עבור לתוכן

הגרפיקה במשחקים נדפקת

Featured Replies

פורסם

שלום לפני כחודשיים פרסמתי הודעה על הבעיה אך משום מה היא נעלמה אז אני כותב שוב עם עדכון

לפני 4 חודשים קניתי מחשב חדש מפרט:

לוח-אם: GIGABYTE EP45-DS4

מעבד:INTEL CORE 2 DUO E8500 3.16GHZ

כטיס מסך:BFG 285GTX OC2 1GB 512BIT

זכרון:A-DATA 4GB GAMING SERIES

ספק: FSP 700W

עכשיו הבעיה היא התחילה כיומיים אחרי הקניה עם משחקים :COD-2 ,COD-5 ,CRYSIS WARHEAD,CRYSIS,GTA4;LORD OF THE RINGS CONQUEST ועוד משחקים דומים.עכשיו הבעיה היא כל פעם שאני מריץ משחק לאחר 5-25 דקות הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים כשענו לי על הבעיה אחד מהם קרא לזה ארטיפקטים. עכשיו ננתי את זה לבדיקה לחברה ששמנה הכטיס הגיעה לחנות זה חזר אחרי שבוע והם אמרו שהם הריצו על 3DMARK ואין כלום כמובן הבעיה חזרה אז בדקנו על מחשב של בעל חנות המחשבים את הכרטיס על לוח אם אחר והבעיה לא נעלמה שלחתי עכשיו השבוע את הכטיס לבדיקה שוב לאותה חברה שם הם יריצו אותו על CRYSIS כמו ש"הובטח" לי לפני זה בררתי בגוגל וגיליתי שלעוד כ 20 איש מרחבי העולם קיימת אותה בעיה אם אותו דגם ואותה חברה. עכשיו אחד מהם מספר שהוא פנה לתמיכה טכנית של החברה הם החליפו לו את הרטיס בטענה שהפגם הוא בדרייר עצמו של הכטיס ולא בדרייבר שמתינים עם הכטיס למחשב והוא קיבל חדש ולא הייתה לו יותר בעיה עכשיו הכרטיס במאמץ מקסימלי הגיע ל 79*C אך הבעיה צצה לי גם על 69*C וגם על 79*C אז השאלה היא האם החום הוא שגורם לארטיפקטים,מה זה ארטיפקטים? ורשום באתר החברה על הכרטיס שהוא עובד בסדר במאמץ עד 90*C מה לעשות חברה אני לא רוצה להדפק בכל זאת 2300 שקל לא באים ברגל!!

פורסם

"ארטיפקטים" אלה השיבושים שאתה רואה בתצוגה:

הגרפיקה הופכת להיות מגעילה הצבעים משתנים יש ריבועים וכלי מיני רקעים לבנים

ככל הנראה, כפי שציינו אחרים ברשת, אחד מן הרכיבים לא מתפקד כשורה, מה שגורם לארטיפקטים לאחר שימוש אינטנסיבי בכרטיס.

הטמפ' בסדר גמור. זה לא מה שגורם לארטיפקטים (במידה וכמובן מדדת אותה בזמן אמת).

פורסם
  • מחבר

תשמע אין שימוש אינטסיבי בכטיס אני יכול לכבות אתהמחשב ליום שלם ולהדליק אותו להריץ משחק והבעיה תקפוץלי שוב תוך 5-10-15 דקות

79 זה לא הרבה מעלות תודה הרגעתה אותי ודבר שני תשמע:

1)כאשר שמתי את ה 285GTX אז כאשר הדלקתי מחשב אז הווינוד בכניסה לשולחן עבודה היה נתקע והייתי צריך לעשות ריסטאחד או שתיים

2)במשחק CALL OF DUTY 4 כששיחקתי בו עם כרטיס 285GTX הארטיפקטים היו נוצרים לאחר 5 דקות

ברגע ששלחתי את הכטיס לבדיקה ושמתי 6600FX ישן שלי כתחליף הוונידוס לא נתקע והמשחק רץ אצלי על גרפיקה גבוה לפני המקסימלית ברזולוציה 1024X860

בדקתי גם את הכרטיס עם הספק שלי על לוח אם חדש אחר והבעיה הייתה אז מה נראה לך זה הכטיס למה החברה שאליה נשלך הכרטיס הריצה אותו שבוע שלם עם המשחק CRYSIS אבל זה מה שהם אומרים ואני לא יכול להאמין להם בעיניים עצומות אז מה לדעתך זה הכטיס כי אני כבר לא מוצא שם סיבה הגינות לחומרה אחרת?

פורסם

מאיפה קנית את הכרטיס?

פורסם

אני בדעה שהכרטיס תקול,אם אמרו לך שבדקו

אותו שבוע אם CRYSIS ולא היו בעיות אז נראה לי

מנסים להתנער מהאחריות של המוצר

פורסם
  • מחבר

אוקי חברה 1)הכטיס נקנה מבעל חנות מחשבים שהזמין מחברה שהוא עובד איתה CD-LOG הם מייבאים כטיסים לארץ מ BFG

2)הם הסכימו להחליף את הכטיס ומחר אני מקבל חדש נראה מה יהיה רק שלא עבדו עליי ניקו את הכטיס ויעשו כאילו זה חדש!!!

פורסם

ומה זה יעזור אם הם ינקו את הכרטיס, הוא עדיין ישאר פגום.

תקבל מהם את הכרטיס, תנסה לשחק, אם הכל בסדר אז יופי, אם לא תיקח אליהם את כל המחשב שישברו את הראש.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני מסביר לך אני מפחד שהם ינקו יצחצחו יבריקו את הכרטיס התקול ויתנו לי אותו כאילו הוא חדש אבל למזלי רשמתי את כל המספרים של הכרטיס (מספר הדגם וכולי...) ודבר שני אני מסביר לך שהחברה לא עובדת עם אנשים כמוך וכמוני אותו דבר כמו שקניתה מוצר חלבי של תנובה פגום אתה הולך לחנות בה קניתה והם עושים את החשבון עם תנובה לא אתה כך גם החברה הזאת CD-LOG

עוד דבר מעניין היום הורדתי CRYSIS WARHEAD כדי שבערב כשאני יקבל את הכרטיס אז אני יבדוק אותו שהוא פועל.לא התפקתי וניסיתי לשחק את המשחק על 6600FX אתה תתפלא שיחקתי על מינימום גרפיקה ורזולוציה 800X700 שעה שלמה כי אז נמאס לי אני חייב לציין שהמשחק רץ חלק בלי תקיעות כאשר בכרטיס התקול 285GTX OC2 שמתי אותם הגדרות ותוך חמש דקות היו ארטיפקטים!!! עכשיו אני בטוח במאה ועשרים אחוז שזה הכרטיס יאללה תאחלו לי בהצלחה עם הכרטיס שאני יקבל היום (החדש).

פורסם

הם בודקים אותו בחברה, אם הוא תקול אין להם לאן לברוח. הכרטיס חדש עם אחריות אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

קיבלתי כרטיס אותו דגם חדש בינתיים אין בעיות יש לי שאלה האם יכול להיות שהיה לי ארטיפקטים בגלל ששמתי את ה VERTICAL SYNC על OFF ?

אם לא אז אומר שאני יכול לשים בחדש על OFF כי אני צריך ב CS 1.6 שיהיה לי FPS 100 ועכשיו עומד לי על USE THE 3D APPLICATIONS SETTING

וה FPS במשחק הוא 60

אז מותר או לא והאם זה מה שהרס לי את הכרטיס?

פורסם

לא, זה ממש לא קשור אחד לשני. הכרטיס הקודם שלך היה פגום.

אתה לא חייב VSYNC אם אתה לא רוצה.

תקרא מזה אומר בכלל ותחליט...

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=283368.0

אני לא חושב שיש הבדל בין 60 ל100 FPS...

ותבדוק שהדרייבר שלך מעודכן, נשמע לי מאוד נמוך 60 FPS בשביל כרטיס כזה ומשחק כזה ישן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים