עבור לתוכן

עזרה בג'אווה רשימה מקושרת סיבוכיות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

קיבלתי את הבעיה הבאה, ולא הצלחתי לפתור אותה בסיבוכיות של n

האם ניתן לפתור אותה בסיבוכיות של n?

הרעיון שלי הוא למיין בעזרת merge sort ואז זה כבר לא בעיה אבל זה בסיבוכיות של nlogn

השאלה האם ניתן ליעל את הסיבוכיות

תודה לעוזרים, הנה הבעיה:

1104630718.JPG

600231279.JPG

Java שימו לב: אסור להשתמש במחלקות מוכנות כבר של

פורסם

בעקרון הייתי אומר שתמצא את החציון (איבר ברשימה שמחצית מהאיברים גדולים ממנו, ומחצית קטנים ממנו) ואז תחלק את הרשימה לפיו (האיברים הגדולים לרשימה אחת, הקטנים לרשימה אחרת).

יש אלגוריתם למציאת החציון בסיבוכיות (o(n, אבל הוא די מורכב (אתה יכול לחפש בגוגל). בכל מקרה, לא תמצא דרך יעילה אחרת (בעיקר כי האלגוריתם למציאת החציון בסופו של דבר משתמש באלגוריתם שמחלק את הרשימה ל-2 כמו בבעיה שלך).

פורסם
  • מחבר

אוקיי בסדר גמור תודה

תוכל לתת לי לינק לחציון כזה?

לא הצלחתי למצוא בגוגל..

תודה.

זה משהו מאוד מסובך אם אני מבין אותך נכון?

בעיקרון זה הקורס הראשון שלי מבוא למדעי המחשב ושפת ג'אווה

אני אוכל להשתמש בזה בכלל לפי דעתך?

תודה.

פורסם

אין לי מושג איך אתה מחפש בגוגל

http://www.google.co.il/search?q=אלגוריתם+למציאת+החציון

מה זאת אומרת "אני אוכל להשתמש בזה"?

זה פתרון שעובד. אני בספק אם ציפו שתשתמש בו, כי הוא מאוד לא טריוויאלי. לפי מה שהבנתי לא דרשו ממך למצוא פתרון ב-(o(n אלא למצוא פתרון יעיל ככל האפשר, אז אני מניח שזה בהחלט סביר למצוא פתרון ב-(o(nlogn או אפילו (o(n2. חוץ מזה, לא יותר פשוט לשאול את המורה שלך בקורס?

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך אתה מחפש בגוגל

http://www.google.co.il/search?q=אלגוריתם+למציאת+החציון

מה זאת אומרת "אני אוכל להשתמש בזה"?

זה פתרון שעובד. אני בספק אם ציפו שתשתמש בו, כי הוא מאוד לא טריוויאלי. לפי מה שהבנתי לא דרשו ממך למצוא פתרון ב-(o(n אלא למצוא פתרון יעיל ככל האפשר, אז אני מניח שזה בהחלט סביר למצוא פתרון ב-(o(nlogn או אפילו (o(n2. חוץ מזה, לא יותר פשוט לשאול את המורה שלך בקורס?

תודה על הלינק

בעיקרון צודק, הבעיה היא שבגלל השביתה הזאת הם עסוקים בבדיקת הממנים, טוב שיש להם זמן לענות לנו על השאלות(הכל חפיף)

בושה וחרפה מה שהלך עם השביתה הזאת..

בכל זאת תודה רבה לך על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים