלה הרבה פחות חשובות ולכן זה לא משמעותי
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר האמת? צודק לחלוטין אין לי הבנה כזו גדולה בספקים, האמת שאפילו אין לי בכלל.ובעצם מה שאתה אומר זה שהספקים האלו יחזיקו יותר טוב וללא בעיות את המחשב/כרטיס מסך, ועדיפים אל ה-550W שהצעתי?ד"א זה הדגם שהצעת? ספק כח Enermax 450W ETK450AWT Retailלגביי הקורסייר לא מצאתי אותו, אני מחפש באייבורי שכנראה דרך שם אני אקנה.אז אם יש לך המלצה משם אז בכלל יהיה מעולה סתם לידע כללי הכרטיס מסך יהיה בע"ה 260GTX.
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים אני ביקשתי מפרט (ומונח זה מתייחס לרשימה של כלחלקי המחשב) ואתה סיפקתה רק כרטיס מסךאבל בכללי הדרישה המינימלית של 260GTXהוא ספק כוח אם לפחות 36A במסילה של ה12V(וזה אמור להספיק לכל המחשב ,לא שהכרטיס עצמויקח 36A) , יתכן שאחד מהספקים שהמלצתי עליהםיסחוב אבל אולי יהיה גבולי,עדיף לקחת Corsair VX 550wאו Seasonic S12 Energy Plus 650w בטיפה יותרולא האנרמקס הזה הוא לא הדגם שדיברתי עליואתה חייב לקנות באייבורי? למה שלא תקנה מחנותנורמלית כמו SKYPC או IQPC? ועוד אם אתה לא גר קרוב לאף אחת מהם אז לSKYPCיש שירות VIP בתוספת של 99 שקל שאומר שאםתצטרך לשלוח אליהם את המחשב בגלל איזהשהי תקלההם ישלמו על הדמי משלוח לשני הכיוונים ,פשוט פתח תראדבפורום מפרטים
פורסם 2009 ביולי 1216 שנים מחבר האמת יש לי מפרט מוכן ואכן ראיתי תהודעה שלך ובכלליות זה יהיה מחשב כזה:מעבד Q8200זיכרון 4 גיגהכרטיס מסך אמרתי לך כבר GTX260 500GB RAM.בכלליות זה על המחשב אם תצטרך ממש את כל המפרט אני ארשום אותו.ד"א בדקתי בכמה חנויות ואייבורי וKSP באמת נראו הכי רציניים אבל העיה בKSP שלא באמת הרגשתי שהוא מחפש לתת לי שירות ומענה לצרכים שלי ולעזור לי לבנות מפרט עד הפרט האחרון (רק להבהיר המפרט רובו כבר היה בנוי אבל לא התנגדתי להצעות ייעול) בתקציב שלי הוא פשוט חיפש למכור לי ולהתפטר ממני וד"א בכמה שיותר, לא שאני מאשים אותו כי בסופו של דבר זה העבודה שלו אבל עדיין.לעומת זאת באייבורי באמת הרגשתי שמנסים לעזור לי ולא העיקר למכור, מעבר לכך הם גם יותר זולים.
פורסם 2009 ביולי 1316 שנים לעומת זאת באייבורי באמת הרגשתי שמנסים לעזור לי ולא העיקר למכור, מעבר לכך הם גם יותר זולים.באמת השירות של האייבורי הוא הכי טוב - עובדים אדיבים ומכבדים את הלקחות מנסיון יותר טוב מKSP פנדה המעפנים ונעה מחשבים
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר אמת היחס באיבורי הרבה יותר אדיב ונעים.בכל מקרה לעיניינו אנו, איזה ספק מאייבורי יתאים לצרכים למפרט של המחשב שלי (ד"א הצרכים זה משחקים)
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים לדעתי לא היה לך הרבה נסיון אם חנויות מחשבים אם אתה משבחאת אייבורי כל כך,בכל אופן בחזרה לנושא,הספק תלוי במפרטולא ב"צרכים" וזה יתאיםhttp://ivory.co.il/product.asp?productid=2773&CatCode=409
פורסם 2009 ביולי 1416 שנים מחבר לדעתי לא היה לך הרבה נסיון אם חנויות מחשבים אם אתה משבחאת אייבורי כל כך,בכל אופן בחזרה לנושא,הספק תלוי במפרטולא ב"צרכים" וזה יתאיםhttp://ivory.co.il/product.asp?productid=2773&CatCode=409לא יודע מזה בעינייך ניסיון אבל הייתי בפנדה, KSP עוד חנות שאצלנו בדרום ומשום מה רק באייבורי באמת הרגשתי שמחפשים לעזור, מעבר לכך כמו שכבר טענתי הם היו זולים יותר ב-350+- שקל.בכל מקרה תודה ידידי רשמתי לפניי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.