עבור לתוכן

המלצה ליעד באירופה (כנראה איטליה)

Featured Replies

פורסם

חברתי ואני רוצים לטוס בסוף אוגוסט ליעד כלשהו באירופה למשך כמה ימים. לצערנו התאריכים לא ממש גמישים.

חשבנו על איטליה או גרמניה, אבל ראינו שברומא ממש חם בקיץ (בערך כמו בארץ), ובגרמניה אמנם נעים אבל נוטה לרדת הרבה גשם (במיוחד בקיץ).

מישהו היה בגרמניה בקיץ ויכול לחלוק (ובתקווה להפריך את חששותינו)?

למישהו יש אולי יעדים אחרים מומלצים באירופה (שאינם צ'כיה, ספרד, צרפת או אנגליה)?

תודה!

עדכון:

החלטנו ככל הנראה ללכת על איטליה. שאלות נוספות כאן:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418932.msg3602047#msg3602047

פורסם

לא צריך להיות דני רופ כדי לדעת שיש שזו תקופה גשומה מאד בגרמניה (יולי-אוגוסט-ספטמבר)

מספיק לחפש בגוגל, ואכן זו תקופה גשומה.

לא חסרים מקומות "פחות" גשומיים, אבל זה עדיין מבאס להשאר במלון כשבאים לבלות\לטייל.

המלצה שלי, מתוך ניסיון דל בלבד:

א. לא כל האזורים באיטליה חמים מאד, ברומא דווקא כן חם, אבל לא חסרים אזורים יפים אחרים ..

השאלה מה המטרה שלכם, אם נוף כפרי\פסטורלי מעניין אותכם, לא חסרים מקומות עוצרי נשימה באטליה...

ובמרחק בדרך כלל, חצי שעה נסיעה לא חסרים אזורים בילויים מסחריים לצורך ריקון הארנק וכו'.

(ניסיון עפ"י 3 טיולים)

ב. המלצה חמה לתקופה הזו - הולנד, טמפרטורות מעולות (למרות הלחות הגבוהה), מרגיש יותר "צעיר" מאיטליה.

(ניסיון עפ"י 2 טיולים)

פורסם

לונדון

פורסם

חזרתי עכשיו מלונדון 8 ימים 7 לילות

וממש נהנתי,

יש מלא אטרקציות, וממש כיף שם

המזג אוויר ממש נעים (הלכתי עם חולצה קצרה כל החופשה)

ממליץ מאוד...

פורסם

בראטיסלבה :xyxthumbs:

פורסם

סקוטלנד. באוגוסט (7-31 אם אני לא טועה) מתקיים באדינבורו פסטיבל הפרינג' הענקי, שווה ביותר אם תצליחו למצוא מקום לשהות בו באיזור. אני בספק למען האמת בגלל הביקוש העצום, אבל אם באמת תצליחו אז אני ממליץ בחום.

פורסם

נראה לי שאזור טוסקנה יהיה יפה ומזג האוויר נוח.

עריכה: למרות שהטמפ' יכולה לשאוף לכיוון 30 המעלות. :P

פורסם

מדינת הבילויי של החופש הזה היא- הולנד! :xyxthumbs:

קצת גראס ותחזור כמו חדש! ;D

פורסם

הייתי בגרמניה ב 2006 בקיץ (מונדיאל :) )

היה אחלה מזג אוויר. בצפון אפילו קריר (ירד טיפטוף קל אפילו) אבל בכללי אחלה מזג אוויר.

פורסם

הייתי במינכן באפריל והיה גשם רק פעם אחת למשך שעה-שעתיים וגם הוא היה קליל. אז אני מניח שעכשיו זה לא יפריע יותר מדי.

חוץ מזה, אני מאוד ממליץ על העיר - יש מסלולי אופניים בכל מקום (ואני מתכוון ממש בכל מקום, יותר מאמסטרדם אפילו וההשכרה שלהם יותר זולה), ארכיטקטורה מאוד יפה, מוזיאון מדע ענקי, מפעל של ה-BMW, הכפר האולימפי (אם מתעלמים לרגע מאירועי 72'), וכמובן האוכל הבווארי המסורתי.

בנוסף, יש מלא סיורים שיוצאים מתוך העיר - לדכאו, לארמונות הניושוונשטיין והוהנשוונגאו ואפילו לזלצבורג באוסטריה.

פורסם
  • מחבר

טוב, עדכון:

אחרי שבררנו עוד קצת, הבנו שאיטליה כנראה לא תהיה חמה כמו שחששנו (למרות שזה כן הימור), אז החלטנו לנסוע לשם.

עכשיו יש לנו כמה אופציות:

1. טיול של שבוע (בערך) ברומא.

2. שני יעדים - כמה ימים ברומא + כמה ימים בעיר אחרת (ונציה, פירנצה או משהו כזה).

3. לישון מחוץ לעיר גדולה, לשכור רכב וכל יום לנסוע לאיזור אחר ולהיות בו (ובלילה לחזור כמובן למלון).

4. לשלב - כמה ימים ברומא, ואז לשכור רכב ולהסתובב באיטליה.

מה דעתכם?

פורסם

רומא+כמה ימים בכבישים של איטליה .

כבישים כיפיים + נופים מדהימים ,הכי כיף באזורים הכפריים .

פורסם

לא הייתי באיטליה, אבל אני ממש מקנא בך.

מתי זה יוצא? פשוט חובה ללכת למשחק כדורגל לפי דעתי.

כאחד בלי נסיון האפשרות האחרונה נראית לי הכי טובה. שבוע בעיר אחת זה יותר מדי לפי דעתי. עם רכב תוכלו לבקר בהמון מקומות, ויותר בספונטניות.

פורסם
  • מחבר

סוף אוגוסט. כדורגל זה לא העניין שלי :)

דווקא שבוע בעיר אחת אף פעם לא הפריע לנו. היינו חמישה ימים בברצלונה, ושישה ימים בפראג והסביבה.

פורסם

זה אירופה, אתם יכולים להתחיל איפה שבא לכם ולהמשיך משם לאן שבא לכם. לטוס במטוס ממדינה אחת לשניה זה כמו לקחת רכבת מתל אביב לחיפה, וגם עולה אותו הדבר, אם אני זוכר נכון (ויכול להיות שלא) אפילו לא מחתימים לך את הדרכון במעבר. אני התחלתי בנורווגיה (לא סתם אחד היעדים היקרים בעולם), כשנהיה לי שקט מדי נפגשתי עם ישראלית מצחיקה ולקחנו מטוס לדנמרק ב13 יורו נראה לי בהזמנה של יומיים מראש ואחר כך חזרנו לנורווגיה. (נו, היתה הופעה של דרים ת'יאטר, לא יכולתי לפספס, אחלה דרך לסיים טיול)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים