פורסם 2009 ביולי 1116 שנים אהלן חבר'ה אז ככה יש לי תשתית וספק בזק במהירות 1.5M (לא מהיר אבל זה מה יש).יש לי ראוטר DLINK DIR 300 ונתב מעפן של בזק.בקיצור אני מנסה להוריד דברים ויש לי גם IDM וזה מוריד לי על מהירויות מגוחכות למשל 5 KB ומהירויות כאלה...מה אני עושה לא נכון?לא הגדרתי נכון את הרשת...מה הבעיה?אני רק מציין שהמחשב הוא שלוחני ומחובר חוטי.
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים הבאת לו בדיקת מהירות מעפנה קיבלתי שם רק 8KBקח את זאתhttp://2.i014.net/Check1.html
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר מנסה להוריד קובץ וידאו משרת megaupload.ולא אין בעיה עם השרת אני מנסה להוריד את אותו קובץ משרתי אחרים וזה אותו דבר,נוסף שמתי לב שהIDM מראה מהירות 190+- ואז יש מין נפילות כאלה וזה יורד ל 5KB,כאילו מתנתק ומתחבר שוב מחדש,ממה זה יכול לנבוע?
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים במידה ואתה מוריד במהירות תקינה מהאתר בדיקה של הספק אינטרנט שלך.אז תתקשר אל התמיכה ותגיד להם שמהאתר MEGAUPLOAD אתה מקבל עם אקספון 250 קיי לשנייה כאשר באותו זמן נתון אתה מקבל אצלם 7 - ושזה לא מקובל עליך.מבחינתך תתנהג כאילו אתה מסוגל לבצע בדיקה מולם של להתחבר לספק אחר ולראות את ההבדל.תגיד לו "הנה אני אבדוק עכשיו , תתנתק מהיוזר , תעשה כאילו אתה מתחבר לאקספון ועושה בדיקה ואז תתחבר בחזרה".אם השירות הטכני לא יעזור - אתה מבקש מישהו בכיר או מאיים בהתנתקות בטענה שלא יכול להיות כזה הבדל גדול !הם יפתרו את זה
פורסם 2009 ביולי 1116 שנים מחבר טוב,אני אנסה לעשות את זה...למרות שאני לא מבין מה זה ככה מלכתחילה הרי זה לא אמור להיות ככה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.